kokar
Supreme Member
Μουσακά (είναι σοβαρή απάντηση...!)
:grandpa:
γιατί ο έρωτας περνάει πρώτα από το στομάχι !!!!
:2thumb22sup:
Μουσακά (είναι σοβαρή απάντηση...!)
:grandpa:
γίνε ΑΕΚ !!!
αν είναι γαύρος ο τύπος θα θέλει να σε .........."φάει" :BDGBGDB55:
γίνε ΑΕΚ !!!
Ε ναι ρε Δημήτρη.
Εσείς πού λέτε οτι δεν πάτε γιά πρωτάθλημα,πώς να ´φάτε´.??
Εδώ χρειάζονται ´κορυφές´.Τι να την κανεις την καλή μπάλλα.
Χρειάζεται και σκοράρισμα.:ernaehrung004:
Ε ναι ρε Δημήτρη.
Εσείς πού λέτε οτι δεν πάτε γιά πρωτάθλημα,πώς να ´φάτε´.??
Εδώ χρειάζονται ´κορυφές´.Τι να την κανεις την καλή μπάλλα.
Χρειάζεται και σκοράρισμα.:ernaehrung004:
γίνε ΑΕΚ !!!
Δηλαδη πρεπει να ειναι και οι δυο εγωιστες και ψωναρες για να ειναι ερωτευμενοι ???Αφού απάντησες σοβαρά θα σου μιλήσω σοβαρά. Δυστυχώς χωρίς εγωισμό πλέον, σε περνάνε για δεδομένο άτομο. Λυπάμαι αλλά έτσι είναι.
σόρυ mate αλλά το σκοράρισμα το έχουμε καλύτερο από εσάς........:BDGBGDB55:![]()
Ναι.
Σαν τον Αρδίζογλου.
Αμα περάσεις ολη την ομάδα με ´ομορφιές´και ´τσαλίμια´αλλά δεν ´σπρώξεις´το τόπι στό ´πλεκτό´..............................:Banane0:![]()
Μυρτώ, διαβασε την απαντηση μου στην προηγουμενη σελιδα...:ernaehrung004:
τότε είναι ή ώρα για "αυτογκόλ" από τον αμυνόμενο !!!!!!!!!!!!!:Banane0:
Δηλαδη πρεπει να ειναι και οι δυο εγωιστες και ψωναρες για να ειναι ερωτευμενοι ???
ΑΝ ισχυε κατι τετοιο στην πλειοψηφια των περιπτωσεων, τοτε ΔΥΣΤΥΧΩΣ ειμαστε ΟΛΟΙ χαμενοι απο χερι.... :smash:
Ναι.
Σαν τον Αρδίζογλου.
Αμα περάσεις ολη την ομάδα με ´ομορφιές´και ´τσαλίμια´αλλά δεν ´σπρώξεις´το τόπι στό ´πλεκτό´..............................:Banane0:![]()
ναι!! ναι!!! αν δεν κανελλώσεις ρυζόγαλο, δε βάλεις τη κάλτσα στο συρτάρι, το κεφαλάκι στο φούρνο, πνίξεις κανά κουνέλι (βρωμοκούνελο)....χα χασχ χ αχχ α χ αχ χα α χ χα χα χ χα χ χα χα χ αα χα χα
ΚΛΑΑΑΑΑΙΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!
και τι είπαμε ότι Επαγγέλλεστε ?
Έχω PhD στην πηρυνική φυσική, αστρονομία, βιολογία και μόλις παραιτήθηκα απο τη ΝΑΣΑ. Εγκρίνομαι???
Αυτά δεν είναι κοριτσίστικα πράματα Κυρία μου...
Εγινα ´ερυθρόλευκος´.......................
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.