Μάλιστα οι Sharp έχουν Linux με πλήρη πρόσβαση στο Internet με Opera! Είναι η μόνη εταιρεία που στις τηλεοράσεις της παρέχει πλήρη πρόσβαση στο Internet! Μπορείς να σερφάρεις κανονικότατα οπουδήποτε, χωρίς το άγχος ιών, λόγω Linux. Εννοώ φυσικά τα μοντέλα που αναφέρουν ότι έχουν Internet.
Εννοείται ότι πρώτο λόγο έχει η εικόνα...δεν καταλαβαίνω γιατί το γράφεις. Εγώ έγραψα ένα χαρακτηριστικό ιδιαίτερο. Εκτός και αν πρέπει να γράψω ότι κάποια άλλη μάρκα είναι η κορυφαία στην εικόνα για να μην υπάρχει πρόβλημα...αυτά τα γράφουν συνεχώς κάποιοι ίδιοι και ίδιοι στο forum και έχουν κουράσει με την προκατάληψη που δημιουργούν υπέρ κάποιας μάρκας. Καλοδεχούμενη η προτίμησή τους, αλλά νομίζω έχουν και άλλοι το δικαίωμα να μιλούν για την τεχνολογία και για άλλα προϊόντα και να αναφέρουν τα χαρακτηριστικά τους, όπως έπραξα. Δεν είπα σε κανένα πάνε αγόρασέ την. Αν έγραφα σε κάθε θέμα που προτείνεται συγκεκριμένη εταιρεία θα είχα 100.000 μηνύματα τώρα. Ούτε μέτοχοι να ήταν κάποιοι.
Για κάποιες άλλες εταιρείες υπάρχει πλήρης πληροφόρηση για τα μοντέλα των τηλεοράσεών τους. Είπα κι εγώ να γράψω κάτι για τις Sharp και να πληροφορήσω όπως κάνουν και άλλοι για άλλες εταιρείες. Έτσι λοιπόν έγραψα για ένα χαρακτηριστικό που συναντάμε στα μοντέλα της Sharp που υποστηρίζουν Internet, ότι δηλαδή προσφέρουν πλήρες σερφάρισμα στο Internet με Opera. Χαρακτηριστικό που μπορεί να ενδιαφέρει ορισμένους και να μην το γνωρίζουν.
Ακριβώς, το πρωταρχικό θέμα είναι η εικόνα. Και η συγκεκριμένη τηλεόραση με τις κατάλληλες ρυθμίσεις είναι ασυναγώνιστη.
Πρέπει να την δει κάποιος ρυθμισμένη για να το καταλάβει...
Δεν υπάρχει λόγος για συγκρούσεις πάντως, εννοείται. Άλλωστε ήδη γνωστές εταιρίες έχουν πληρώσει για να βάλουν quattron Panels την επόμενη χρονιά. Η Sharp ετοιμάζει τα 5 χρώματα πλέον.
Πάντα αναφέρομαι στην κατηγορία τιμής της.
Με Samsung 46'' C6000, C6500 για παράδειγμα, την πρώτη έχω εγώ και την δεύτερη φίλος μου. Με LG, Sony δεν χρειάζεται καν να αναφερθώ στις αντίστοιχες παρόμοιας τιμής.
Οι ρυθμίσεις του FullHD δεν είναι σωστές πλήρως, τουλάχιστον κατά την άποψή μου. Χρειάζονται διαφοροποιήσεις. Φυσικά παίζουν και ρόλο άλλα πράγματα, χώρος κλπ.
Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω. Τα standards για τις ρυθμίσεις είναι δεδομέναμ δλδ gamma, χρωματικό τρίγωνο κλπ.
Ένα υποεικονοστοιχείο παραπάνω και διαφορετικό colorspace έχει η τηλεόραση, όχι ίκτερο...![]()
![]()
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.