Smart Home

Μπορεί ο Google assistant του κινητού να ανοίγει και να κλείνει τις yeelight λάμπες;

Χωρίς δηλαδή το Google home mini..

Και αν ναι πως γίνεται;

To google assistant έχει native skill πλέον!
Google home app, πάνω αριστερά οι 3 γραμμές, more settings, home control, σταυρός κάτω δεξιά, Yeelight actions τέρμα κάτω!

To google assistant έχει native skill πλέον!
Google home app, πάνω αριστερά οι 3 γραμμές, more settings, home control, σταυρός κάτω δεξιά, Yeelight actions τέρμα κάτω!
Υπήρχε αυτό εδώ και καιρό

Που ακριβώς;
Δεν βρίσκω τα παραπάνω..
93136152f0b12ed3cf650485c909fdb1.jpg

Έχω την εντύπωση ότι για να εμφανιστεί το more settings πρέπει να υπάρχει Google home

Απάντηση: Re: SmartThings

Μήπως πρέπει να γυρίσεις την γλώσσα στα Αγγλικά ? Με τα Ελληνικά δεν δούλευε.
Το Google assistant δουλεύει κανονικά, όπως το Mini, στα shortcuts δυσκολεύεται λίγο, άλλοτε τα πιάνει, άλλοτε όχι.

Last edited:
τελικα απο οτι καταλαβα (διορθωστε με αν κανω λαθος) για να λειτουργισει πληρως το οικοσυστημα της Xiaomi πρεπει ολα (gateway,sensors,cameras,yeelights) να ειναι στον china server που εκει δεν δουλευει ο google assistant καθως η xiaomi εχει τον δικο τις "βοηθο" με φωνιτικη αναγνωριση.Οποτε για εντολες φωνητικες στις yeelight με το google χρησιμοποιουμε το IFTTT ....

τελικα απο οτι καταλαβα (διορθωστε με αν κανω λαθος) για να λειτουργισει πληρως το οικοσυστημα της Xiaomi πρεπει ολα (gateway,sensors,cameras,yeelights) να ειναι στον china server που εκει δεν δουλευει ο google assistant καθως η xiaomi εχει τον δικο τις "βοηθο" με φωνιτικη αναγνωριση.Οποτε για εντολες φωνητικες στις yeelight με το google χρησιμοποιουμε το IFTTT ....

το εχουμε εξηγησει στο παρελθον αλλα επειδη οι εξηγησεις δοθηκαν τμηματικα σε διαφορα ποστ ειναι λογικο να υπαρχει μπλεξιμο. Ανακεφαλαιωση και εξηγω πως τα εχω κανει εγω τουλαχιστον (χωρις να ξερω αν εχει αλλαξει κατι απο πριν κανενα μηνα που τα εστησα). Εχω βαλει ολα τα xiaomi (εκτος των yeelight) στον mainland china server. Τις yeelight τις εχω βαλει στον αμερικανικο σερβερ, ωστε να υποστηριζεται ifttt & google home. Το κακο με αυτο το στησιμο ειναι οτι δεν μπορουν να χρησιμοποιηθουν ταυτοχρονα και οι αυτοματισμοι που πιθανως να εχουμε απο αλλα xiaomi. π.χ μπορεις να εχεις αγορασει motion sensor και να ειχες ενεργοποιησει σκηνικο οπου οταν ανιχνευε κινηση να αναβε καποιες λαμπες. Απο τη στιγμη που οι λαμπες και τα υπολοιπα προϊοντα δεν ειναι στον ιδιο σερβερ δεν γινεται να συνεργαστουν μεταξυ τους.

Last edited:

Xiaomi Yeelight Smart Light Strip

Gearbest, 15.30

Με το κουπόνι... ChristmasGBGR17

Xiaomi_Yeelight_Smart_Light_Strip.jpg

thanx τσιμπισα μια για να παιξω.Αραγε αμα την σφαξω να μπορω να κολησω προεκταση?Περιμενω και 2 ΜagicLight wifi ledstrip controler που ειναι πολυ φτηνα και ειδα οτι δουλευουν με το google home,για τις υπαρχουσες ledoταινιες που εχω στο σαλονι...
κανα κουπονακι παιζει για την bedside lamp?

Ωραια η Bedside Lamp αλλα δεν βλεπω Priority Line και φοβαμαι οτι λογο ογκου θα την πιασουν στο τελωνειο.

Αυτη γραφει Update version. Η πρωτη γενια ειναι αυτη οπου η μονη διαφορα ειναι η ελλειψη wifi?