Sharp Aquos X20E/XL2E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: ° Sharp Aquos X20E/XL2E °

Για 52f96 kai 52xl2e τι γνωμη εχετε?Μεταξυ των δυο?

Κωστα καλησπερα. Βλεπω εισαι κι εσυ φαν του ΜΕΓΕΘΟΥΣ!!! :SFGSFGSF:
Προσωπικα θα πηγαινα με κλειστα ματια για την F96, λογω τεχνολογιας και λογω ΜΑΥΡΟΥ! Επισης θα κανεις και οικονομια στο ρευμα σου κατα 30% λογω LED και εχεις και σχεδον διπλασιο χρονο ζωης της τηλεορασης σε σχεση με τις υπολοιπες LCD. Εαν το οικονομικο δεν ειναι προβλημα, τοτε ΒΟΥΡ ΣΤΟΝ ΠΑΤΣΑ! Κι εγω το σκεφτομαι σοβαρα για την συγκεκριμενη. Την ειδα απο κοντα και τετοιο μαυρο που ειχε μονο η Pioneer σε Plasma μπορει να το δωσει. Η κινηση ηταν ομαλοτατη και η εικονα ηταν πραγματικα κρυσταλλο. Γενικα εμεινα :speechless-smiley-0

Re: ° Sharp Aquos X20E/XL2E °

παιδια αυτα ειναι εντελως υποκειμενικα αν δεν τις δεις να παιζουν με καποιο bluray και να παιζουν και κατι σε γρηγορη κινηση δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα και ειδικα απο τα reviews.ολες οσες παιζουν στα μαγαζια παιζουν με καποιο blueray με αργες σκηνες στην καλυτερη των περιπτωσεων γιατι ξερουν πολυ καλα οι υπαληλοι οτι οι περισοτερες θα ξεβρακωθουν οποιος εχει τα φραγκα ας παρει μια KURO H SHARP κατα την γνωμη μου παντα ειναι μια πολυ τιμια τηλεοραση και στα λεφτα και στην αποδοση. η SAMSUNG που λεν καποιοι φιλοι δεν εχει κατι καλυτερο εχει 600 ευρω παραπανω και πραγματικα δεν εχω δει καποια εμφανη διαφορα που να τα δικαιολογει.παντα για την 46αρα μιλαω.

παιδια αυτα ειναι εντελως υποκειμενικα αν δεν τις δεις να παιζουν με καποιο bluray και να παιζουν και κατι σε γρηγορη κινηση δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα και ειδικα απο τα reviews.ολες οσες παιζουν στα μαγαζια παιζουν με καποιο blueray με αργες σκηνες στην καλυτερη των περιπτωσεων γιατι ξερουν πολυ καλα οι υπαληλοι οτι οι περισοτερες θα ξεβρακωθουν οποιος εχει τα φραγκα ας παρει μια KURO H SHARP κατα την γνωμη μου παντα ειναι μια πολυ τιμια τηλεοραση και στα λεφτα και στην αποδοση. η SAMSUNG που λεν καποιοι φιλοι δεν εχει κατι καλυτερο εχει 600 ευρω παραπανω και πραγματικα δεν εχω δει καποια εμφανη διαφορα που να τα δικαιολογει.παντα για την 46αρα μιλαω.

Λοιπον ειμαι πολυ προβληματισμενος και κυριως πανω σε αυτα που λες παραπανω.

Πηγα σημερα απο Πλαισιο στο Mall. Ειχε μαζι 40αρες τις Sony X3500, Samsung F86 και Sharp XL2.

Οσο σιγουρος ημουν για την αγορα μιας Sharp οταν ειχα δει την XL1 αλλο τοσο προβληματιστηκα σημερα.

Επαιζαν και οι 3 το ιδιο BlueRay δισκακι και ειναι σχεδον διπλα διπλα ετσι ωστε να μπορεις να συγκρινεις.

Πραγματικα ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ απο την εικονα της Sharp :huh2:

Ειδικα το μαυρο της ειναι πολυ μακρια απο τις αλλες 2. Σε μια συζητηση που εκανα με τα παιδια εκει μου ειπαν οτι ειναι λογικο αφου η Sharp εχει λογο αντιθεσης 10.000:1 και οι αλλες 25.000:1.

Ετσι οπως τις ειδα, σαφως ΜΑΚΡΑΝ η καλυτερη ειναι η X3500. Αλλα τα λεφτα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Επομενως αν παμε μεταξυ Sharp και Samsung προσωπικα ειδα την Samsung να κερδισει και κυριως λογω του μαυρου της. Το μονο που δεν μου αρεσε στην Samsung ειναι τα εντονα (σχεδον ψευτικα) χρωματα της. Κατα τα αλλα ομως νομιζω οτι αξιζει τα 600 ευρω παραπανω. Και αυτα τα λεει καποιος που ηταν ετοιμος μεσα στην εβδομαδα να παραγγειλει την XL2.

