Re: Απάντηση: Shunt Regulator by Salas
τα συγχαρητηρια μου τα ειχα δωση και εγω μολις τελειωσα.
παρολο που και του αχαλαδακια ειναι shunt και δεν περιμενα μεγαλη διαφορα δεν πιστευα στα αυτια μου.
φυσικα μετα απο αυτο εφιαξα αλλα δυο στην θεση των trident και βελτιωθηκε ακομα περισοτερο.
ελαχιστοι στην ελλαδα εχουν ακουση τι μπορη να κανη το βουβαλι πραγματικα.
τωρα εισαι κοντα παντως μια και η αντικατασταση των TRident δεν κανη τοσο μεγαλη διαφορα.
Μολις γυρισα απο την ακροαση του βουβαλιου+legato τροφοδοτουμενο αποκλειστικα με Σαλλας.Οφειλω να δωσω τα συγχαρητηρια μου στον κ Σαλλα για τη δημιουργια του,το βουβαλι +legato απογειωθηκε ακουστικα,διαμορφωνοντας ενα τελειως ξεχωριστο ακουσμα.Η ικανοποιηση ειναι τετοια που με εβαλε σε σκεψεις για την αντικατασταση των trident με δυο Σαλλας.
Προσωπικη μου αποψη [υποκειμενικη φυσικα] οτι δεν εχετε ακουσει πραγματικα το βουβαλι +legato με τα placid bipolar που προσφερει ο αχλαδακιας,η σχεδιαση του Σαλλα το <πηγαινει αλλου>
Το μονο μεμπτο σημειο ειναι οτι δεν προσφερεται ολο το πακετο ,και ετσι υπαρχει ταλαιπωρια και εξοδα
τα συγχαρητηρια μου τα ειχα δωση και εγω μολις τελειωσα.
παρολο που και του αχαλαδακια ειναι shunt και δεν περιμενα μεγαλη διαφορα δεν πιστευα στα αυτια μου.
φυσικα μετα απο αυτο εφιαξα αλλα δυο στην θεση των trident και βελτιωθηκε ακομα περισοτερο.
ελαχιστοι στην ελλαδα εχουν ακουση τι μπορη να κανη το βουβαλι πραγματικα.
τωρα εισαι κοντα παντως μια και η αντικατασταση των TRident δεν κανη τοσο μεγαλη διαφορα.