Σοβαρό θέμα!! Επείγον!!!! ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

Απάντηση: Re: Σοβαρό θέμα!! Επείγον!!!! ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

Mπορούμε να ανοιξουμε ειδική στήλη με προξενιά συμβουλές κ.λ.π.

Γινονται δεκτές ´σοβαρές προτάσεις´μόνον.:BDGBGDB55::BDGBGDB55::grinning-smiley-043

Αν γίνει κι αυτό εκεί να δείς προσελευση κόσμου... τι αγγελίες και μακακίες. Να τεθεί παραύτα υπό συζήτηση στην επόμενη ΓΣ παρακαλώ.

Αν γίνει κι αυτό εκεί να δείς προσελευση κόσμου... τι αγγελίες και μακακίες. Να τεθεί παραύτα υπό συζήτηση στην επόμενη ΓΣ παρακαλώ.

Προξενιά με προικιά προβόλια και high-end και ´μεγάλα καλώδια´.
Που να βρείς τέτοιους γαμπρούς αλλού.:flipout::flipout::flipout::flipout:

Να τον κοιτάξει στα μάτια και να του πει πως αισθάνεται.
Τι πιο απλό.
Τα πιο απλά πράγματα συνήθως τα κάνουμε να φαίνονται δύσκολα ή για να το διατυπώσω καλλίτερα τα βλέπουμε βουνό.

Προξενιά με προικιά προβόλια και high-end και ´μεγάλα καλώδια´.
Που να βρείς τέτοιους γαμπρούς αλλού.:flipout::flipout::flipout::flipout:

Ελα ντέ... τελικά είμαστε πολύ προχωρημένο κλάμπ!:flipout:

Υ.Γ. Κι εδώ το "μέγεθος" μετράει!:chinese:

τώρα που είναι και πρωί να απαντήσω και λίγο σοβαρά !!!!

Δεν έχεις παρά να είσαι ο εαυτός σου, απλά.... αν του αρέσει θα κάτσει, είναι θέμα χημείας !!!!!!

Είναι όπως λέμε "η μέρα φεύγει ο Τζόνυ Γουόλκερ έρχεται"... Αυτόν δεν ψάχνει;:ADFADF1:

τώρα που είναι και πρωί να απαντήσω και λίγο σοβαρά !!!!

Δεν έχεις παρά να είσαι ο εαυτός σου, απλά.... αν του αρέσει θα κάτσει, είναι θέμα χημείας !!!!!!

Τώρα που είναι πρωί ας μιλήσω κι εγώ σοβαρά.

Όταν έβαλα την ερώτηση, ήξερα πως θα εξελιχθεί η κουβέντα και δεν έκανα λάθος. Χθες γελάσα τόοοοοσοοοοο πολύ! Και είχα πολύ καιρό να γελάσω έτσι. Περάσαμε υπέροχα!!!

Αυτή η απάντηση που έγραψες τώρα το πρωί είναι αυτό που κάνω στη ζωή μου γενικά σε όλους τους τομείς.
Βέβαια, όταν ένδιαφερόμαστε για κάτι πραγματικά, γινόμαστε λίγο νευρικοί, αγχωνόμαστε. Εγώ αγχώνομαι λίγο παραπάνω...να!..όσο πατάει ο ελέφαντας! Αυτό λίγο να το ελεγξω και θα είμαι εντάξει.

Η έλξη, ο έρωτας, η καψούρα που λέμε, πιστεύω κι εγώ ότι είναι θέμα "χημείας". Βρε αν δε σε θέλει ο/η άλλος/η, δε πα να χτυπιέσαι κάτω, τίποτα δε γίνεται!!!!

Και ένα μυστικό τώρα για όσους διαβάσουν αυτή την απάντηση. Υπάρχουν όντως κάποιες "τεχνικές" που μπορεί να τις χρησιμοποιήσει κανείς για να γίνει αρεστός, και λειτουργούν στο υποσυνέιδητο. Η ψυχολογία είναι το πάθος μου, και ας πούμε, έχω διαβάσει μερικά βιβλία.

Λοιπόν και τώρα το ΜΥΣΤΙΚΟ!!!

Αν σας αρέσει κάποιος/κάποια (απευθύνομαι σε αντρες/γυναίκες), προσπαθήστε, ΜΕ ΤΡΟΠΟ!!! (μην το καταλάβει κιόλας!) να αντιγράφετε τις κινήσεις του/της. Και επίσης να μιλάτε στον ίδιο τόνο όσο το δυνατόν γίνεται. Δηλαδή αν μιλάει ο αλλος σιγά, σιγά και εμείς. Αυτό είναι το λεγόμενο mirroring.

Δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά αλλά πιάνει.(Αμάν πια με τις επιστημονικές αποδείξεις!! Παντού τις ζητάνε). Ξέρω κι άλλα, όμως τι να γράψω τώρα?!! Θα πάρει μέρες.

Αυττααααααά!!!!

Last edited:

Αυτή η απάντηση που έγραψες τώρα το πρωί είναι αυτό που κάνω στη ζωή μου γενικά σε όλους τους τομείς.
Βέβαια, όταν ένδιαφερόμαστε για κάτι πραγματικά, γινόμαστε λίγο νευρικοί, αγχωνόμαστε. Εγώ αγχώνομαι λίγο παραπάνω...να!..όσο πατάει ο ελέφαντας! Αυτό λίγο να το ελεγξω και θα είμαι εντάξει.

Η έλξη, ο έρωτας, η καψούρα που λέμε, πιστεύω κι εγώ ότι είναι θέμα "χημείας". Βρε αν δε σε θέλει ο/η άλλος/η, δε πα να χτυπιέσαι κάτω, τίποτα δε γίνεται!!!!

