tiniakos
AVClub Fanatic
Re: Mirrorless Center: Φακοί, Σώματα, Αξεσουαρ, Legacy Reviews
Στην τιμή που την δίνεις Γιάννη απορώ γιατί δεν έχει δοθεί ακόμη.
Στην τιμή που την δίνεις Γιάννη απορώ γιατί δεν έχει δοθεί ακόμη.
Το μεγαλυτερο ειναι και καλυτερο!!!!
Το μεγεθος μετραει.... μερικες φορες.![]()
εγω δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να κολησει καπιος μονο σε ενα συστημα, ειδικα αν καπιος ειναι προ.
Για εξω, τοπια street και τετια, δεν νομιζω να υπαρχει πια νοημα να τραβαει κανεις με DSLR, στα γηπεδα για να τραβηξεις καμια sharapova οι μιρορλεςς δεν κανουν προφανως, επειδη κυριως δεν υπαρχει κανενας φωτεινος φακος πανω απο 100μμ.
σε studio δεν εχει και τοση διαφορα, με οτι εχεις τραβας, το ιδιο αποτελεσμα θα παρεις, αρκει να εχεις τους σωστους φακους.
Οταν βλεπω μια καλη φωτο, με τι τραβηχτικε ειναι το τελευταιο που με νιαζει, και εδω στο φορουμ καιρο εχω να δω κατι πραγματικα καλο![]()
Αν και οφ τόπικ, να καταθέσω τη δική μου άποψη σαν επαγγελματίας. Το μόνο σημείο στέρησης μιας ακάθρεπτης από μια dslr είναι η εστίαση σε κάτι που κινείται γρήγορα. Μετά από αυτό το βίντεο όμως, κατάλαβα ότι είναι θέμα χρόνου να πάψει να ισχύει αυτό..
..
εδώ και δυο μέρες χρησιμοποιώ έναν 12-32 της Panasonic. 'Ασχετα από το φυσικό του μέγεθος και το στυλάκι που μπαινοβγαίνει (αναπτύσεεται καλύτερα) μηχανικά κι όχι ηλεκτρονικά (κι αυτό μου αρέσει) δείχνει ότι είναι πολύ καλός οπτικά. Θα τον κοιτάξω μερικές μέρες ακόμα και θα σας τον παρουσιάσω.
Τον φορώ πάνω σε G5.
Τελικός cchampions league. Ψάχνω για mirrorless στους φωτογράφους. ... Μπααααα. .... Canon DSLR παντού. .. Καλά είμαστε ακόμα. ..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.