Στο μόνο που συμφωνώ με τον Tyll και το είχα αναφέρει από την αρχή είναι ότι λόγω των 150 ohm μπορεί να μην ακούει τόσο πολύ σε αναβαθμίσεις των συνοδών.
Uncalibrated sonic performance
Subjectively, before peeking in the measurements the HD660 S felt familiar, yet it seemed brighter than the HD6XX old guard. Not annoyingly so, if used for recreative listening, however in mixing these extra highs might prove troublesome........
The graph shows that the HD660 S basically mirrors the older HD650 up until 6kHz and then starts doing its own thing.
Έφτιαξαν ένα ακουστικό που θυσιάζει την ουδετερότητα(=ομαλότητα) των 650 για κάτι πιο "συναρπαστικό".If you’re looking for a revolution, then this sadly isn’t it. The HD660 S is an attempt to evolve the HD650 into something more exciting. The problem is that much of what made the HD650 great for sound editing has been therefore lost.
Με δεδομένο ότι κάθε στούντιο στο οποίο παράγεται ηχητικό υλικό διαφέρει και δεν υπάρχουν παγκόσμια στάνταρ, δεν υπάρχει.Ουδετερότητα των 650? από πότε?
Hello there , ελεύθερη αγορά είναι , τι πάει να πει δεν δικαιολογείται η τιμή;
Για να 'μαι ειλικρινής τα θυμάμαι στα 300 , μετά στα 400 στα ελληνικά μαγαζιά και τώρα πάλι κοντά στα 300 (να'ναι καλά τα 660S). Η προτεινόμενη λιανική ήταν και παραμένει υψηλή.Θυμάται άραγε κανείς ότι τα 650 ξεκίνησαν στα 500 ;
Σύμφωνα με την εταιρεία η ουσιαστική βελτίωση είναι ότι το νέο ακουστικό δεν έχει το περίφημο πέπλο "veil" που μέχρι προχθές όλοι το κατηγορούσαν.
Το αν ενοχλεί κάτι σε μεγάλη ένταση δεν έχει καμία σχέση με την ουδετερότητα.
Και το 650 απέχει μακράν από το να είσαι ουδέτερο.
Τώρα το τι λέει η κάθε sonarworks
δεν ξέρω , αυτοί μέχρι προχθές είχαν σαν μέτρο το DT880 , τώρα ξαφνικά ανακάλυψαν ότι το 650 είναι ουδέτερο.
Για τους επαγγελματίες έχει αλλά ακουστικά τα οποία πληρούν τις προδιαγραφές.
Το ίδιο κάνουν όλες οι εταιρείες.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Τον τελευταίο καιρό ακούω μουσική απο studio monitor ηχεία και θα ήθελα να προσεγγίσω -κατά το δυνατόν- τον flat ήχο με τα ακούστικά μου (Sennheiser 650).
Εντωμεταξύ είμαι και σε αναζήτηση ενισχυτή ακουστικών μέχρι τα 1000ε max για κάτι εξαιρετικό που να οδηγεί σωστά τα 650άρια μου. Αν έχει εξόδους balanced (XLR) ίσως να άξιζε να αγοράσω και το έξτρα καλώδιο για αυτή την συνδεσμολογία.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.