Το μονο που δεν ξερω ειναι αν παιζει καμμια προωθηση απο το Πλαισιο στις Samsung με αποτελεσμα να μπουκοταρουν τις αλλες. Αλλα μετα απο μια συζητηση που εκανα μου ειπαν οτι ΟΛΕΣ ειναι ρυθμισμενες για την βελτιστη αποδοση.

Για πειτε καμμια γνωμη ρε παιδια. Καποιος που εχει δει και τις 2. Παντως αν η εικονα της Sharp ειναι αυτη που ειδα σημερα στο Πλαισιο τοτε μιλαμε για μεγαλη ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.

Και για εξηγουμαστε.... δεν λεω οτι ειναι χαλια. Ειναι παρα πολυ καλη. Αλλα η Samsung και η Sony εχουν εμφανως πολυ καλυτερη εικονα.

φιλε μου και γω τις εχω δει διπλα διπλα και μου φανηκαν ιδιες με προβαδισμα της sony στην κινηση λογω μαλλον καλυτερων προγραμματων η και chip κινησης αυτα τα 10000 και 15000 και 500000 ειναι μεγαλα παραμυθια μονο οι πλασμα σκιζουν εκει.αν θες τωρα να τα χωσεις οκ,δεν υπερασπιζομαι την sharp σκασιλα μου σε 5 χρονια θα ειναι μουσειο και θα την εχω πεταξει αν δεν εχει χαλασει αλλα δεν γουσταρω το τρυπακι εχει λιγο καλυτερο μαυρο και γιαυτο να πληρωσεις 600 η και 1000 ευρω και μαθε επισης οτι πολιτικη της samsung einai oi default ρυθμισεις της να ειναι στο μεγιστο δηλαδη ολα τουμπανο ειναι τρυκ για να βγαζει ματι στις εκθεσεις.ελπιζω να μην κουρασα μπορει οντως η samsung αξιζει αλλα εμενα δεν μου τα παιρνει ο κορεατης που ισως και ναειναι κινεζος προτιμησα το japan γιατι μολις πριν 2 βδομαδες πεταξα και τελεοραση 32αρα και dvdrecorder sony kai ta 2 me ελαχιστη χρηση:drummer:

φιλε μου και γω τις εχω δει διπλα διπλα και μου φανηκαν ιδιες με προβαδισμα της sony στην κινηση λογω μαλλον καλυτερων προγραμματων η και chip κινησης αυτα τα 10000 και 15000 και 500000 ειναι μεγαλα παραμυθια μονο οι πλασμα σκιζουν εκει.αν θες τωρα να τα χωσεις οκ,δεν υπερασπιζομαι την sharp σκασιλα μου σε 5 χρονια θα ειναι μουσειο και θα την εχω πεταξει αν δεν εχει χαλασει αλλα δεν γουσταρω το τρυπακι εχει λιγο καλυτερο μαυρο και γιαυτο να πληρωσεις 600 η και 1000 ευρω και μαθε επισης οτι πολιτικη της samsung einai oi default ρυθμισεις της να ειναι στο μεγιστο δηλαδη ολα τουμπανο ειναι τρυκ για να βγαζει ματι στις εκθεσεις.ελπιζω να μην κουρασα μπορει οντως η samsung αξιζει αλλα εμενα δεν μου τα παιρνει ο κορεατης που ισως και ναειναι κινεζος προτιμησα το japan γιατι μολις πριν 2 βδομαδες πεταξα και τελεοραση 32αρα και dvdrecorder sony kai ta 2 me ελαχιστη χρηση:drummer:

Φιλε μου φοβαμαι με παρεξηγησες!
ΔΕΝ ΤΑ ΧΩΝΩ ΣΤΗΝ SHarp. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ! Ημουν τοσο ενθουσιασμενος με την XL1 και τα χαρακτηριστικα της XL2 που απλα σημερα μετα απο αυτο που ειδα ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ. Δεν τα χωνω σε καποιον... το παραπονο μου εκφραζω. Και το εκφραζω εδω μεσα για να δουμε τελικα τι παιζει. Ειναι πραγματι καλυτερη η Samsung ή μηπως το Πλαισιο προωθει τις Samsung? Γιαυτο ακριβως και εγραψα ολα τα προηγουμενα.

