Σοβαρό θέμα!! Επείγον!!!! ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

Έτσι νομίζω. Μπορεί να κάνω και λάθος. Θα δείξει. Πάντως έμαθα πολύτιμα πράγματα τόση ώρα, ρόπαλα, ΑΕΚ, μπάλλα στο καλάθι, τηλέφωνα. Θα μου χρειαστούν.

σε περίπτωση που δεν κάτσει το θέμα, σου δίνω ένα tip......

Κάπου εδώ μέσα υπάρχουν αρκετά θέματα από παρουσιάσεις, εκθέσεις, κοπή πίτας 2007 και 2008.........

από φωτό, αρκετές.......όλα τα είδη, βλέπεις, διαλέγεις και κάνεις την εξόρμηση σου !!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ : ενδεχομένως κάποιοι να έχουν λιγότερο τριχωτό στην κεφαλή τους !!!!!!!!λόγω καπνίσματος.............:FSGSFGS4:

σε περίπτωση που δεν κάτσει το θέμα, σου δίνω ένα tip......

Κάπου εδώ μέσα υπάρχουν αρκετά θέματα από παρουσιάσεις, εκθέσεις, κοπή πίτας 2007 και 2008.........

από φωτό, αρκετές.......όλα τα είδη, βλέπεις, διαλέγεις και κάνεις την εξόρμηση σου !!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ : ενδεχομένως κάποιοι να έχουν λιγότερο τριχωτό στην κεφαλή τους !!!!!!!!λόγω καπνίσματος.............:FSGSFGS4:

xax xa a xaxxa xaxa xax xa xa xa xaxa xa xa xa xa

Να 'ναι καλά το Αν κλαμπ!!! Τύφλα νά 'χουν οι φιλενάδες μου, που μου φέρνουν κατί "μπουμπούκια"!! Ούτε στον εχθρό μου!!!!!!!

:offtopic:
Kosh, με ενα τέτοιο thread μπορείς να κανείς οχι 10 αλλά 100 ποστ σε μια βραδιά και μετά να βάλεις και την αγγελία σου μια χαρά !

Τι αγγελία?!! Τι είναι αυτό?

γέλα γέλα....

πέρνα απο εκεί που σου λέει ο afam .... να δεις εκεί μπουμπούκια !!!!

στον λεφάκη θα καταλήξεις !!!! :BDGBGDB55:

xax xa a xaxxa xaxa xax xa xa xa xaxa xa xa xa xa

Να 'ναι καλά το Αν κλαμπ!!! Τύφλα νά 'χουν οι φιλενάδες μου, που μου φέρνουν κατί "μπουμπούκια"!! Ούτε στον εχθρό μου!!!!!!!

Μα είναι δυνατόν να περιμένεις από τις φιλενάδες σου ??????

Ειδικά όταν και αυτές είναι στην ίδια φάση ??????

μπααααα, πάρε το καμάκι και έβγα έξω......:grandpa:

Μα είναι δυνατόν να περιμένεις από τις φιλενάδες σου ??????

Ειδικά όταν και αυτές είναι στην ίδια φάση ??????

μπααααα, πάρε το καμάκι και έβγα έξω......:grandpa:

εεεεεε ΟΟΟΟΟΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙ!!! Το καμάκι να το πάρουν οι αντρες!! Σιγά μη βγώ με το φανάρι κιόλας.

Καλύτερα μπουκάλα στο ράφι, παρά τέτοια κατάντια!!!!

εεεεεε ΟΟΟΟΟΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙ!!! Το καμάκι να το πάρουν οι αντρες!! Σιγά μη βγώ με το φανάρι κιόλας.

Καλύτερα μπουκάλα στο ράφι, παρά τέτοια κατάντια!!!!

ισότητα δεν θέλατε ?????

να τα αποτελέσματα !!!!!:ADFAD2:

Kosh, με ενα τέτοιο thread μπορείς να κανείς οχι 10 αλλά 100 ποστ σε μια βραδιά και μετά να βάλεις και την αγγελία σου μια χαρά !

δεν εχεις υπολογισει τον καθολικο ξενοδοχο !!!!

θα διαγραψει τα μυνηματα για αναστατωση πελατων και θα επανελθει στην ανωνυμια...:ADFADF1:

Re: Απάντηση: Σοβαρό θέμα!! Επείγον!!!! ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

Καλή η Σβετλάνα;

Μπίλλυ φουρνέλο με έκανες τώρα.

Μα τη σβετλάνα σκέφτεσαι????? Η σβετλάνα να πάρει σβετλάνο.

Σωβινίστρια εγω??? ΠΟΤΕ!! χα χα χαχ χα χα χα χαχα χα!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σοβαρό θέμα!! Επείγον!!!! ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

Μπίλλυ φουρνέλο με έκανες τώρα.

Μα τη σβετλάνα σκέφτεσαι????? Η σβετλάνα να πάρει σβετλάνο.

Σωβινίστρια εγω??? ΠΟΤΕ!! χα χα χαχ χα χα χα χαχα χα!!!

:flipout::flipout::flipout:

παντως απορω ενα τοσο σοβαρο θεμα το "χαλασατε" να ζητησω συγνωμη απο την Μυρτω διοτι ενω ειμαστε Audio Video Club και ομως θελησε να θεσει ενα τετοιο σοβαρο ερωτημα δεν βρηκε τια απαντησεις που ηθελε

παρα μονο ειρωνειες ,πλακα ,χαβαλε

λυπαμαι....

Απάντηση: Re: Σοβαρό θέμα!! Επείγον!!!! ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

παντως απορω ενα τοσο σοβαρο θεμα το "χαλασατε" να ζητησω συγνωμη απο την Μυρτω διοτι ενω ειμαστε Audio Video Club και ομως θελησε να θεσει ενα τετοιο σοβαρο ερωτημα δεν βρηκε τις απαντησεις που ηθελε

λυπαμαι....

ε όχι Λάρρυ, με την κελεμπία ...

παντως απορω ενα τοσο σοβαρο θεμα το "χαλασατε" να ζητησω συγνωμη απο την Μυρτω διοτι ενω ειμαστε Audio Video Club και ομως θελησε να θεσει ενα τετοιο σοβαρο ερωτημα δεν βρηκε τια απαντησεις που ηθελε

λυπαμαι....

Mπορούμε να ανοιξουμε ειδική στήλη με προξενιά συμβουλές κ.λ.π.

Γινονται δεκτές ´σοβαρές προτάσεις´μόνον.:BDGBGDB55::BDGBGDB55::grinning-smiley-043

λυπαμαι....

Καλημέρα Λαρούκο, το διάβασες πολύ πρωί, δοκίμασε και αργότερα..... θα το δεις διαφορετικά.....:2thumb22sup:

μετά τις 5 το απόγευμα ίσως !!!!!!:flipout::flipout::flipout:

Καλημέρα Λαρούκο, το διάβασες πολύ πρωί, δοκίμασε και αργότερα..... θα το δεις διαφορετικά.....:2thumb22sup:

Κάτσε καλά και μήν τον πειράζεις γιατί θά πατήσω το τριγωνάκι.:HTEHETH63: