Λάκης
AVClub Fanatic
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Σημειακή αναβάθμιση Home Cine
εχεις κολησει με συγκεκριμενα μοντελα,εγω σου διευκρινησα οτι δεν αναφερομαι συγκεκριμενα,αλλα γενικα,εσυ παλι τα ιδια μου λες.
Σου αλλαξα παραδειγμα εγραψα για το sabre για να μη προκαλω συγχιση,παλι τα ιδια μου λες.
Δεν ειναι ντε φακτο καλυτερο κατι λογω χρονολογιας κατασκευης,ουτε και λογω ενος συγκεκριμενου υλικου.
Παιζουν ρολο πολλοι παραγοντες.
Αυτο ισχυει σε ολα τα πραγματα,οχι μονο στους AV ενισχυτες.
Μπορει ενας ενισχυτης του '13 να παιζει καλυτερα απο εναν του '12,μπορει και οχι.
Δεν χρειάζεται να αρπάζεσαι φίλε μου, ιδιαίτερα όταν έχω αναφέρει ότι και αυτά που αναφέρεις έχουν σημασία στον ήχο.
Εκείνο που θα πρέπει να γνωρίζεις, είναι ότι ένα μοντέλο του 2004, δεν έχει απολύτως καμία σχέση με ένα μοντέλο του 2012. Και σε αυτό πρόσθεσε ότι ο SR7400 είναι ένα κλικ πιο κάτω σε κατηγορία από τον LX76.
Παρεμπιπτόντως, τον έχω ακούσει τον SR7400... .
εχεις κολησει με συγκεκριμενα μοντελα,εγω σου διευκρινησα οτι δεν αναφερομαι συγκεκριμενα,αλλα γενικα,εσυ παλι τα ιδια μου λες.
Σου αλλαξα παραδειγμα εγραψα για το sabre για να μη προκαλω συγχιση,παλι τα ιδια μου λες.
Δεν ειναι ντε φακτο καλυτερο κατι λογω χρονολογιας κατασκευης,ουτε και λογω ενος συγκεκριμενου υλικου.
Παιζουν ρολο πολλοι παραγοντες.
Αυτο ισχυει σε ολα τα πραγματα,οχι μονο στους AV ενισχυτες.
Μπορει ενας ενισχυτης του '13 να παιζει καλυτερα απο εναν του '12,μπορει και οχι.