Την Samsung την εχει το Technixx.gr 2500. Αρα μιλαμε για 300 ευρω διαφορα....

οχι φιλε μου δεν σε παρεξηγησα απλα θεωρω οτι ζητανε παρα πολλα οι sony kai samsung poy den ta αξιζουν αμα ηθελα να τα χωσω θα επαιρνα την phillips ενω την sharp την πηρα σαν την ποιο τιμια λυση ενω αν ηθελα το TOP θα επαιρνα την PIONEER KURO ετσι τα εχω καταταξει εγω μες το μυαλο μου απο οτι τις εχω δει και εχω διαβασει και αυτο που λεω ειναι καθαρα υποκειμενικο και δεν θελω να παρω κανενα στον λαιμο μου.

Λοιπον ειμαι πολυ προβληματισμενος και κυριως πανω σε αυτα που λες παραπανω.

Πηγα σημερα απο Πλαισιο στο Mall. Ειχε μαζι 40αρες τις Sony X3500, Samsung F86 και Sharp XL2.

Οσο σιγουρος ημουν για την αγορα μιας Sharp οταν ειχα δει την XL1 αλλο τοσο προβληματιστηκα σημερα.

Επαιζαν και οι 3 το ιδιο BlueRay δισκακι και ειναι σχεδον διπλα διπλα ετσι ωστε να μπορεις να συγκρινεις.

Πραγματικα ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ απο την εικονα της Sharp :huh2:

Ειδικα το μαυρο της ειναι πολυ μακρια απο τις αλλες 2. Σε μια συζητηση που εκανα με τα παιδια εκει μου ειπαν οτι ειναι λογικο αφου η Sharp εχει λογο αντιθεσης 10.000:1 και οι αλλες 25.000:1.

Ετσι οπως τις ειδα, σαφως ΜΑΚΡΑΝ η καλυτερη ειναι η X3500. Αλλα τα λεφτα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Επομενως αν παμε μεταξυ Sharp και Samsung προσωπικα ειδα την Samsung να κερδισει και κυριως λογω του μαυρου της. Το μονο που δεν μου αρεσε στην Samsung ειναι τα εντονα (σχεδον ψευτικα) χρωματα της. Κατα τα αλλα ομως νομιζω οτι αξιζει τα 600 ευρω παραπανω. Και αυτα τα λεει καποιος που ηταν ετοιμος μεσα στην εβδομαδα να παραγγειλει την XL2.

Το μονο που δεν ξερω ειναι αν παιζει καμμια προωθηση απο το Πλαισιο στις Samsung με αποτελεσμα να μπουκοταρουν τις αλλες. Αλλα μετα απο μια συζητηση που εκανα μου ειπαν οτι ΟΛΕΣ ειναι ρυθμισμενες για την βελτιστη αποδοση.

Για πειτε καμμια γνωμη ρε παιδια. Καποιος που εχει δει και τις 2. Παντως αν η εικονα της Sharp ειναι αυτη που ειδα σημερα στο Πλαισιο τοτε μιλαμε για μεγαλη ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.

Και για εξηγουμαστε.... δεν λεω οτι ειναι χαλια. Ειναι παρα πολυ καλη. Αλλα η Samsung και η Sony εχουν εμφανως πολυ καλυτερη εικονα.

Η Sharp XL2 που είδες ήταν 42'' η 46''?

.

οχι φιλε μου δεν σε παρεξηγησα απλα θεωρω οτι ζητανε παρα πολλα οι sony kai samsung poy den ta αξιζουν αμα ηθελα να τα χωσω θα επαιρνα την phillips ενω την sharp την πηρα σαν την ποιο τιμια λυση ενω αν ηθελα το TOP θα επαιρνα την PIONEER KURO ετσι τα εχω καταταξει εγω μες το μυαλο μου απο οτι τις εχω δει και εχω διαβασει και αυτο που λεω ειναι καθαρα υποκειμενικο και δεν θελω να παρω κανενα στον λαιμο μου.

+1 :SFGSFGSF:

Η Sharp XL2 που είδες ήταν 42'' η 46''?

.

Σιγουρα ΟΧΙ 46''. Νομιζω οτι και οι 3 ηταν ειτε 40'' ειτε 42''. Παντως και οι 3 ηταν ιδιας διαστασης.

Απάντηση: ° Sharp Aquos X20E/XL2E °

εγω σημερα εκανα μια βολτα στο μεδια μαρκτ της γειτονιας μας .... παω με τα ποδια ....χεχε

ειδα μια 50 αρα και μια 46 αρα Sharp ....
παιζανε το ιδιο σημα βλου ρευ....... και παιζανε τρελα !!!!!!!!!!!!
κυριωλεκτικα χαζευα .....

