Δηλαδή το προηγούμενο MacOS δεν ήταν αρκετά σταθερό.. Ενδιαφέρον!![]()
Δεν το είπα εγώ.. Mac user το είπε!![]()
Άλλοι λένε ότι δεν είχαν πρόβλημα, άλλοι χρειάστηκε να κάνουν repair to boot camp, άλλοι repair τα windows, άλλοι χάθηκε τελείως.
Σε εμένα έκανε κανονικά upgrade και άφησε το primary partition του boot camp, άλλα έσβησε το secondary. Προσπαθώ να το επαναφέρω με κάποιο partition manager.
Άλλοι λένε ότι δεν είχαν πρόβλημα, άλλοι χρειάστηκε να κάνουν repair to boot camp, άλλοι repair τα windows, άλλοι χάθηκε τελείως.
Σε εμένα έκανε κανονικά upgrade και άφησε το primary partition του boot camp, άλλα έσβησε το secondary. Προσπαθώ να το επαναφέρω με κάποιο partition manager.
Δεν βάζω windows σε mac πια .... !!!!
Δεν διαφωνω.βρε μανούλα μου ...
αφου τα ξέρεις ...
αμά το μηχανάκι είναι μάχιμο , όπως του λόγου μου ..
πρέπει να κάτσεις να το στήσεις 32132 μέρες με
43242 εφαρμογές , 2423423432 προτζεκτάκια , γραματοσειρές , αρχεία βίντεο φωτό ,, και τα κερατά μου τα τράγια :twoguns:
To Backup είναι πάντα σωστή συμβουλή σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Εκτός των λαθών του λογισμικού υπάρχουν και λάθη χειρισμού (όχι απαρέτιτα ότι εσύ θα έκανες λάθος αλλά στατιστικά ένας στους τόσους). Γενικότερα, δε θα έπρεπε καν να μας λέει η apple και κάθε apple να κάνουμε backup. Θα έπρεπε να έχουμε καθημερινό … Ιδανικά
Δυστυχώς και η MS θέλει να καταλαμβάνει εξολοκλήρου ένα PC όταν εγκαθιστάτε σε ένα σύστημα. Ρωτήστε το marketing department των εταιριών αυτών για τους λόγους. Και ρωτήστε τους εάν τους καίγετε καρφάκι εάν κατά τύχη μετά ο χρήσης θα πρέπει να επαναφέρει και τα υπόλοιπα λειτουργικά του. Ποια υπόλοιπα λειτουργικά θα είναι η απάντηση??? Το δικό μας είναι το καλύτερο.
Το GetDataBack for NTFS έχει σώσει πολλούς!
Καλό κουράγιο και καλή επιτυχία
Πάντως έχει ακόμα θεματάκια...
Εμένα στο MacPro στη δουλειά 2 από τις 3 φορές που το κάνω Shut Down κλείνοντας μένει σε γκρι οθόνη.
Σε φόρουμ της apple είδα ότι το έχουν αρκετοί. Μάλιστα μερικοί έχουν και θέμα στο login και τους είπε το support της apple κάτι παπάτζες του στυλ ότι είναι επίτηδες για να έχει instant on και κάτι αρλούμπες...
![]()
Στην περίπτωση μας τώρα, χρησιμοποίησα το EASUS Partition master 8.01 και έκανα recover το partition. Δεν μπορώ όμως να του δώσω drive letter, οπότε το κάνω copy σε έναν εξωτερικό δίσκο για να πάρω τα δεδομένα.
3 χρόνια τώρα ποτέ δεν έχω δεί αυτή την εικόνα ,, σοβάρα τώρα δεν έχει κολλήσει ποτέ
Επίσης παρατήρησα ότι μερικές φορές όταν πάω να γράψω σε Ελληνικά φόρα δεν μπορώ να βάλω τόνους... άμα πάω να βάλω τόνο χάνεται το φωνήεν!
Εδώ και 2 ημέρες μου την έχουν σπάσει τρομερά τα συνεχή wifi drop outs....
Έλεος βρε apple....
Είδα ότι έχουν πάρα πολλοί αυτό το θέμα οπότε ελπίζω σε γρήγορο fix.
Επίσης παρατήρησα ότι μερικές φορές όταν πάω να γράψω σε Ελληνικά φόρα δεν μπορώ να βάλω τόνους... άμα πάω να βάλω τόνο χάνεται το φωνήεν!
Τέλος μήπως κάποιος μπορεί να μου πει αν υπάρχει ακόμη και πως μπορώ να βάλω Ελληνοαγγλικό ορθρογράφο?
Αυτό το είδα και γω σήμερα όταν πήγα να γράψω σε ένα φόρουμ...! Τι διάολο είναι πάλι αυτό;
Προφανώς *μπορείτε* και *επιλέγετε* και το κάνετε!
Δε σημαίνει ότι είναι η ‛σωστή επιλογή’ ούτε ότι αυτό δεν είναι μειονέκτημα για ένα χ86 συμβατό μηχάνημα.
*δεν χρειάζεστε προγράμματα που απαιτούν direct access to hardware
*δε θέλετε να παίξετε κάνα σοβαρό παίγνιο
:afro:
Δυστυχως, για ''σοβαρα'' παιχνίδια (με εξαίρεση τα sports) δεν κανουν οι κονσόλες...Κ φυσικά για παιχνίδια φτιάχθηκαν οι κονσόλες !![]()
![]()
Δυστυχως, για ''σοβαρα'' παιχνίδια (με εξαίρεση τα sports) δεν κανουν οι κονσόλες...
Ασε που τα γραφικα τους ειναι πολυ πισω....
(Το λεω ως πολλάκις ''παθων'' (xbox, xbox 360, ps3))
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.