Smart Home

Απάντηση: Re: SmartThings

Έχοντας κάποιες λάμπες Philips Hue, σκέφτομαι να δοκιμάσω και τις Yeelight για να τσεκάρω ποιότητα και να ρίξω λίγο το κόστος. Δεν βρίσκω όμως δυνατότητες συνεργασίας με άλλα "οικοσυστήματα" όπως Harmony και Smartthings. Για το τελευταίο γίνεται κάποια υποτυπώδης δουλειά με κάποιες πατέντες όμως. Το έχει δοκιμάσει κανείς με επιτυχία;

ηρθαν οι yeelight σημερα.Τις σεταρισα στην yeelight app (china server) ολα καλα.Τις ειδε αυτοματα η Mi Home εφαρμογη (και αυτη china server).Ολα οκ εκτος απο το google assistant.Παω add device yeelight φαινεται να συνδεετε στο mi account αλλα δεν βρησκει τπτ.....

ηρθαν οι yeelight σημερα.Τις σεταρισα στην yeelight app (china server) ολα καλα.Τις ειδε αυτοματα η Mi Home εφαρμογη (και αυτη china server).Ολα οκ εκτος απο το google assistant.Παω add device yeelight φαινεται να συνδεετε στο mi account αλλα δεν βρησκει τπτ.....

το ειχα γραψει νωριτερα. yeelight για να δουλεψουν με google home πρεπει να ειναι στον singapore ή στον usa server

Αν αναφερεσαι για χειρισμό μεσω του harmony app δεν εχει ιδιαιτερο νοημα. Αν εννοείς να τα χειρίζεσαι μεσω του harmony remote, δυστυχως δε γινεται, ουτε καν με ifttt γιατι το harmony δεν εχει δυνατοτητα triggering. Αν το φτιαξει η ομαδα του ifttt, τοτε θα γινεται ευκολα.

προς το παρον το harmony hub που εχω μπορει μονο να ανοιγοκλεινει activities μονο και οχι μεμονομενες συσκευες μεσω google home.Aν το φτιαξουν αυτο και μπορω να χειριζομαι μεμονομενα τις IR συσκευες που εχω στο harmony θα ειναι τελεια ....εχω λεντοταινιες,ir εποιτηχους διακοπτες,aircontition...ολα πανω στο harmony.

Μπορεί ο Google assistant του κινητού να ανοίγει και να κλείνει τις yeelight λάμπες;

Χωρίς δηλαδή το Google home mini..

Και αν ναι πως γίνεται;

Xiaomi Mi Smart WiFi Socket - ZigBee Version

Gearbest, 8.92

Με το κουπόνι... CMONDAYGB66

Xiaomi_Mi_Smart_Wi_Fi_Zig_Bee.jpg

Μέσω ifttt

Ε γράψε μας πως..;

Το ifftt το έχω εγκατεστημένο.
Τι πρέπει να κάνω;

Δηλαδή θα λέω "ok google.. turn the light on playroom on" και θα ανάβει το φως;

Μπορεί να αλλάξει και mode?
Πχ να ανάψει σε moonlight (κατάλληλο για βράδυ) στις yeelight ceiling lamps?

H philips xiaomi ceiling lamp έχει το καλό ότι αναγνωρίζει τι ώρα ειναι και το βράδυ ανάβει σε moonlight (midnight mode το αποκαλεί) και μόνο αν πατήσεις το + ανάβει περισσότερο..

Μπαίνεις στο site του ifttt και φτιάχνεις recipe. Στο if βάζεις Google Assistant και then βάζεις yeelight. Μπορείς να ενεργοποιήσεις και scenes. Πχ έχω μια movie η οποία σβήνει τις 3 και αφήνει μια στο 1%

Μπαίνεις στο site του ifttt και φτιάχνεις recipe. Στο if βάζεις Google Assistant και then βάζεις yeelight. Μπορείς να ενεργοποιήσεις και scenes. Πχ έχω μια movie η οποία σβήνει τις 3 και αφήνει μια στο 1%

scene μηπως εννοείς;

Πολύ καλό αυτό το Smart Midnight Light

το απο κάτω, Auto CCΤ οποτε παω να το ενεργοποιήσω κρασάρει η εφαρμογή.. και δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω.

δεν γνωρίζω γιατι ανεβαζει τόσο μεγάλο αυτο το screeenshot, ενω το παρακάτω όχι...

Last edited by a moderator:
Επίσης το άλλο ωραίο που έχει η xiaomi philips ceiling είναι θερμόμετρο και υγρασιόμετρο..

4b05b1f903f89a36d0211344f48a8b1f.jpg

Last edited:

Xiaomi Mi Smart WiFi Socket - ZigBee Version

Gearbest, 8.92

Με το κουπόνι... CMONDAYGB66

Xiaomi_Mi_Smart_Wi_Fi_Zig_Bee.jpg

αυτο να υποθεσω το ελεγχουμε απο το mihome app. Επισης, αν καταλαβαινω καλα, στις υποδοχες μπαινει κανονικα ελληνικου τυπου (με 2 καρφια) αλλα οχι σουκο σωστα;