Sharp Aquos LC-37RD2 vs. Sharp Aquos LC-37XD1E . 100hz η FullHD?

Πολύ μικρή γωνία θέασης, κακό (και πανάρχαιο) μενού...

Κάτσε να βρώ κι' άλλα...

Δε βρίσκω κάτι άλλο...

Τελικά η αγορά 37άρας είναι πολύ πιο δύσκολη απ ότι τα μεγαλύτερα μεγέθη...

Πολλες εταιριες δινουν εμφαση σε μοντελα διαστασεων που ειναι επικρατεστερα στην αγορα, οπως 32 και 42". Οι 37" επειδη δεν ειναι και τοσο περιζητητες (πολυ προτιμανε εαν δεν παρουν 32" να πανε μετα στις 40-42") ισως να μην προσεχονται και πολυ απο τις εταιριες...Καπως ετσι να ειναι ισως...ισως και οχι...:nounder:

Επειδή ο χώρος μου είναι κομμένος και ραμμένος για 37άρα ( τα 91 εκ. μήκος είναι ότι πρέπει) έχω κατα καιρούς ψάξει για αυτό το μέγεθος και πάντα ήταν απογοήτευση...

Πάνο κάτι τέτοιο παίζει προφανώς!

Kai i elleipsi component eisodou...o greg exei 360 ara einai simantiko gia afton.

Αμαν δεν το ειχα προσεξει αυτο. Τωρα μολις κατεφερα να διαβασω τις σημερινες απαντησεις γιατι ειχα κοσμο στο σπιτι και ομολογω οτι προβληματίστηκα.

Και επειδη εχω εξηγησει τους λογους που μπορω να παω μονο για Sharp αρχισα κρυφα να σκεφτομαι την 42αρα..Βλεπω να τρωμε πολυ παντοφλα λεμε..:smash:

Για μένα ο αυστηρότερος κριτής είναι το μάτι μας, αφήστετα διάφορα τεστς,και εάν ικανοποιεί η τηλεόρασξ το μάτι τοτε βουρ, για αγορά.
Οσο ψάχνεσε όλο και βρίσκεις προβλήματα, άλλωστε κανείς και τίποτε δεν είναι τέλειο.:ernaehrung004:

Για μένα ο αυστηρότερος κριτής είναι το μάτι μας, αφήστετα διάφορα τεστς,και εάν ικανοποιεί η τηλεόρασξ το μάτι τοτε βουρ, για αγορά.
Οσο ψάχνεσε όλο και βρίσκεις προβλήματα, άλλωστε κανείς και τίποτε δεν είναι τέλειο.:ernaehrung004:

Μαζι σου 100% αλλα δεν εχω βρει ακομα μαγαζι που να εχει σε display καποια απο τις 2 τηλεορασεις ρε EKI ωστε να εχω ιδια αποψη..και επειδη η κινηση που θα κανω τωρα θα κλησει το θεμα "επιπεδες τβ" στο σπιτι για καποια χρονια (λογω του οτι ολα τα δωματια θα ειναι κομπλαρισμενα) δεν θελω να κανω λαθος..

...και επειδη η κινηση που θα κανω τωρα θα κλησει το θεμα "επιπεδες τβ" στο σπιτι για καποια χρονια (λογω του οτι ολα τα δωματια θα ειναι κομπλαρισμενα) δεν θελω να κανω λαθος..

Και πολύ καλά το σκέφτεσαι...

Είμαι ακριβώς στην ίδια φάση και δεν με παίρνει να κάνω κανένα σφάλμα στην επιλογή. Ας πληρώσω και 2500. Αρκεί να "κάτσει" με τη μία...

Εαν λοιπον εκει που νομιζεις οτι εισαι ετοιμος να κανεις την αγορα (οποιο μοντελο και απο τις 2 να εχεις διαλεξει) και τα εχεις βρει με τις εκπτωσεις τους σου σκαει καποιος αλλος γνωστος μεσα στην Panasonic και μπορει να σου κανονισει να παρεις με παρομοια εκπτωση την Plasma 42'' TH-42PX70 (που την ζαχαρωνεις και αυτη εδω και καιρο και βγαινει και πιο φτηνα, και ειναι και 42"), εκει τι κανεις?? Εδω σας θελω...:bang:

Παρε την PX70 , δεν χρειαζεται να το συζητας , αλλο 42" και αλλο 37".

Για την ιστορια και μονο μεταξυ των αλλων δυο θα αγοραζα την 37RD2E αν και γενικα τις Sharp δεν τις εχω σε μεγαλη εκτιμηση λογω διαφορων που εχω διαβασει σε ξενα φορουμ (μερικα τα αναφερει και ο CENTRAL παραπανω).