δεν ξερω ... ισως να ηταν το δισκακι !τι να πω ......

το μονο που δεν συκγρατισα μοντελα .... με εντυπωσιασε και μια 52 αρα σαμσουνγ....

ολες ελ σι ντι!!

αν και ειμαι πλασματοφιλος.....

Σιγουρα ΟΧΙ 46''. Νομιζω οτι και οι 3 ηταν ειτε 40'' ειτε 42''. Παντως και οι 3 ηταν ιδιας διαστασης.

Ρωτάω γιατί αρχικά είχα αποφασίσει να πάρω την 42XL2 αλλά όταν την είδα
στην έκθεση δίπλα στην 46XL2 δεν μου άρεσε καθόλου (η 46'' έπαιζε πολύ καλύτερα) και ρωτώντας τον πωλητή έμαθα ότι η 42" είναι Made in Taiwan.
Το ίδιο είχε γίνει και πρίν ένα χρόνο με την 42XD1 η οποία ήταν Made in Taiwan και φόραγε διαφορετικό πάνελ από της υπόλοιπες τηλεοράσεις της σειράς XD1.

Μετά απ' αυτό την απέρριψα και αγόρασα την 46XL2.

.

Στην έκθεση το Σάββατο που πήγα ήταν η μόνη που δεν έγραφε στο ταμπελάκι την προέλευση και ρωτώντας τον πωλητή μου είπε πως λόγω της μεγάλης ζήτησης που έχει η 42XL2 βγαίνει και στην Taiwan.
Στην παρουσίαση την Κυριακή ρωτώντας για το ίδιο θέμα μας είπε ότι δεν είναι έτσι και είναι Made in Japan. Εγώ επέμενα και είπε ότι μπορεί η συγκεκριμένη να είναι Made in Taiwan αλλά δεν το γνωρίζει σίγουρα γιατί η τηλεόραση έχει έρθει από κάποια άλλη έκθεση (από Γερμανία νομίζω) και ότι αυτές που έρχονται Ελλάδα θα είναι Made in Japan. Φυσικά δεν με έπεισε καθόλου και αποφάσισα να πάρω την 46XL2.

Αυτό το είχα γράψει πριν 10 ημέρες.

.

Στο Πλαισιο Στουρναρας στο δευτερο οροφο που την ειδα στημενη σημερα παντος η 42XL2 ειχε ταμπελακι απο πισω μικρο βεβαια αλλα MADE IN JAPAN.Και ηταν το πρωτο πραγμα του κοιταξα:BDGBGDB55:

Last edited:
Απάντηση: ° Sharp Aquos X20E/XL2E °

Η Sharp κατασκευάζει πάνελ από 46 ίντσες και πάνω.
Για τα 42 πάνελ χρησιμοποιεί άλλων κατασκευαστών.

Re: Απάντηση: ° Sharp Aquos X20E/XL2E °

Η Sharp κατασκευάζει πάνελ από 46 ίντσες και πάνω.
Για τα 42 πάνελ χρησιμοποιεί άλλων κατασκευαστών.

Είναι σίγουρο αυτό που γράφεις?

.

Βρε παιδιά, με ΟΛΟ το σεβασμό, ΑΦΗΣΤΕ τις λεπτομέρειες για τα πάνελ και τη χώρα προέλευσης και μπείτε στην ουσία:

ΑΞΙΖΕΙ η αγορα μιας Sharp 46XL2 έναντι μιας 46F86 ή μιας 46W3000 για παράδειγμα, ή ΟΧΙ?

Ειναι πολύ καλη τιμη τα 2 και κατι χιλιαρικα για 46αρα Full-HD 100ΗΖ LCD!

ΘΑ είναι άραγε το ΙΔΙΟ καλή και η απόδοσή της???:confused:

Βρε παιδιά, με ΟΛΟ το σεβασμό, ΑΦΗΣΤΕ τις λεπτομέρειες για τα πάνελ και τη χώρα προέλευσης και μπείτε στην ουσία:

ΑΞΙΖΕΙ η αγορα μιας Sharp 46XL2 έναντι μιας 46F86 ή μιας 46W3000 για παράδειγμα, ή ΟΧΙ?

Ειναι πολύ καλη τιμη τα 2 και κατι χιλιαρικα για 46αρα Full-HD 100ΗΖ LCD!

ΘΑ είναι άραγε το ΙΔΙΟ καλή και η απόδοσή της???:confused:
αν διαβασεις απ την αρχη το post κατι θα καταλαβεις