Και το monarch ψηλό μάπα ειναι.Τις τελείωσα και τις 3 σειρές, απλά εξαιρετικό, μπράβο τους.
ΑΝ εξαιρέσει κανείς την πατάτα -για μένα- το Invasion η Apple TV στις σειρές τα πάει πολύ καλά, μπράβο τους
Φαίνεται ότι τον γουστάρει το ρόλο!O gary oldman εχει πει οτι του αρεσε ο χαρακτηρας, περναει θαυμασια στην παραγωγη
καταπληκτική σειρά! και εγώ περιμένω να βγούνε ολα τα επεισόδια να την ρουφήξω να την φχαριστηθώ!
Ειδικά οι ατάκες του Lamb είναι ο ορισμός του φλευγματικού Αγγλικού σαρκαστικού χιούμορ![]()
απόλαυση !!!
...που συσχετίζεται ομως με την προηγουμενη κατα καποιον τροπο..Αυτοτελής…
...που συσχετίζεται ομως με την προηγουμενη κατα καποιον τροπο..
ειναι πολυ σωστα κουμπωνη ολη η σειρα.Εντάξει αυτό δεν επηρρεάζει και πολύ. Εμένα με ενδιαφέρει να μην τελειώνει η σεζόν με κάποιο cliffhanger. Πρώτον διότι όταν συνεχίζω σειρά μετά από 6-7 μήνες έχω ξεχάσει τι έχω δει, και δεύτερον διότι δεν θέλω να φτάσουμε στην 4η-5η σεζόν και να αποφασίσουν να την κόψουν μένοντας με "...την απορία" στο χέρι για το τι έγινε τελικά.
Ενώ είχα βρει την πρώτη σεζόν πολύ δυνατή, οι 2 τελευταίες δε με ενθουσίασαν, και μάλλον θεωρώ την τρίτη χειρότερη της δεύτερης.
Νομίζω ότι ξεχείλωσε λίγο το concept και έγινε λίγο επαναλαμβανόμενη, ενώ δεν είχε και φοβερό βάθος το story. Ειδικά η τρίτη από στόρυ είναι τελείως διεκπεραιωτική.
Και οι χαρακτήρες λίγο επαναλαμβανόμενοι χωρίς ιδιαίτερη εξέλιξη, ο Cartwright σούπερ γκαντέμης, τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο, ο Λαμπ σιχαμερός, η Λουίζα σε μόνιμη γκρίνια (ακόμα και πριν τους αντικειμενικούς λόγους), κλπ κλπ κλπ
Σίγουρα όχι κακό (σε σχέση με τον μέσο όρο που κυκλοφορεί), και το σώζουν πολύ ο Oldman, ο Pryce, και η Thomas, αλλά μάλλον χαμένη ευκαιρία με βάση όσα υποσχόταν ο πρώτος κύκλος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.