Skai.gr HD test

Παιδιά, πολύ καλή εικόνα στο ματς Σεβίλλη - Σαραγόσα και χωρίς καθόλου κολλήματα. Εγώ έχω ταχύτητα 2. Επομένως, στο παιχνίδι Λάρισα - Ατρομήτου, πιθανόν να έφταιγε η μετάδοση του ΣΚΑΪ. Μη το γρουσουζεύω, όμως. Ας παρακολουθήσουμε το παιχνίδι και θα δούμε. Πάντως, η εικόνα, μέχρι τώρα, είναι αρκετά καλή.

Προσπαθησα και στα δυο λειτουργεικα (Windows Vista και Windows 7) και ενω εχω αρκετα καλη ταχυτητα (11Mbps) εχω πολυ μεγαλο κολλημα. 5 δευτερολεπτα θεαση 10 δευτερολεπτα αναμονη. Σε εποικινωνια με φιλο με 16Mbps ειχε το ιδιο προβλημα

Αυτό που θέλω πιο πολύ να τονίσω με το πιο πάνω ποστ είναι ότι λογικά το μάτς θα γυριστεί σε HD κι εμείς θα το δούμε πάλι σε 4/3 και αναλογικά με ότι συνεπάγεται αυτό.
Χρυσές δουλείες κάνει το HD συνεργείο για το οποίο συζητάγαμε στην αρχή της σεζόν...Είναι άλλωστε εμφανής η διαφορά στην ποιότητα της εικόνας στα ματς που δείχνει η Nova την κυριακή το βράδυ που γίνονται στην Αθήνα.

Το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (29/11, 19.00) θα μεταδοθεί ζωντανά από τη WebTV του ΣΚΑΪ σε μία πρωτοποριακή κίνηση για τα ελληνικά δεδομένα. Το κανάλι του Φαλήρου θα πραγματοποιήσει ξεχωριστή παραγωγή που δεν θα έχει να ζηλέψει σε τίποτα από μία αντίστοιχη τηλεοπτική. Δύο τηλεσχολιαστές θα αναλάβουν να μεταφέρουν στους επισκέπτες της ιστοσελίδας τα όσα γίνονται στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ολυμπιακός αναζητούσε εδώ και καιρό έναν τρόπο να εκμεταλλευτεί τα δικαιώματα του στο ίντερνετ. Λογικά η συνεργασία με τον ΣΚΑΪ θα συνεχιστεί σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια των “ερυθρολεύκων”.

πηγή:http://media.yooblog.gr/2009/11/23/%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-webtv/

Ρε παιδιά, ενώ έχω δει την είδηση εδώ και 2-3 μέρες νόμιζα οτι πρόκειται για το μπασκετικό αγώνα, όμως είναι το ποδόσφαιρο. Πολύ οραία κίνηση και ειδικά για τους ξενιτεμένους αλλά η ΝΕΤ δεν αντιδρά σε αυτή τη κίνηση. Είναι δυνατόν? νόμιζα πλήρωνε τον ολυμπιακό ένα σκασμό λεφτά για να έχει τα εντός του. Τέλοσπάντων είδωμεν.

Εδώ πάει το "δεν έχουν όλοι ιντερνετ", ίσω και για αυτό το λόγο δεν θα αντιδράσει η Νετ...

Αλλά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε και ποια είναι η συμφωνία με τη Νετ και τις μεταδόσεις μέσω διαδικτύου !!!!

μια ερωτηση για τους γνωριζοντες
μπορω να κατεβασω την εικονα του ντερμπυ μεθαυριο απ το λαπ τοπ στην τιβι με ενα hdmi καλωδιο?

Άμα σου σπάει η εικόνα πρέπει να αλλάξεις refresh rate. Δεν είναι θέμα bandwidth.

Πάντως εμένα με 24άρα (12mbits εγγυημένα) δε βλέπεται, σαν powerpoint παίζει.

Τα δικαιώματα των αγώνων για όσους δεν ξέρουν είναι άλλα για την τηλεόραση και άλλα για το internet. Η ΕΡΤ δεν αγόρασε και του internet (και καλά έκανε) γιατί η TV προσφέρει ασύγκριτα καλύτερη ποιότητα ακόμα και από το υποτιθέμενο "HD" του SKAI, παρότι η προσπάθεια είναι φιλότιμη (χρησιμοποιείται AKAMAI για τη μετάδοση).

Σε μενα περιέργως με 24αρα οτενετ δεν είχε καθόλου παγώματα και τσακίσματα, είδα όλο το δεύτερο ημίχρονο απο εκεί. Ευτυχώς βέβαια που ήμουν σχετικά ουδέτερος (εννοείται βέβαια πως όλοι οι μή γάβροι είναι πάντα με την αντίπαλη ομάδα εντός Ελλάδος...) γιατι θα είχα εξοργιστει με την μεροληπτική υπερ του ΟΣΦΠ περιγραφή...
Συνολικά πάντως και επειδή ειχα δει και το ματς Αρη-Ατρόμητου στην 1η αγωνιστική η μετάδοση μου φανηκε βελτιωμένη (τότε είχα πολλά τσακίσματα) παρόλο που σαν ντερμπυ θα πρέπει να μάζεψε πολύ περισσότερους θεατές και ήταν προφανώς δυσκολότερο να παίζει άψογα

Σε μενα περιέργως με 24αρα οτενετ δεν είχε καθόλου παγώματα και τσακίσματα, είδα όλο το δεύτερο ημίχρονο απο εκεί. Ευτυχώς βέβαια που ήμουν σχετικά ουδέτερος (εννοείται βέβαια πως όλοι οι μή γάβροι είναι πάντα με την αντίπαλη ομάδα εντός Ελλάδος...) γιατι θα είχα εξοργιστει με την μεροληπτική υπερ του ΟΣΦΠ περιγραφή...
Συνολικά πάντως και επειδή ειχα δει και το ματς Αρη-Ατρόμητου στην 1η αγωνιστική η μετάδοση μου φανηκε βελτιωμένη (τότε είχα πολλά τσακίσματα) παρόλο που σαν ντερμπυ θα πρέπει να μάζεψε πολύ περισσότερους θεατές και ήταν προφανώς δυσκολότερο να παίζει άψογα

πρεπει να εχεις και κανα δυνατο επεξεργαστη φανταζομαι γιατι σε μικρους υπολογιστες δεν νομιζω να επαιξε και καθολου η καλη ποιοτητα

πρεπει να εχεις και κανα δυνατο επεξεργαστη φανταζομαι γιατι σε μικρους υπολογιστες δεν νομιζω να επαιξε και καθολου η καλη ποιοτητα

Και όμως έχω αρκετά παλιό υπολογιστή, μονοπύρηνο με XP, ενδεχομένως όμως στην περιοχή μου λόγω επαρχίας να ήταν μικρότερο το traffic, δηλαδή ο αριθμός όσων έβλεπαν σε HD. Η ροή ήταν φυσιολογικότατη και δεν είχα καθόλου παγώματα