teddy743
Supreme Member
Κάτι μου λέει ότι το Dune θα άρεσε στον Cica (που βλέπω ότι διαβάζει κάτω). Κανω λαθος; Μονο σε μένα άρεσε;
Κάτι μου λέει ότι το Dune θα άρεσε στον Cica (που βλέπω ότι διαβάζει κάτω). Κανω λαθος; Μονο σε μένα άρεσε;
Εχω και γω διαφορους κουλτουριαρηδες που δεν παω, αμα τους αναφερω καποτε θα πεσει μεγαλη βλαστημια πανω μου.![]()
.....
Εχω και γω διαφορους κουλτουριαρηδες που δεν παω, αμα τους αναφερω καποτε θα πεσει μεγαλη βλαστημια πανω μου.![]()
Προφέρεται ΣαχλαμαράνΔεν ξεω αλλα εχω την αισθηση οτι ολες οι ταινιες του θα ηταν καλυτερες αν δεν τις ειχε σκηνοθετησει ο ιδιος ο Shyamalan![]()

να φυγετε να πατε αλλου,μια χαρα ηταν το under the skin,και εαν θυμαμαι καλα θαφτηκε δεν υπερτιμηθηκε...Quote Originally Posted by auteur
under the skin![]()
να φυγετε να πατε αλλου,μια χαρα ηταν το under the skin,και εαν θυμαμαι καλα θαφτηκε δεν υπερτιμηθηκε...
απλως ο κυριος ΒαουτερΣ εστησε πιο πολυ το νημα για να τρολαρει την μεγαλη του καψουρα τον κυριο Γαλεν, και ως μουσιτσα που ειναι υποκινει και αλλους να το κανουν αντ αυτου...![]()
ενδιαφερον ακουγεται,θα το δω..
Μαλλον δεν θυμασαι τι εχω γραψει για τον (υστερο) Σκορτσεζε.....
Ο Γούντυ Αλεν είναι μία αντίστοιχη περίπτωση - που ειδικά σαν σκηνοθέτης νομίζω ότι είναι ανεπαρκής - όχι απλά κακός
Έχω δει τα πάντα από Lynch εκτός από το Eraserhead. E δεν καταλαβαίνω τίποτα! Το Twin Peaks όμως έβγαζε νόημα. Το καινούργιο δεν ξέρω, από αυτά που βλέπω αρχίζω και αμφιβάλλω. Για κάποιον λόγο όμως, δεν ξέρω γιατί, μου αρεσει πάρα πολύ το Lost Highway....το χω δει 5 φορές και παρόλο που δεν κατάλαβα τίποτα θα το ξαναδώ σίγουρα. Πολύ αμφιβάλω αν θα καταλάβω ποτέ τι γινεται και γιατί.
Under the skin......δεν κατέλαβα τίποτα και χέστηκα πάνω που κιόλας. Ο βλάκας...είδα Σκαρλετ και μπήκα χωρίς να χτυπήσω το κουδούνι...μέγα λάθος!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.