Εαν μιλαμε για να διαλεξεις μεταξυ 37αρας και 42αρας, δεν θελει ρωτημα: ντουγρου για την 42" Panasonic!!!

Καλά εσύ έπρεπε να σαι πωλητής....με την πρώτη ευκαιρία να κλείσεις την αγορά....

Re: Απάντηση: Sharp Aquos LC-37RD2 vs. Sharp Aquos LC-37XD1E . 100hz η FullHD?

Η Panasonic PΧ70 είναι best value for money στην κανονική της τιμή. Με γενναία έκπτωση είναι κλοπή και πρέπει να αισθάνεσαι τύψεις -bye-

Ε μαλλον θα γινω κλεφταρας τοτε και δεν θα εχω και καθολου τυψεις..:Banane0:

Μολις εκλεισα το τηλεφωνο με το παιδι και την Δευτερα το πρωι εχω ραντεβου εκει να δουμε τι ποσοστο θα μου δωσει και να την δω απο κοντα. Παρεπιπτοντως ο αλλος μου ο φιλος κολλησε και πηρε την 37XD1Ε. Δεν ψηνοτανε με τιποτα για πλασμα.
Εγω απο την αλλη με τα τοσα καλα που εχω διαβασει εδω περα για την panasonic και ειδικα στο ποστ του vezouvios εχω ψηθει παρολο που δεν ειχα καθολου plasma στο μυαλο μου λογω του οτι φοβομουνα το burn in απο το 360 που εχω. Επεσε καπακι και διαβασα και αυτο εδω οπου γραφει ενα παλικαρακι ονοματι Naim.F.C για διαφορες LCD που εχει αλλαξει, μεταξυ των οποιων και η μια του τοπικ εδω-την 37XD1E-αλλα κατεληξε τελικα σε panasonic plasma. Και η πλακα ειναι οτι το ποστ ειναι απο τις αρχες τις χρονια και δεν μιλαει για την PX-70 αλλα την PX-60, οποτε φανταζομαι οτι ειναι ακομα καλυτερη αυτην που ζαχαρωνω. Συγκεκριμενα γραφει :

Judging by the stand on that model I'm going to guess that it's the 46" or 52" model? Sharp XD1E. Lol, well, guess what, I used to have one!

I've actually owned numerous 1080p LCD's inc a Sony 40W2000, Sharp 37XD1E and a Samsung 40FQ71. But preferred Plasma PQ over all of them.
Plasma's on the whole (well at least the Panasonic and Pioneer range) have better colour accuracy, depth of field, black levels and contrast, cleaner image, less noise and better SD picture.
LCD's often over saturate colours, have too much edge enhancement, un-realistic colour balance and often suffer from ghosting. Don't get me wrong, LCD's still offer fantastic PQ, especially the Sharp LCD you own (some of the best blacks on the market) but they do not offer the truest picture when compared to Plasma's.

For example, take this link.

http://www.lagom.nl/lcd-test/

Every one of my LCD's could not display every single individual colour tab, even after a minor calibration. The colours to the right would merge together. On my Plasma however, I can see each individual tab clearly, and the black/contrast ones too.

The only issue with Plasma's is screen burn. But thankfully after some research on the AV forums I realised newer Plasma's did not suffer from the issues nearly as much as previous models. I think 2-3 out of over 50 owners of my new Panasonic 42PX60 Plasma had suffered screen burn. (I still haven't even with hours of gaming).

Then the last thing to consider was price. The 40W200 was ?1500. The Samsung 40FQ71 was ?1200 and the Sharp 37XD1E was ?1100. My Panny Plasma ended up costing me ?850 inc a stand and delivery. You simply cannot beat that. Better PQ, bigger size, and much cheaper too! Sure it might not be 1080p, but from my viewing distance you really cannot tell the difference between 720p/1080i and 1080p, so I thought I'd give it a miss.

Also, one word of advice. Be very weary of the 46" and 52" versions of your screen. Nearly every single one of them suffer from banding! Make sure your set doesn't have any! If you get a plain colour, such as a whole screen of green, or blue etc. Test you don't have lines running through them!

My advice is to use DPT (Dead Pixel Tester)

http://www.dps.uk.com/freeware_DTP.htm

Download it and run it on your PC, but with your PC connected to your LCD TV. Go through the different colours and make sure you don't have any banding. Anyway, hope this all helps.

Το μονο μου αγχος τωρα ειναι οτι ειχα συνιθησει να εχω συνδεδεμενη την Tosh μεσω DVI-HDMI με το HTPC μου σε αναλυση 1280Χ720 + το overscan και ειχα ρυθμισει το KMplayer μεσω του Nvidia control panel να πιανει ολη την οθονη κανονικα και να μου παιζει κομπλε τα HD εργα μου. Δεν εχω δει ποτε HTPC συνδεδεμενο με plasma και δεν ξερω πως θα ειναι..