Επειδή έχω φτιάξει καλώδια, μπορώ να σου πω ότι για μένα είναι το 70% ή άνεση που σου δίνουν στο να κουνάς το κεφάλι και να μην μικροφωνίζουν και να μην μπερδεύονται, και 30% μόνο η βελτίωση του ήχου που υπάρχει, ή μάλλον να το θέσω αλλιώς... η αλλαγή του ήχου...
Αν τα 150 ευρώ περίπου φαντάζουν ακριβά... λέω ότι τα βύσματα έχουν καμιά 60ριά από μόνα τους χώρια το καλώδιο... που αυτό που βάζει αυτός κάτω από 15-20 ευρώ δεν βγαίνει...θεωρώ ότι το μεροκάματο (και τα μεταφορικά) του είναι λογικό και με βγάζει και εμένα από τον κόπο να τα φτιάχνω, ειδικά όταν κάνοντάς τα μόνος μου (με άλλο καλώδιο) δεν είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα.
Οπότε πολύ σωστά η σχέση απόδοσης τιμής για τα HD 800 φαντάζει πολύ λογική...
Θα έλεγα όμως να σκεφτείς και μια άλλη παράμετρο που ο ίδιος ο Φρανκ έχει σκεφτεί... ότι αγοράζοντας το καλώδιο επειδή είναι custom μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να αγοράσεις αντάπτορες που το κάνουν να ταιριάζει και σε άλλα ακουστικά... ή να του τα στείλεις και να αλλάξει μόνο τα βυσματάκια που μπαίνουν στα ακουστικά...
Αυτό είναι μια παροχή υπηρεσίας που δεν έχω ξανασυναντήσει... και είναι πολύ έξυπνη... οπότε ναι και για τα HD650 παίρνεις το καλώδιο, και όταν αναβαθμίσεις δεν πετάς το καλώδιο ούτε το πουλάς... αλλάζεις τα βυσματάκια του![]()
το γυροφέρνω στο μυαλό μου για τα 600αρια μου να κάνω κάτι σε καλώδιο.
Φίλε Χρήστο μήπως να συντονιστούμε για καμμιά παραγγελία αν το αποφασίσεις για τα 800?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.