Εκτός και αν έχεις το σινεμά σπίτι σου, οπότε παραμένει ως έχει η ψήφος![]()

Σινεμά (δηλαδή μεγάλη αίθουσα, 500+ ίντσες οθόνη, βραδινή έξοδο, χωρίς πιτζάμες και παντόφλες, να δεις κόσμο, να σκάσει κάνα χειροκρότημα ή χοντρό γέλιο ανά την περίσταση κλπ) κανείς δεν έχει σπίτι του. Και τελικά μόνο αυτά είναι λόγος για να πας σινεμά, στα τεχνικά ακόμα και ένα σπίτι με μεγάλη τηλεόραση και αξιοπρεπές πολυκάναλο σύστημα υπερέχει.
Οπότε κι εγώ ψηφίζω και τα δυο, για διαφορετικό λόγο το καθένα.
Πιτζάμες: δεν φοράω ποτέ![]()
Μα ακριβώς αυτό το νόημα έχει το poll.Εάν δεν μπει και τρίτη επιλογή "και στα δυο", εγώ δεν βλέπω το νόημα να ψηφίσω.
Όταν στα 2 μέτρα πάνω από το κεφάλι σου βλέπεις ΤΑΒΑΝΙ τελειώνει οποιαδήποτε αίσθηση , ας βλέπεις σε 120" κι από το ένα μέτρο. Τι viewing angle και green horses27" tablet και κάτι μπορεί να κάνεις.
Στα λοιπά, η αίσθηση του μεγέθους (αφού ξεφεύγεις από τις 100") έχει να κάνει με το viewing angle σου (το οποίο μπορεί να χρειαστεί να γίνει μεγαλύτερο του προτεινόμενου, αν έχεις αρκετή περιφερειακή όραση, δεν έχουμε όλοι την ίδια).
Προφανώς και η 120αρα που είναι ένα νούμερο που μπαίνει συχνά σε σπίτια θα φανεί μικρή αν μου πας και βάλεις τον καναπέ στα 5μ και 6μ που θέλουν μερικοί![]()
Τούτη η ταβανόπροκα ήτω για τον @vlad66 ...Δε χωρεί αμφιβολία περί τούτου...άλλος την βρίσκει με μπριζόλες, άλλος με ροφούς και άλλος με μπρόκολο και άλλος με πικάπ.
Για να το πάμε και κινηματογραφικά είναι πολύ δύσκολη η απάντηση, ότι και να επιλέξεις θα είναι μεγάλη θυσία με αυτό που θα χάσεις για αυτό που δεν θα επιλέξεις, είναι σαν την εκλογή της Σόφης που η Μέριλ Στρίπ επέλεξε ένα από τα 2 παιδιά της για να ζήσει....χοντρή απώλεια ότι και αν επιλέξεις!!!Μα ακριβώς αυτό το νόημα έχει το poll.
Αν είχα επιλογή και τα δύο δεν θα είχε κανένα νόημα το θέμα. Γι αυτό έγραψα δύσκολη απόφαση.
Τόσο πολύ χάλια έχει γίνει στη Γαλλία; Να φοβάσαι να πας ένα σινεμά ή μένεις σε κακόφημη περιοχή;Στο σπιτι γιατι, οπως ο Pontios, μενω Γαλλια. Και τα τελευταια χρονια σε καθε "εξοδο" ημουν στα ορια. Φοβαμαι οτι το σινεμα μπορει να συνεπεσει για μενα ειτε με φυλακη ειτε στην εντατικη απο μαχαιρωμα και οτι συνεπαγεται. Η αναιδεια, η προκλητικοτητα και παραβατικοτητα και οαμαδικα πλεον, εχουν φτασει κοκκινο σε καθε μπλοκμπαστερ. Αναρωτιεμαι αν πληρωνουν για να μπουν.
Θα συμφωνήσω μέχρι κεραίας.Υ.Γ. μεταγλωττισμένο δεν βλέπω που να με πληρώνεις. Ναι το ξέρω ότι αποδίδουν πολύ καλά αλλά δεν γίνεται να βλέπεις τον Darth Vader να μιλάει γαλλικά, γερμανικά κλπ Απλά δεν γίνεται.
Μάλλον συνήθεια είναι για τους ξένους, αλλά την θεωρώ κακή συνήθεια που αλλοιώνει τις ταινίες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.