Sennheiser HD600/HD650 και ενίσχυση

Γιατί όχι το ομόσταυλο Zen can?
Είναι μία από τις διαθέσιμες επιλογές, προς τα εκεί με κατεύθυνε και ο Sonorus. Θα ήταν πιο πρακτικό το Fiio K7, για να μη χρειάζεται να ξεσυνδέω τα ηχεία μου, αλλά από άποψη απόδοσης ίσως αξίζει περισσότερο το zen can 3. Βλέπουμε και κάνουμε!

Zen Can και Zen One επίσης αλλά δεν έχει το balanced καλώδιο που δίνει με το στάνταρ σετ.
Τα τροφοδοτικά περιλαμβάνονται αλλά δεν είναι τα "καλά" που έδινε στην αρχή η ifi με τα signature.
Τέλος η balanced έξοδος των ακουστικών μου ακουγόταν χειρότερη με τα HD800S

Γιατί όχι το ομόσταυλο Zen can?
Αυτό και πήρα! Πήρα μεταχειρισμένο το προηγούμενο μοντέλο και όχι το zen can 3. Όσοι έχουν το συνδυασμό zen can και hd650 σε τι ρύθμιση έχουν τα db;

Αυτό και πήρα! Πήρα μεταχειρισμένο το προηγούμενο μοντέλο και όχι το zen can 3. Όσοι έχουν το συνδυασμό zen can και hd650 σε τι ρύθμιση έχουν τα db;
εγώ το έχω στο 0 db και το volume στο 12 με 15.00 όπως γράφει και η ifi ότι είναι το ιδανικό.

πρέπει να βρεις το όριο που σου αρκεί γιατί και το gain προσθέτει θόρυβο χωρίς λόγο.

• Like
Reactions: Psyber
Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις! στο 0db νομίζω είναι ανεπαρκές για τα 650. Που το γράφει αυτό η iFi;

Η ifi λέει ότι το ιδανικό για το ποτενσιόμετρο είναι στο 12.00 με 15.00 και τουλάχιστον στα αυτιά μου η ένταση σα 0 db και το ποτενσιόμετρο σε αυτή τη θέση είναι οκ.

Όμως εγώ ακούω και με balanced σύνδεση που ίσως δίνει κάποια db παραπάνω..

• Like
Reactions: Psyber
Η ifi λέει ότι το ιδανικό για το ποτενσιόμετρο είναι στο 12.00 με 15.00 και τουλάχιστον στα αυτιά μου η ένταση σα 0 db και το ποτενσιόμετρο σε αυτή τη θέση είναι οκ.

Όμως εγώ ακούω και με balanced σύνδεση που ίσως δίνει κάποια db παραπάνω..
Προς το παρόν μόνο εντυπωσιασμένος δε δηλώνω από τον zen can. Είναι πιο δυνατός από τον ενισχυτή του zen air dac σίγουρα, αλλά άπο άποψη ήχου όχι μακριά. Έχετε να μου προτείνεται ένα προσιτό aftermarket balanced καλώδιο για τα 650;

Προς το παρόν μόνο εντυπωσιασμένος δε δηλώνω από τον zen can. Είναι πιο δυνατός από τον ενισχυτή του zen air dac σίγουρα, αλλά άπο άποψη ήχου όχι μακριά. Έχετε να μου προτείνεται ένα προσιτό aftermarket balanced καλώδιο για τα 650;
Εγώ όταν τον είχα συγκρίνει με τον ενισχυτή του idsd micro μου είχε δώσει το κάτι παραπάνω και σε ανάλυση και σε καθαρότητα. Μπορεί ο ενισχυτής στο air dac να είναι πολύ καλός αλλά για τα 650 το ότι είναι πιο δυνατός είναι σημαντικό.

Νομίζω κάποια στιγμή που είχα ψάξει για καλώδια μου είχαν προτείνει τα FAW.