Γιαννης Σπυρου
AVClub Fanatic
Πηγαιντει ξανά στα sharings sto mac και βγάλτε τα .
ΞανΑβαλτε τα Απο την αρχή και δοκιμάστε πάλι .
ΞανΑβαλτε τα Απο την αρχή και δοκιμάστε πάλι .
Και που να κανεις shutdown να δεις ποσο γρηγορα θα πηγαινειψιλο έστρωσε ,, σήμερα καμία σχέση με εχτές
είχα η αλήθεια είναι καμιά 15 tab ανοιχτά , και 4 σαφάρια μαζί με φωτοσόπι εφτιπιά και κατι ψιλά ,, :ADFADF1:
Νάσο υπάρχει θέμα τελικά. Υπάρχουν πολλές αναφορές στο internet για το συγκεκριμένο πρόβλημα , και απ' ότι είδα χωρίς λύση ακόμα. Πάντως αυτό που λέει ο Γιάννης να ξετικάρω τις επιλογές στο sharing και να τις ξανατικάρω το έχω κάνει καμιά δεκαριά φορές χωρίς αποτέλεσμα. Γιάννη εσυ έχεις καταφέρει να δείς share αρχεία του macbook από pc?Καλημέρα...
Ματθαίο και σε μένα συμβαίνει το ίδιο...χθες που το πάλεψα λίγο,τελικά ο iMac
είδε τα αρχεία του Vaio(windows 7) ,αλλά το Vaio αρνείται να δει τον iMac...θα το λύσουμε το θέμα...δεν υπάρχει περίπτωση...
Νάσο υπάρχει θέμα τελικά. Υπάρχουν πολλές αναφορές στο internet για το συγκεκριμένο πρόβλημα , και απ' ότι είδα χωρίς λύση ακόμα. Πάντως αυτό που λέει ο Γιάννης να ξετικάρω τις επιλογές στο sharing και να τις ξανατικάρω το έχω κάνει καμιά δεκαριά φορές χωρίς αποτέλεσμα. Γιάννη εσυ έχεις καταφέρει να δείς share αρχεία του macbook από pc?
Προσοχή !!!
Πρoτού κάνετε οποιαδήποτε αναβάθμιση, πρέπει να :
- Κάνετε αναβάθμιση το snow leopard στην τελευταία έκδοσή του. Πολύ σημαντικό το προγραμματάκι Migration Assistant to Lion.
- Κάνετε Verify Disk του δίσκου σας από το Disk Utility. Εάν βρεί προβλήματα τότε να ακολουθήσετε τις προτάσεις του.
- Κάνετε backup όλο τον δίσκο σας.
- Φρόνιμο θα ήταν να κάνετε κ έναν δίσκο dvd με το λειτουργικό.
Και μη πατας πολυ ωρα τα πληκτρα, εγω τα παταω στιγμιαια και δεν εχω προβλημα.
Αυτο γινεται , οταν τα πατας πολυ ωρα...
Εξ' ορισμού στο OS X, ο συνδυασμός των cmd+space ανοίγει το spotlight.
Πρέπει να το απενεργοποιήσεις από το system preferences/spotlight
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.