Σοβαρό θέμα!! Επείγον!!!! ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Σοβαρό θέμα!! Επείγ

εκτός και αν έχει πιει τον "άμπακο"

Και τότε κρατάει τό κόκκινο γοβάκι στό αριστερό της χέρι τρεκλίζοντας χαριτωμένα.
Με το δεξί ακουμπά όλως τυχαίως στον ´μαντράχαλο´πού την αφορά..
Καλά ρε σύ όλο το Marie-Claire θές να σού πώ??:ADFADF1::ADFADF1:

Re: Απάντηση: Re: Σοβαρό θέμα!! Επείγον!!!! ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

και αν δεις καράβι στο βουνό...μν το έχει σύρει !

αυτή ήταν η Κιβωτός βρεεεεεεεεε, τραβήχτηκαν τα νερά και ξέμεινε !!!!!!!!:music-smiley-005:

Re: Απάντηση: Re: Σοβαρό θέμα!! Επείγον!!!! ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

Κατι λέγανε οι παλιοί γιά το ´καράβι´πού σέρνεται,σύντροφε.:worshippy::worshippy:

Καλησπέρα σας, τραβάτε με και ας κλαίω είστε όλοι νομίζω...
ή κάνω λάθος?

με μερικά "ματζουνια" και έχεις το ποθητό αποτέλεσμα.
βλέπε οι "μάγισσες της Σμύρνης"

Εεε όοοοχχχχιιι!!! Σίγα μην πάω σε μάγισσες και χαρτορίχτρες!!!

Αυτό δεν το δέχεται ο εγωισμός μου!!!

:chinscratch::chinscratch::chinscratch:

μήπως να βάλω εδώ κανένα λινκ για το θέμα με την 9η, που δύο μέρες τώρα δεν πατάει κανείς ;

Aγαπητη Μυρτώ,

στο ερωτημα σου καθαρά υπάρχουν ενα σωρο απαντησεις που μπορεις να δωσεις στον εαυτο σου για το πως θα καταφερει το ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ αποτελεσμα...

Ο ερωτας, όσο και αν μας φαινεται κατι το ρομαντικό και ανεξήγητο, δεν ειναι ΤΙΠΟΤΕ αλλο από ένα μίγμα χημείας, βιολογίας και ψυχολογίας αναμεσα στα δυο ατομα...:2thumb22sup:

Για να τα καταφερεις στον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δυσκολο δρομο σου, (πιστεψε με, γνωριζω απο πρωτο χερι ποσο δυσκολο ειναι, αλλα καταφερα και βγηκα νικητης) πρεπει πανω απο ολα να του δειξεις ΤΙ αισθανεσαι γι αυτον....

Προσπαθησε να μπεις στο χαρακτηρα του, στην ιδιοσυγκρασια και στις συνηθειές του και εκδηλωσε του το ενδιαφερον σου για αυτον μεσα απο ο,τιδηποτε μπορεις να σκεφτεις...

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ πρεπει να εισαι ετοιμη ανα πασα στιγμη να θυσιασεις ένα κομματι του εαυτου σου προκειμενου να τα καταφερεις...

Γιατί τελικά, αυτό που δινουμε στον ερωτα ειναι ο ιδιος μας ο εαυτος και τιποτε αλλο... ( Όσο για τον εγωισμό σου που γραφεις παραπανω χαριτολογώντας, ΑΠΛΑ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟΝ.....!!!) Δυστυχως, ερωτας και εγωισμος δεν πανε μαζί.....)

Φιλικά, Ανδρεας :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Σοβαρό θέμα!! Επείγον!!!! ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

Καλησπέρα σας, τραβάτε με και ας κλαίω είστε όλοι νομίζω...
ή κάνω λάθος?

Eσείς μάς ´τραβάτε´και εμείς μετά ´κλαίμε´...
Κινέζικη Παροιμία.
Καλησπέρα.!!!!!!!!

Απάντηση: Re: Σοβαρό θέμα!! Επείγον!!!! ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

μήπως να βάλω εδώ κανένα λινκ για το θέμα με την 9η που δύο μέρες τώρα δεν πατάει κανείς ;

Θα φύγουν όλοι.:7SFGSFG:
Εγραψα σημερα πάντως γιά να μην παραπονιέσαι.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Σοβαρό θέμα!! Επείγον!!!! ΑΠΑ

εκτός και αν έχει πιει τον "άμπακο"

Σιγά μην πιω τον άμπακο και μου τον φάει άλλη!!!

