Σημερα το MacOS Lion !

Να πω οτι εκανα clean install και οχι upgrade για αυτο και αντιμετωπιζω αυτο το προβλημα ολα ειναι σεταρισμενα απο τα Lion μαμα. Αν ειχα κανει upgrade σιγουρα τωρα δεν θα ειχα θεμα. Τι παιζει δεν καταλαβαινω.

Όταν πήρα το μακ ( leopard ) το cmd+ space Άλλαζε τη γλώσσα ...

Δε χρεαστηκε να κάνω κάτι

Snow leopard το ίδιο ...

Το λιον έχει θέματα ?

Δες αν είναι αποεπιλεγμένες οι συντομεύσεις για το spotlight στο system preferences/keyboard/keyboard shortcuts

Βρε παιδια, γιατι παιδευεστε ?

Δειτε τα screen shots που εβαλα παραπανω... εσεις επιλεγετε οποιο shortcut θελετε απο τα prefs.

Ο καθενας βαζει οτι θελει, εγω πχ εχω command space το Spotlight, και Αλτ space την αλλαγη γλωσσας..

Το έχω ορίσει και με το χέρι. Δεν δουλεύει!!!
Εχω την εντυπωση οτι οι drivers της ηρωικής :slapface: Logitech κανουν την ζημιά αν και στις ρυθμίσεις που εχει για το πληκτρολόγιο έχει μόνο για να ορίσεις τα κλειδιά F.

Μία ερώτηση για το up-to-date πρόγραμμα.
Επειδή πήρα MBP τέλη Ιούνη δικαιούμαι δωρεάν το Lion,
αξίζει να ασχοληθώ να κάνω τη διαδικασία από το site της Apple
ή να το πάρω από αλλού (...)
Έτσι και αλλιώς τσάμπα είναι.

Παιδια καλησπερα!!!εχω ενα προβλημα!!οταν βαζω καινουργιο φοντο στην οθονη μου!!κατα περιεργο λογο δεν μου το σωζει οταν ανοιγω ξανα τον μακ μου.Με γυρναει ξανα στο ντιφολτ φοντο που εχει το λαιον λειτουργικο.Αυτο δεν μου το εκανε οταν ειμουν στην χιονισμενη λεοπαρδαλη!!!ξερει κανενας τι μπορουμε να κανουμε για αυτο το θεμα?ευχαριστω.

To paragon ntfs ειναι απροβλημάτιστο ...
Εξάλλου θέλω να διατηρώ το δικαίωμα μου να μπορώ να εχω τους εξωτερικους μου δισκους προσβασιμους παντου.Και στα μηχανακια μου, αλλα και των φιλων μου.

Έχει κανείς άλλος πρόβλημα στο να κάνει mount εξωτερικό usb δίσκο με NTFS;
Μου τον εμφανίζει στο disk utility αλλά σαν unmounted...

Απ' ότι βλέπω εδώ δεν είμαι ο μόνος.

Τελικά έσβησα το /System/Library/filesystems/ufsd.fs φάκελο και μετά εγκατέστησα το MacFuse από εδώ και έπαιξε.

Το Disk Order δε μου έχει παίξει ακόμα παρ' ότι κατέβασα το τελευταίο που είναι για Lion. Με το που το ανοίγω κλείνει κατευθείαν με error.

Uninstall όλα και έβαλα την τελευταία έκδοση του Paragon NTFS 9.0.1 και παίζει μια χαρά.

Προσοχή για όποιον έχει πάνω από ένα partition στο boot camp. Το upgrade απλά το σβήνει και το αφήνει σαν unallocated space. Επίσης σε πολλούς χρήστες καταστρέφει γενικα το boot camp partition. Ωραία πράγματα αυτή η Apple. Μας λέει απλά κάντε πρώτα ένα backup γιατί το setup που έφτιαξα δεν ξέρω τι κάνει.
Γιατί να μην μπορώ Θεέ μου να έχω ένα mac μόνο με windows?

Προσοχή για όποιον έχει πάνω από ένα partition στο boot camp. Το upgrade απλά το σβήνει και το αφήνει σαν unallocated space. Επίσης σε πολλούς χρήστες καταστρέφει γενικα το boot camp partition. Ωραία πράγματα αυτή η Apple. Μας λέει απλά κάντε πρώτα ένα backup γιατί το setup που έφτιαξα δεν ξέρω τι κάνει.
Γιατί να μην μπορώ Θεέ μου να έχω ένα mac μόνο με windows?

κάθε μέρα με τρώει να κάνω upgrade αλλά λόγω του ότι δεν είναι το βασικό μηχάνημα όλο το ξεχνάω......
επειδή χρησιμοποιώ boot camp 50-50 OSX-Windows αν βάλω Lion , από την αρχή όλο το boot camp; (aka windows installation).

κάθε μέρα με τρώει να κάνω upgrade αλλά λόγω του ότι δεν είναι το βασικό μηχάνημα όλο το ξεχνάω......
επειδή χρησιμοποιώ boot camp 50-50 OSX-Windows αν βάλω Lion , από την αρχή όλο το boot camp; (aka windows installation).

Άλλοι λένε ότι δεν είχαν πρόβλημα, άλλοι χρειάστηκε να κάνουν repair to boot camp, άλλοι repair τα windows, άλλοι χάθηκε τελείως.
Σε εμένα έκανε κανονικά upgrade και άφησε το primary partition του boot camp, άλλα έσβησε το secondary. Προσπαθώ να το επαναφέρω με κάποιο partition manager.

Να το ξαναπουμε;

Αν θετε να χετε 100% το κεφαλι σας ησυχο (και απο επιδοσεις και απο πλευρας να μη χαθει κατι): Clean Install

Να το ξαναπουμε;

Αν θετε να χετε 100% το κεφαλι σας ησυχο (και απο επιδοσεις και απο πλευρας να μη χαθει κατι): Clean Install

βρε μανούλα μου ...

αφου τα ξέρεις ...

αμά το μηχανάκι είναι μάχιμο , όπως του λόγου μου ..

πρέπει να κάτσεις να το στήσεις 32132 μέρες με
43242 εφαρμογές , 2423423432 προτζεκτάκια , γραματοσειρές , αρχεία βίντεο φωτό ,, και τα κερατά μου τα τράγια :twoguns:

μιά χαρά πάει ,, έχει κατι θεματάκια , αλλά το ζητούμενο ,,, η σταθερότητα ,, είναι εδω !! και πιό καλά απο πρίν !