Smart Home

Re: Απάντηση: SmartThings

Παίδες, καμία smart λύση για μοτέρ που να ανεβοκατεβάζει το ηλεκτρικό πανί προβολής; Έχω τώρα ένα διακόπτη για ρολο νομίζω.

harmony hub και τα ανοιγει ολα μαζι ενισχυτες προβολεις player κλπ,εαν θελεις με φωνητικη εντολη παιρνεις και το google home,εαν δεν ειναι ir και ειναι rf υπαρχει λυση και γι αυτο αλλα ειναι μπελαλιδικη

Re: Απάντηση: SmartThings

harmony hub και τα ανοιγει ολα μαζι ενισχυτες προβολεις player κλπ,εαν θελεις με φωνητικη εντολη παιρνεις και το google home,εαν δεν ειναι ir και ειναι rf υπαρχει λυση και γι αυτο αλλα ειναι μπελαλιδικη
δεν νομιζω να ειναι τηλεχειριζομενος ο διακοπτης που εχει τωρα ο Τακης για το πανι του...οποτε πως θα το χειριστει απο το harmony?

Ο διακόπτης ήταν τηλεχειριζόμενος x10 αλλά έχω αποσύρει το σύστημα.
Βασικά σκεφτόμουν κανένα WiFi διακόπτη με χειρισμό από app και διασύνδεση IFTTT.

ρε παιδία..πρεπει να ειμαι άτυχος...πηρα το xiaomi gateway 2 και εκει που έπαιζε ξαφνικα τπτ, ουτε το λαμπακι αναβει ουτε τπτ....εβγαλα, εβαλα στην μπριζα αλλα τπτ...σας εχει συμβει ?

Τα Google home υποστηρίζουν πλέον ασύρματη σύνδεση μέσω Bluetooth με τέτοιου τύπου ηχεία. Το δοκίμασα και παίζει άψογα!

εχω το google home mini και το μονο που εχω καταφερει να δουλεψω ειναι το youtube μεσω shield..

μουσικη, μου γραφει δεν εχω προεπιλεγμενο προγραμμα μουσικης,μπορω να ορισω εγω οποιο θελω η θελει καποιο συγκεκριμενο?

νετφλιξ,του ζηταω να παιξει μια ταινια μου λεει οκ και στο καπακι μου λεει δεν μπορει,πρεπει να κανω καποια ρυθμιση καπου? χρειαζεται να εχει το ιδιο email με την συσκευη?

εχω κανει προσθηκη συσκευων,συσγκεκριμενα εβαλα to smart wi link, προσφατα εβαλα 2 συσκευες (Sonoff Basic: WiFi Remote Control Smart Switch) στο σπιτι για να ελεγχο το aircontition και τον θερμοσιφωνα εξ αποστασεως,αυτα ναι μεν τα βλεπει αλλα δεν μπορω να εχω προσβαση μεσω του google home,γινετε να τα ελεγχο με φωνητικη εντολη?

στις προτιμησεις λογαριασμου -λογαριασμοι μεσων μου εμφανιζει ,μουσικη google play συνδεδεμενος, spotify συνδεδεμενο kai netflix επισης συνδεδεμενο....

χρειαζεται να κανω καποιες αλλες ρυθμισεις? μηπως πρεπει να γυρισω την γλωσσα του κινητου στην αγγλικη? το home app το μενου του ειναι στα ελληνικα

Xiaomi Yeelight YLDP06YL, RGB E27, 10W, 800LM

Gearbest, 18.05

Με το κουπόνι... NEWYEE27

Xiaomi_Yeelight_YLDP06_YL.jpg

εχω το google home mini και το μονο που εχω καταφερει να δουλεψω ειναι το youtube μεσω shield..

μουσικη, μου γραφει δεν εχω προεπιλεγμενο προγραμμα μουσικης,μπορω να ορισω εγω οποιο θελω η θελει καποιο συγκεκριμενο?

νετφλιξ,του ζηταω να παιξει μια ταινια μου λεει οκ και στο καπακι μου λεει δεν μπορει,πρεπει να κανω καποια ρυθμιση καπου? χρειαζεται να εχει το ιδιο email με την συσκευη?

εχω κανει προσθηκη συσκευων,συσγκεκριμενα εβαλα to smart wi link, προσφατα εβαλα 2 συσκευες (Sonoff Basic: WiFi Remote Control Smart Switch) στο σπιτι για να ελεγχο το aircontition και τον θερμοσιφωνα εξ αποστασεως,αυτα ναι μεν τα βλεπει αλλα δεν μπορω να εχω προσβαση μεσω του google home,γινετε να τα ελεγχο με φωνητικη εντολη?

στις προτιμησεις λογαριασμου -λογαριασμοι μεσων μου εμφανιζει ,μουσικη google play συνδεδεμενος, spotify συνδεδεμενο kai netflix επισης συνδεδεμενο....

χρειαζεται να κανω καποιες αλλες ρυθμισεις? μηπως πρεπει να γυρισω την γλωσσα του κινητου στην αγγλικη? το home app το μενου του ειναι στα ελληνικα

μουσικη παιζει (νομιζω) μονο μεσω google play ή spotify premium. Επειδη το home mini δεν εχει καλη ποιοτητα μουσικης (λογικο) δεν το χρησιμοποιω για να παιζω μουσικη. Νομιζω ομως οτι του ειχα ζητησει να παιξει και επαιζε κανονικα. Δεν εχω δοκιμασει να ζητησω απο το home να παιξει το shield spotify ομως.

netflix μεσω google home + android tv δεν δουλευει ακομα. Δουλευει μονο αν πεις την εντολη στο χειριστηριο του shield.

Για τα sonoff δεν εχω ιδεα

μουσικη παιζει (νομιζω) μονο μεσω google play ή spotify premium. Επειδη το home mini δεν εχει καλη ποιοτητα μουσικης (λογικο) δεν το χρησιμοποιω για να παιζω μουσικη. Νομιζω ομως οτι του ειχα ζητησει να παιξει και επαιζε κανονικα. Δεν εχω δοκιμασει να ζητησω απο το home να παιξει το shield spotify ομως.

netflix μεσω google home + android tv δεν δουλευει ακομα. Δουλευει μονο αν πεις την εντολη στο χειριστηριο του shield.

Για τα sonoff δεν εχω ιδεα

εχει το shield φωνητική αναζήτηση στο remote control οπως αυτό του mi box?
η φωνητική αναζήτηση του mi box κανει αναζήτηση και στα ελληνικα και φυσικά στα αγγλικά.

εχει το shield φωνητική αναζήτηση στο remote control οπως αυτό του mi box?
η φωνητική αναζήτηση του mi box κανει αναζήτηση και στα ελληνικα και φυσικά στα αγγλικά.
Έχει. Στο βήμα του shield νομίζω ότι είχα δει ότι αναγνωρίζει και ελληνικά αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ. Σε επίπεδο backend τα ίδια είναι.

Έχει. Στο βήμα του shield νομίζω ότι είχα δει ότι αναγνωρίζει και ελληνικά αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ. Σε επίπεδο backend τα ίδια είναι.

αρα δεν χρειάζεσαι πληκτρολόγιο για τις αναζητησεις στο youtube, ούτε smartphone/tablet για να κανεις cast..
αρα ειναι και αυτό child & parent friendly οπως το mi box.. απλα 3+ φορες ακριβότερο και φυσικα κανει και αλλα πραγματα.

το mi box το χρησιμοποιεί 5 χρονο παιδί με εξαιρετική ανεση. 1 κουμπι παταει και λεει τι θέλει να αναζητήσει, ενω με το που το ανοίγει, σε πηγαίνει αυτοματα στην HDMI που ειναι συνδεμένο το mi box, ωστε δεν χρειαζεται το παιδί/ηλικιωμένος να ψάχνει γιατι δεν εμφανίζεται το UI του mi box.

Last edited:

ναι ,γυρνα το μενου στα αγγλικα..spotify παιζει και το free..

δεν μ αφηνει να γυρισω το μενου στα αγγλικα,οσο κι αν εψαξα δεν βρηκα κατι...

δεν το διατυπωσα σωστα,συγνωμη,την adroid συσκευη σου την γυριζεις στα αγγλικα...δεν γινεται αλλιως.