Αυτός μην πιεί τον "αμπακο" και ξεραθεί στον ύπνο μαζί με το ρόπαλο!! :sleepey:

Βρε κακό που έπαθα τότε!!!!!!!!!!!!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Σοβαρό θέμα!! Επείγον!!!! ΑΠΑ

Σιγά μην πιω τον άμπακο και μου τον φάει άλλη!!!

Αυτός μην πιεί τον "αμπακο" και ξεραθεί στον ύπνο μαζί με το ρόπαλο!! :sleepey:

Βρε κακό που έπαθα τότε!!!!!!!!!!!!!!

καφεδάκι ελληνικό και λεμόνι !!!!!! κάνει θαύματα......

αν δεν κάνεις τίποτα, τότε πέσε και εσύ για ύπνο !!!!!:ernaehrung004:

μήπως να βάλω εδώ κανένα λινκ για το θέμα με την 9η, που δύο μέρες τώρα δεν πατάει κανείς ;

Βρε Δημοκήδη, μη μου το κάνεις αυτό!!! Καίγομαι σου λέω!!!!!!

Εξάλλου η 9η δεν είναι πιπεράτη. Άστη στην ησυχία της.

Μυρτώ, διαβασε την απαντηση μου στην προηγουμενη σελιδα...:ernaehrung004:

Έλα παιδιά, να σοβαρευτούμε λίγο !!!!

Η γυναίκα περιμένει βοήθεια ......

Τι πρέπει να κάνει μια γυναίκα για να "ρίξει" έναν αντρα και να την ερωτευθεί παράφορα?????:chinscratch:

Μόνο σοβαρές απαντήσεις παρακαλώ!!:flipout:
Μουσακά (είναι σοβαρή απάντηση...!)
:grandpa:

Aγαπητη Μυρτώ,

στο ερωτημα σου καθαρά υπάρχουν ενα σωρο απαντησεις που μπορεις να δωσεις στον εαυτο σου για το πως θα καταφερει το ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ αποτελεσμα...

Ο ερωτας, όσο και αν μας φαινεται κατι το ρομαντικό και ανεξήγητο, δεν ειναι ΤΙΠΟΤΕ αλλο από ένα μίγμα χημείας, βιολογίας και ψυχολογίας αναμεσα στα δυο ατομα...:2thumb22sup:

Για να τα καταφερεις στον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δυσκολο δρομο σου, (πιστεψε με, γνωριζω απο πρωτο χερι ποσο δυσκολο ειναι, αλλα καταφερα και βγηκα νικητης) πρεπει πανω απο ολα να του δειξεις ΤΙ αισθανεσαι γι αυτον....

Προσπαθησε να μπεις στο χαρακτηρα του, στην ιδιοσυγκρασια και στις συνηθειές του και εκδηλωσε του το ενδιαφερον σου για αυτον μεσα απο ο,τιδηποτε μπορεις να σκεφτεις...

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ πρεπει να εισαι ετοιμη ανα πασα στιγμη να θυσιασεις ένα κομματι του εαυτου σου προκειμενου να τα καταφερεις...

Γιατί τελικά, αυτό που δινουμε στον ερωτα ειναι ο ιδιος μας ο εαυτος και τιποτε αλλο... ( Όσο για τον εγωισμό σου που γραφεις παραπανω χαριτολογώντας, ΑΠΛΑ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟΝ.....!!!) Δυστυχως, ερωτας και εγωισμος δεν πανε μαζί.....)

Φιλικά, Ανδρεας :ernaehrung004:

Αφού απάντησες σοβαρά θα σου μιλήσω σοβαρά. Δυστυχώς χωρίς εγωισμό πλέον, σε περνάνε για δεδομένο άτομο. Λυπάμαι αλλά έτσι είναι.

Τώρα "αν μου κάτσει" (βλέπε οπαπ) έχει καλώς. Αν όχι, τότε.... δεν έχει καλώς!!:bigcry: