Serious AKG Mania

Γίνεται Δημήτρη αλλά θέλει "πείραγμα"
Είναι στο πρόγραμμα απο Σεπτέμβριο.

τί πείραγμα.
ένα κανονικό τελικό στάδιο θέλει...

Δε θέλει άλλο τελικό στάδιο. Γιατί να θέλει; Κάτι με τα όμ μου είπε ο μάστορας θέλει να φτιάξει...

Η line δεν μπορεί να οδηγήσει ακουστικά.
Και μάλιστα τέτοιων απαιτήσεων.

Ποιό είναι το σωστό thread να δηλώσω πως μετά από 8 (μόλις) μήνες ενασχόλησης με το σπόρ, δηλώνω λάτρης της ακρόασης με ακουστικά; :grinning-smiley-043

Ποιό είναι το σωστό thread να δηλώσω πως μετά από 8 (μόλις) μήνες ενασχόλησης με το σπόρ, δηλώνω λάτρης της ακρόασης με ακουστικά; :grinning-smiley-043

πόσων ετών είσαι Αντώνη....(αν επιτρέπεται)

Αν τα καινουρια σου akg σε κανουν να νιωθεις ετσι,τοτε...εδω :-)

Καλοριζικα και καλα μουσικα ταξιδακια :-)

Η άνωθεν δήλωση δεν αφορά τα AKG αλλά γενικά την ακρόαση με ακουστικά.
Με συνεπαίρνει... Με βάζει στην πρίζα να ακούσω κι' άλλο, κι' άλλο και λίγο ακόμα...
Δεν ενοχλώ και δεν με ενοχλούν και το βρίσκω καταπληκτικό.
Ναι, οκ... Ένα Hi-Fi τούμπανο σε ντεντικειτεντ χώρο με όλα τα κομφόρ είναι όνειρο.
Πόσοι όμως μπορούν; Και ακόμα και αυτοί που μπορούν, πόσο συχνά καταφέρνουν;
Με αυτή τη λογική, τα ακουστικά με έχουν "απελευθερώσει"... Όποτε και όπου, μπορώ!

Υπερηχητικέ είναι η 2η φορά που με ρωτάς... Ξεχασιάρης; Αχαχαχαχα...
Από την Κυριακή που μόλις πέρασε, 34.
Είμαι περίεργος που θα καταλήξεις... :music-smiley-005:

Last edited:
Υπερηχητικέ είναι η 2η φορά που με ρωτάς... Από την Κυριακή που μόλις πέρασε, 34.
Πού θές να καταλήξεις;

34-6=28 - 3/4 (8 μήνες) =27.25
Εχεις χάσει 27.25 χρόνια αυτής της απόλαυσης...:7SFGSFG:

Θέλω να ευχαριστήσω ολους τους φίλους που ασχολούνται ακόμα με ακουστικά και μου θύμισαν τον ευατό μου πρίν 30 χρόνια οταν γιά πρώτη φορά άκουσα τα akg 140
που θεωρούσαν τότε καλά
απο τότε περάσαν χρόνια και διάφορα μηχανήματα που μου προσέφεραν περισσότερη εμπειρία στα περί μουσικής αναπαραγωγής
αλλά τα akg μαζί με τα stax τα θεωρώ ακόμα ακουστικά που δεν ξεχνάς

Τώρα δεν ακούς δηλαδή με ακουστικά? αν ναι με τι ακούς? και αν όχι ποιος ο λόγος?

μ αυτά και μ αυτά, παρήγγειλα και θα παραλάβω κατά τις 20 Ιουλίου τα Κ550. Αντε να δουμε τι διαφορές θα έχουν με τα Κ701..

Αν μπορείτε έχετε μαζί τα 701 να τα συγκρίνετε με τα Κ550. Βάλτε πρώτα τα Κ701 και καπάκι τα 550 με το ίδιο κομμάτι. Μεγάλη πλάκα... Κάθε φορά που κάνω 2 ή 3 μέρες να βάλω τα 550 με πιάνω με χαζό χαμόγελο κολλημένο στη μούρη όταν τα ξαναβάζω...

Αν μπορείτε έχετε μαζί τα 701 να τα συγκρίνετε με τα Κ550. Βάλτε πρώτα τα Κ701 και καπάκι τα 550 με το ίδιο κομμάτι. Μεγάλη πλάκα... Κάθε φορά που κάνω 2 ή 3 μέρες να βάλω τα 550 με πιάνω με χαζό χαμόγελο κολλημένο στη μούρη όταν τα ξαναβάζω...

Ναι έτσι θα γίνει αφού άλλωστε με τα Κ701 ακούω μέχρι τώρα, οπότε η σύγκριση θα ειναι άμεση και αποκαλυπτική

Re: Απάντηση: Re: Serious AKG Mania

τα χαρακτηριστικά είναι για τα 340.

όχι για τα 270.
Για τα 271 δεν ξέρω. Εχω χρόνια που τα άκουσα σε έκθεση. Ξέρει ο sonus. Αλλά και πάλι μάλλον δεν ξέρει από 270....
Πάντως κανένα ζευγάρι από τα 270,271, 340 θεωρείται εύκολο ή ευαίσθητο.

(τα μεταξωτά βρακιά....)
Για τα AKG K271 είχα γράψει εδώ και εκεί. Και όντως δεν ξέρω από τα 270...

Οι πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές...
Σε σχέση με τα Beyerdynamic θα έλεγα ότι είναι πιο "αέρινα"... νομίζω ότι αυτό που μου έλεγε ο Χρήστος για "κουτίλα" στα ακουστικά, τώρα το ψιλοκαταλαβαίνω.
Τα 270 είναι πιο "ανοικτά" πιο "αεράτα" σε σχέση με τα Beyer, τα οποία όμως κάθονται καλύτερα στο κεφάλι μου και είναι πιο άνετα και στην κεφαλή και.... στην επαφή με τα αυτάκια... :afro:

Αυτές είναι οι εντυπώσεις του πρώτου μισάωρου...
Για τα ηχητικά... εν καιρώ... :grandpa:
Κατ' αρχήν Καλορίζικα! Παράλειψη μου... :smile:

Δεύτερον: Έχεις τα K270.
Έχω τα Κ271.

Είσαι να τα βάλουμε να κάνουνε παρέα; :laugh: