Skai.gr HD test

Αρε ΣΚΑΙ παιδια εγω το λεω ειναι το καναλι που θα μας φερει τον πολιτισμο τωρα ενα HD στον hellas sat και ειμαστε comple δεν θα βλεπω τιποτα αλλο!

Στο παρακάτω link, πάνω αριστερά γράφει ΣΚΑΪ HD.
Βλέπει κανείς;
Είμαι στο εξοχικό με σύνδεση 1mb και έχω σπασίματα.
Ας αναφέρει κάποιος λήψη και ποιότητα με σύνδεση μεγαλύτερης ταχύτητας.

Στο παρακάτω link, πάνω αριστερά γράφει ΣΚΑΪ HD.
Βλέπει κανείς;
Είμαι στο εξοχικό με σύνδεση 1mb και έχω σπασίματα.
Ας αναφέρει κάποιος λήψη και ποιότητα με σύνδεση μεγαλύτερης ταχύτητας.

Που είναι το λινκ, οεο???-bye--bye-

Thank YOU!!!-bye--bye-

Έχει αρκετό πιξέλιασμα αλλά η ροή της εικόνας μου έρχεται κανονικά χωρίς σπασίματα (2Mbits). Δεν θα έλεγα, πάντως, ότι είναι HD.

Thank YOU!!!-bye--bye-

Έχει αρκετό πιξέλιασμα αλλά η ροή της εικόνας μου έρχεται κανονικά χωρίς σπασίματα (2Mbits). Δεν θα έλεγα, πάντως, ότι είναι HD.
Γιάννη, μάλλον είναι θέμα γραμμής. Με 1Μbit έχει διαρκή κολλήματα. Κάποιος με μεγαλύτερη γραμμή ίσως πετύχει καλύτερο αποτέλεσμα.

εγω με 24αρα, Αθηνα, παιζει αψογα, αλλα μαλλον οχι hd

Με 7mbps 0 σπασίματα αλλά όχι HD. Μπορώ κάπως να στείλω την εικόνα στην TV?

Last edited:
Παιδια πολυ ωραια εικονα και μου παιζει κανονικα και δεν το περιμενα αν και θα ηταν καλυτερα και ετσι για λιγο που ειναι να κανανε και μια στον hellas sat τοτε θα ετρεχα πραγματικα για lnb!-bye-

Αυτην την εικονα θελουμε να βλεπουμε στον hellas sat και freeee!!!!:grinning-smiley-043-bye-

Attachments

• ScreenShot003.jpg
    ScreenShot003.jpg
    2.9 KB · Views: 14
Αν έχεις συνδέσει τον υπολογιστή με την τηλεόραση μέσω tv out, hdmi, κλπ, άνοιξε ένα νέο παράθυρο του browser που χρησιμοποιείς και στείλε το στην τηλεόραση. Μετά πάτα το κουμπί full screen κάτω δεξιά στον player του σκάι.