supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,609
Γίνεται Δημήτρη αλλά θέλει "πείραγμα"
Είναι στο πρόγραμμα απο Σεπτέμβριο.
τί πείραγμα.
ένα κανονικό τελικό στάδιο θέλει...
Γίνεται Δημήτρη αλλά θέλει "πείραγμα"
Είναι στο πρόγραμμα απο Σεπτέμβριο.
Ποιό είναι το σωστό thread να δηλώσω πως μετά από 8 (μόλις) μήνες ενασχόλησης με το σπόρ, δηλώνω λάτρης της ακρόασης με ακουστικά;![]()
Ποιό είναι το σωστό thread να δηλώσω πως μετά από 8 (μόλις) μήνες ενασχόλησης με το σπόρ, δηλώνω λάτρης της ακρόασης με ακουστικά;![]()
Υπερηχητικέ είναι η 2η φορά που με ρωτάς... Από την Κυριακή που μόλις πέρασε, 34.
Πού θές να καταλήξεις;
Αν μπορείτε έχετε μαζί τα 701 να τα συγκρίνετε με τα Κ550. Βάλτε πρώτα τα Κ701 και καπάκι τα 550 με το ίδιο κομμάτι. Μεγάλη πλάκα... Κάθε φορά που κάνω 2 ή 3 μέρες να βάλω τα 550 με πιάνω με χαζό χαμόγελο κολλημένο στη μούρη όταν τα ξαναβάζω...
Για τα AKG K271 είχα γράψει εδώ και εκεί. Και όντως δεν ξέρω από τα 270...τα χαρακτηριστικά είναι για τα 340.
όχι για τα 270.
Για τα 271 δεν ξέρω. Εχω χρόνια που τα άκουσα σε έκθεση. Ξέρει ο sonus. Αλλά και πάλι μάλλον δεν ξέρει από 270....
Πάντως κανένα ζευγάρι από τα 270,271, 340 θεωρείται εύκολο ή ευαίσθητο.
(τα μεταξωτά βρακιά....)
Κατ' αρχήν Καλορίζικα! Παράλειψη μου... :smile:Οι πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές...
Σε σχέση με τα Beyerdynamic θα έλεγα ότι είναι πιο "αέρινα"... νομίζω ότι αυτό που μου έλεγε ο Χρήστος για "κουτίλα" στα ακουστικά, τώρα το ψιλοκαταλαβαίνω.
Τα 270 είναι πιο "ανοικτά" πιο "αεράτα" σε σχέση με τα Beyer, τα οποία όμως κάθονται καλύτερα στο κεφάλι μου και είναι πιο άνετα και στην κεφαλή και.... στην επαφή με τα αυτάκια... :afro:
Αυτές είναι οι εντυπώσεις του πρώτου μισάωρου...
Για τα ηχητικά... εν καιρώ... :grandpa:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.