Δοκιμασα και εγω να το τρεξω σε ενα synology και σε ενα win10 pc....τελικα η καλυτερη λυση και πιο ευκολη ειναι με ενα raspberrypi3.Aρχικα δεν ηταν ευκολο μιας και οι γνωσεις μου στο linux ειναι "παιδικες".Εβαλα λοιπον την γυναικα μου και το μωρο για υπνο και ξενυχτησα 4-5 βραδια αλλα εβγαλα ακρη και εφτιαξα κατι που ειμαι πολυ ευχαριστημενος πιστευω και μελλοντικα καθως πλεον μπορω να προσθεσω οτι συσκευη θελω και να κανω οτι αυτοματισμο χρειαζομαι εγω.Οσο για την xiaomi εβαλα ολες τις συσκευες στον κινεζικο σερβερ,και τις χειριζομαι/αυτοματοποιώ μεσω openhub τοπικα.
Μπορείς να αναφέρεις το Openhab εναντι του ΙFTT δεν σου κάνει ή τι παραπάνω κάνει το openhab εναντι των άλλων λυσεων?
Σ´ευχαριστώ πολύ Wolfgr!!
Α και και όποιον δεν το έχει προσέξει πολύ χρήσιμη η δυνατότητα ηχητικής ανταπόκρισης του google mini στο OK Google έτσι ώστε να μην χρειάζεται να κοιτάς τα led ώστε να δεις αν σε άκουσε. Η δυνατότητά έπρεπε my default να είναι ενεργοποιημένη και όχι το αντίθετο για κάποιους σαν εμένα που τόσο καιρό δεν το είχα αντιληφθεί...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.