Sennheiser HD 660s O διάδοχος των HD 650 είναι ΓΕΓΟΝΟΣ!!!

Ο Vali 2 που έχω νομίζω πως ταιριάζει πολύ με τα 6xx.
Ήμουν στο τσακ να πάρω και τον Magni 3 για ένα 2ρο συστηματάκι...

Πολύ αυστηρό το βρίσκω.
Εγώ θα σκεφτόμουν σοβαρά και εναν Lovely Cube.

Το γράφω με την έννοια ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψει περισσότερα λεφτά για ενισχύτη.
Τώρα το αν θα είναι της schiit ή κάτι άλλο αυτό είναι δική του επιλογή.,

Το ΖΧ300 της Σονυ αλλά όχι από Ελλάδα λόγω cap.Το HD660s έχει ήδη 4.4mm balanced καλώδιο,και όσοι το'χουν η το WM1A λεν τα καλύτερα και έχουν και ακριβοτερα can.Εγώ αν δεν ήμουν υπερευχαριστημένος με Cayin N6/mojo/HD660s σίγουρα θα το αγόραζα,αν και σήμερα μαλακία έκανα.Για παντελόνι πήγαινα και μου φύγαν 900 σε ρούχα,γ@μ^ την Black Friday τους.Τεσπα,θα περιμένω το Anniversary Edition Walkman τέλος 2018 κι αυτό 4.4mm balanced υποδοχή θα'χει λογικά,οτι πρέπει για το 660s.

Θα'πρεπε με το HD660s να'ρχεται με 4.4mm balanced out of the box και το ΖΧ300 σε balanced να πλησιάζει το WM1A σε balalced και να χάνει σε single end από το high end walkman.Να μαζέψει 550 ευρώ και να πάρει από ebay το ΖΧ300 από japan χωρίς vol cap,την καλύτερη αγορά θα κάνει σε αυτά τα λεφτά.

Επίσης το eBay θέλει πλέον πολύ προσοχή.
Εμένα μου πέρασαν από Ρωσία , τελωνείο κάτι λυχνίες 30 , ευτυχώς τις πέρασαν free.

Επίσης το eBay θέλει πλέον πολύ προσοχή.
Εμένα μου πέρασαν από Ρωσία , τελωνείο κάτι λυχνίες 30 , ευτυχώς τις πέρασαν free.

Ρίσκο υπάρχει πάντα αλλά 8/9-10 είσαι οκ ακόμα και τώρα εκτός αν η μεταφορική είναι η DHL,τότε μακριά custom 100%.

Πίστεψε με πλέον όχι , στο ταχυδρομείο δουελύω , τα έχουν δώσει σε ιδιώτη εργολάβο.
Περνάνε τα πάντα και μάλιστα πολλές φορές η χρέωση είναι για ποσό μεγαλύτερο από
αυτό που έδωσες.
Τα μόνα που γλιτώνουν προς το παρόν είναι όσα έρχονται σαν express αλληλογραφία εως 2 κιλά
όπως κάνει το gearbest στην επιλογή EU express.

ΜΗ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ.

ΟΚ,δεν το ήξερα οτι ειναι τόσο χάλια.Πριν από 2 μήνες πήρα δώρο ένα LG G3 για τον πατέρα μου από hong kong χωρίς να περάσει από custom αλλά σε πιστεύω.Btw,κανονίστε την βδομάδα που έρχεται για τη συνάντηση,τα HD660S είναι keeper με το combo που έχω κι όχι μόνο επειδή είναι το mojo μέσα.Ενα μεγάλο μέρος της δουλειάς το κάνει και το source(Cayin N6) στο πως ακούγεται το mojo,concert hall soundstage,πεντακάθαρα και αέρινα φωνητικά,πολύ καλής ποιότητας μπάσο και το treble είναι πραγματικά απόλαυση.Δεν έχω την ίδια εμπειρία με dx90+mojo/660S,όχι φυσικά ότι είναι άσχημο και έτσι.

Ο Tyll επιτέλους το μέτρησε
https://www.innerfidelity.com/content/embarrassment-riches

Παρατηρούμε την σχεδόν τέλεια απόκριση συχνότητας (κατά την άποψη μου) την ελάχιστη παραμόρφωση
αλλά κυρίως βλέπουμε στο γράφημα εμπέδησης ότι έχουμε αύξηση της από τα 10 hz με κορύφωση στα 100 hz
που είναι στα 400 ohm.
Συμπεριφέρεται λοιπόν τυπικά όπως σχεδόν όλα τα high z ακουστικά με αποτέλεσμα να καταρίπτεται λίγο το
επιχείρημα περί εύκολου στην οδήγηση ακουστικού.
Με λίγα λόγια αν θέλουμε να ακούσουμε ποιότητα στο μπάσο , έλλειψη "πέπλου'' και γενικά του τι είναι
ικανό να κάνει το ακουστικό , χρειάζεται ικανός ενισχυτής με δυνατότητα να αποδίδει άριστα σε φορτία ως 400ohm
με ικανό headroom.
Όσοι το ακούσατε με φορητές πηγές τύπου mojo και fiio κλπ , νομίζετε ότι το ακούσατε.....

Με Sennheiser HD666 , Acoustic Research AR-H1, Audeze LCD-2C, Beyerdynamic DT1990 pro και ίσως Hifiman Sundara το mid-fi θεωρητικά ποτέ δεν ήταν καλύτερο.
Μέχρι να τα ακούσουμε βέβαια...

Last edited: