Snapshots-Still lifes

DSC_3105_1-001_zps3e5f9f85.jpg

Αυτή η φωτογραφία έχει πολύ καλό κάδρο!!!

Re: Απάντηση: Snapshots-Still lifes

Κωνσταντίνε photoshop , στημένο σκηνικό (με μαύρο φόντο κλπ) , ή τεχνική ; Πολύ μου αρέσουν αυτού του είδους οι φωτογραφίες και κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσω τις προσπάθειες .
Το σκέφτομαι από μία που έχω δει σε έκθεση εδώ και καιρό , σε φως ημέρας (σύμφωνα με τον φωτογράφο με d800) με θέμα ένα ανθισμένο λουλούδι, δυστυχώς δεν υπήρχε ο απαραίτητος χρόνος για να μου πει λεπτομέρειες .

Κωστή, απλά πράγματα...
ένα φως γραφείου ,ένα φακό led ,πανάκια (καποια μπλουζα) η οτιδηποτε μαύρο
καλά θα είναι να μην γυαλίζει...
αλλά το σημαντικότερο είναι ο φακός, για καλό close up και προσοχη απο πια γωνία θα πέσει το φως
υποεκθεση οσο παίρνει για τα highlights (η συγκεκριμενη εχει -3) και διάφραγμα πάνω απο 7f για να μην σου βγει "πορτραίτο" :flipout:
Εγώ τις έβγαλα χερατες γιατι βαρεθηκα να στήσω το τρίποδο, αλλά καλα είναι η μηχανή να είναι στημένη σε τρίποδο
Αυτά...

Απάντηση: Re: Snapshots-Still lifes

κάπως έτσι
εσύ βάλε σταθερό φώς

Αν και την περισσότερη ώρα χάζευα το μοντέλο :flipout: ..........................................μάλλον πρέπει να έφταιγε ο χαμηλός φωτισμός που είχα , θα ξαναπροσπαθήσω σήμερα με δυνατότερο , δεν ενεργοποιείται και το φλας πάνω από 1/250 διότι το προσπάθησα και αυτό .

τι εννοεις?
για την φωτογραφια η για το λινκ?

αν εννοεις την φωτογραφια .... ειναι τεχνη
αν εννοεις το λινκ ... ειναι ιστορια, και μαλιστα Ελληνικη

αν εννοεις κατι αλλο... ασ το παρει το ποταμι...:flipout:

εχω κουραστεί απο τον θορυβο που επικρατεί τελευταια με τις εκλογες, να μπαινω εδω τωρα να ανοιξει λιγο το ματι μου και να βλέπω παλι ΝΔ και Συριζα καπως μουρχεται :)

ps. το δεχομαι οτι ειναι τεχνη, no problem.

σε καταλαβενω...
και το χειροτερο ειναι οταν μπαινεις στο avc και πανω δεξια ...να μια διαφημιση του συριζα:flipout:

πωωωω μια κόβουμε δέκα βγαίνουν!! θα φαει καλα η google απο το συριζα αυτες τις μερες!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---