τώρα που είναι και πρωί να απαντήσω και λίγο σοβαρά !!!!
Δεν έχεις παρά να είσαι ο εαυτός σου, απλά.... αν του αρέσει θα κάτσει, είναι θέμα χημείας !!!!!!
Τώρα που είναι πρωί ας μιλήσω κι εγώ σοβαρά.
Όταν έβαλα την ερώτηση, ήξερα πως θα εξελιχθεί η κουβέντα και δεν έκανα λάθος. Χθες γελάσα τόοοοοσοοοοο πολύ! Και είχα πολύ καιρό να γελάσω έτσι. Περάσαμε υπέροχα!!!
Αυτή η απάντηση που έγραψες τώρα το πρωί είναι αυτό που κάνω στη ζωή μου γενικά σε όλους τους τομείς.
Βέβαια, όταν ένδιαφερόμαστε για κάτι πραγματικά, γινόμαστε λίγο νευρικοί, αγχωνόμαστε. Εγώ αγχώνομαι λίγο παραπάνω...να!..όσο πατάει ο ελέφαντας! Αυτό λίγο να το ελεγξω και θα είμαι εντάξει.
Η έλξη, ο έρωτας, η καψούρα που λέμε, πιστεύω κι εγώ ότι είναι θέμα "χημείας". Βρε αν δε σε θέλει ο/η άλλος/η, δε πα να χτυπιέσαι κάτω, τίποτα δε γίνεται!!!!
Και ένα μυστικό τώρα για όσους διαβάσουν αυτή την απάντηση. Υπάρχουν όντως κάποιες "τεχνικές" που μπορεί να τις χρησιμοποιήσει κανείς για να γίνει αρεστός, και λειτουργούν στο υποσυνέιδητο. Η ψυχολογία είναι το πάθος μου, και ας πούμε, έχω διαβάσει μερικά βιβλία.
Λοιπόν και τώρα το ΜΥΣΤΙΚΟ!!!
Αν σας αρέσει κάποιος/κάποια (απευθύνομαι σε αντρες/γυναίκες), προσπαθήστε, ΜΕ ΤΡΟΠΟ!!! (μην το καταλάβει κιόλας!) να αντιγράφετε τις κινήσεις του/της. Και επίσης να μιλάτε στον ίδιο τόνο όσο το δυνατόν γίνεται. Δηλαδή αν μιλάει ο αλλος σιγά, σιγά και εμείς. Αυτό είναι το λεγόμενο mirroring.
Δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά αλλά πιάνει.(Αμάν πια με τις επιστημονικές αποδείξεις!! Παντού τις ζητάνε). Ξέρω κι άλλα, όμως τι να γράψω τώρα?!! Θα πάρει μέρες.
Αυττααααααά!!!!