Το να καταρίπτονται οι μύθοι είναι πρόοδος και η παραδοχή της κατάριψης
είναι ειλικρίνια, γεναιότητα και εντιμότητα, όταν μάλιστα δεν συμφέρει κανέναν που ζεί από αυτούς.
Θ.Ζ.
Κανένας δεν επιχειρεί τέτοιου είδους συγκριτικά και για πολλούς λόγους.
Κανένας δεν πρόκειται να δεχθεί το αποτελεσμα στην απίθανη (?) περίπτωση που ο προενισχυτής των 100 ευρώ παίξει καλύτερα από έναν των 40.000 ευρώ. Κανένας από εμάς δεν είναι έτοιμος να δεχθεί κάτι τέτοιο. Πόσο μάλλον τα περιοδικά που προσπαθούν απεγνωσμένα να συντηρήσουν το μύθο. Κι οχι μόνο τα περιοδικά.
με τόσους πολλούς να προσπαθούν να ζήσουν από το high-end και τα παρελκόμενα, χλωμό το βλέπω να πραγματοποιείται..
Υπάρχουν σήμερα περισσότεροι αντιπρόσωποι και παραεισαγωγείς στην Ελλάδα παρά χαϊεντάδες. Κάπως ακραία η τοποθέτηση αλλά δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα.
Ενταξει υπαρχει πολυς κοσμος εκει εξω που ασχολειται και πολυ μαλιστα με την υψηλη πιστοτητα και την μουσικη γενικα.Δεν γραφουν ολοι στα φορουμς. Μαλιστα θα ελεγα οτι με αυτα ασχολειται μονο ενα 30%. Τελικα προσωπικα δεν εχω καταλαβει αν τα φορουμς κανουν καλο ή κακο στον χομπιστα υπο την εννοια οτι ο καθενας μας εδω λεει το μακρυ και το κοντο του και ακουγονται χιλιες διαφορετικες αποψεις το λεπτο. Αυτο απο μονο του εμενα θα με μπερδευε αντι να με βοηθαγε παντως. Αλλος εχει μια αποψη για την αναλυση πχ και αλλος εχει αλλη. Αλλος θελει πολυ αλλος λιγο και πιασε το αυγο και κουρευτο!
Φιλε μου μην με παρεξηγεις ειπα απλα τη γνωμη μου σε απαντηση που μου δωθηκε για τα συγκεκριμενα μηχανηματα. Το αστειο ειναι οτι τα χαρακτηριζουμε "επαγγελματικα'. Εεεεε, εδω ειναι που γελαει και ο καθε πικραμενος. Οταν μου δειξετε ενα studiaκι που να εχει berhiger ευχαριστως να τα χαραχτησιρω επαγγελματικα.
Για μενα τα συγκεκριμενα κανουν μονο για συνοικιακο clubακι.
Αν θες την ακους αν θες πορευεσαι οπως εισαι και ψαχνεσε με dac (Ακουσον ακουσον).
Πολλες φορες η αληθεια ειναι μπροστα στα ματια μας και αρνουμαστε να την δουμε.
Ηλία ξέρω που αναφέρεσαι...
Κατ' αρχήν οι συμπάθειες κι οι φιλίες μας,δεν μπορούν να καθωρίζονται απο την επαγγελματική ιδιότητα του άλλου προσώπου.Οταν ξέρεις κάποιον χρόνια,έχεις πιεί κρασί μαζί του και σ' έχει φιλοξενήσει σπίτι του ή εσύ στο δικό σου,είναι τουλάχιστον αγένεια να γυρνάς και να τον θάβεις δημόσια ή σε παρέες χομπιστών,επειδή απλά αυτός αποφάσισε παράλληλα με την δουλειά του να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά και στο χώρο(και δεν εννοώ εσένα Ηλία γιατί δεν είσαι τέτοιος χαρακτήρας,αλλά όποιον το κάνει...).Το έναυσμα επειδή τον ξέρω,δεν είναι το κέρδος αλλά η λόξα.Κάπως έτσι ξεκίνησαν κι οι περισσότεροι αντιπρόσωποι.Συνδύασαν το τερπνόν μετα του ωφελίμου.
Τους κάνει το γεγονός αυτό,αυτόματα επαχθείς προσωπικότητες;
Αυτόν ή αυτούς,που ανήκουν σε αυτήν την περίπτωση,θα συνεχίσω να τους εκτιμώ ή όχι σαν ανθρώπους,κρίνοντας συγκεκριμένες συμπεριφορές και μόνον.Κάθε άλλη στάση,μόνο εμπάθεια μπορεί να υποκρύπτει.Αν τα όποια είδη που αντιπροσωπεύει ή πρόκειται να φέρει,μου αρέσουν είναι μιά άλλη υπόθεση.Εκεί απλά ισχύει,ότι γι' όλα τ' αντίστοιχα-ανταγωνιστικά άλλα.Σου αρέσει;Το παίρνεις.Δεν σου αρέσει δεν το παίρνεις.
Mάλλον αστειέυεσε ΙΚ.......Σωστά?
Δεν αστειεύομαι καθόλου φίλε
Το ακριβότερο δεν είναι ''De facto'' και καλύτερο!
Έχουν υπάρξει στο παρελθόν μηχανήματα ''φονείς γιγάντων'' με πραγματικά
αστεία τιμή σε σχέση με αυτά που ταπείνωναν.
Κάντε ένα ''τυφλό'' συγκριτικό τεστ σε κάποια από αυτά γιά να μην τείθεται
θέμα ''Placebo effect''! Το ρητό ''όσο πιό απλό, τόσο πιό καλό'' δεν είναι
καθόλου τυχαίο και δυστυχώς ή ευτυχώς ισχύει και στα του ήχου αρκετές
φορές! Συγνώμη γιά το Off Topic!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.