Και ένα μυστικό τώρα για όσους διαβάσουν αυτή την απάντηση. Υπάρχουν όντως κάποιες "τεχνικές" που μπορεί να τις χρησιμοποιήσει κανείς για να γίνει αρεστός, και λειτουργούν στο υποσυνέιδητο. Η ψυχολογία είναι το πάθος μου, και ας πούμε, έχω διαβάσει μερικά βιβλία.

Λοιπόν και τώρα το ΜΥΣΤΙΚΟ!!!

Αν σας αρέσει κάποιος/κάποια (απευθύνομαι σε αντρες/γυναίκες), προσπαθήστε, ΜΕ ΤΡΟΠΟ!!! (μην το καταλάβει κιόλας!) να αντιγράφετε τις κινήσεις του/της. Και επίσης να μιλάτε στον ίδιο τόνο όσο το δυνατόν γίνεται. Δηλαδή αν μιλάει ο αλλος σιγά, σιγά και εμείς. Αυτό είναι το λεγόμενο mirroring.

Δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά αλλά πιάνει.(Αμάν πια με τις επιστημονικές αποδείξεις!! Παντού τις ζητάνε). Ξέρω κι άλλα, όμως τι να γράψω τώρα?!! Θα πάρει μέρες.

Αυττααααααά!!!!

-Πώς είναι το όνομά σας
-Μυρτώ...
-Ααα, σεμνό, ελληνικό, συμπαθής, μορφωμένη, καταρτισμένη (βλ. σπουδές και Nasa) και δίνει και πολύ καλές συμβουλές για τον έρωτα

(το άλλαξα λιγάκι....)

- Δεσποινίς, προσλαμβάνεστε...........:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Μυρτώ, να σου πω, καταρχάς, ότι συμφωνώ με αυτά που λες αλλά όταν ψάχνεις μπούσουλες και τεχνικές για την καψούρα που συνδέονται μάλιστα με ''αποδείξεις'' το έχεις χάσει το τραίνο.....

Φιλικά πάντα....-bye-

Re: Απάντηση: Re: Σοβαρό θέμα!! Επείγον!!!! ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

-Πώς είναι το όνομά σας
-Μυρτώ...
-Ααα, σεμνό, ελληνικό, συμπαθής, μορφωμένη, καταρτισμένη (βλ. σπουδές και Nasa) και δίνει και πολύ καλές συμβουλές για τον έρωτα

(το άλλαξα λιγάκι....)

- Δεσποινίς, προσλαμβάνεστε...........:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Μυρτώ, να σου πω, καταρχάς, ότι συμφωνώ με αυτά που λες αλλά όταν ψάχνεις μπούσουλες και τεχνικές για την καψούρα που συνδέονται μάλιστα με ''αποδείξεις'' το έχεις χάσει το τραίνο.....

Φιλικά πάντα....-bye-

Λάθος κατάλαβες Γιαννάκη.

Αυτό που έγραψα δεν ισχύει μόνο για έρωτες και τα συναφή. Ισχύει παντού και ιδιαίτερα όταν πρωτογνωρίζεις κάποιον άνθρωπο άντρα/γυναίκα ακόμη και σε φιλικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Δοκίμασέ το και έλα να μου πεις μετά.

ε καλά, δεν βιαζόμαστε κιόλας !
μπορούμε να περιμένουμε...και είμαστε όλο αυτιά !

Κοκάρ, μπορώ να σου πω έναν τρόπο (δύσκολος όμως) για το πως μπορείς να καταλάβεις άν κάποιος λέει ψέματα ή αλήθεια.

Φυσικά δε σημαίνει ότι αυτό και μόνο είναι αρκετό για να είσαι σίγουρος αλλά μπορείς να έχεις και τις αμφιβολίες σου για τα λεγόμενα αυτού/ής που σου μιλάει.

χμ! τώρα είδα το θέμα, και δεν έχω κουράγιο για να διαβάσω όλες τις προτάσεις που έγιναν,

διακινδυνεύω να επαναλάβω :SFGSFGSF:
κρίνοντας από την άμεση ανταπόκριση και το μοναδικό ρεκόρ απαντήσεων που είχατε μέσα στο Φόρουμ.

Μπορείτε λοιπόν να μετατρέψετε το σαλόνι σας σε Home Cinema με εντυπωσιακά ηχεία και φυσικά βιντεοπροβολή σε πάνω από 100". Αν το προλάβετε αυτό σήμερα, καλέστε τον το πρωί για να δείτε μαζί τη Φόρμουλα1 στη διαπασών, μετά ακρόαση της αγαπημένης του μουσικής και "περιποίηση σπιτική" Γεύμα από τα χεράκια σου κλπ κλπ. Αν τον πας και το απόγευμα στο γήπεδο να δει την αγαπημένη του Ομάδα, νομίζω ότι θα είναι πλέον τυφλός από έρωτα.

Αν μετά από αυτά δεν είναι τρελά ερωτευμένος, προσφέρομαι να τον δείρω, ή μπορώ να συλλέξω μια σειρά με βιογραφικά και φοτογραφίες από φίλους που θα ήθελαν να βρεθούν στη θέση του.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Σοβαρό θέμα!! Επείγον!!!! ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

Λάθος κατάλαβες Γιαννάκη.

Αυτό που έγραψα δεν ισχύει μόνο για έρωτες και τα συναφή. Ισχύει παντού και ιδιαίτερα όταν πρωτογνωρίζεις κάποιον άνθρωπο άντρα/γυναίκα ακόμη και σε φιλικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Δοκίμασέ το και έλα να μου πεις μετά.

Επειδή δεν βλέπω βλέπω emoticons μάλλον παρεξήγησες τον τρόπο γραφής μου Μυρτούλα......

Δεν είχα καμμιά διάθεση ούτε να σε θίξω ούτε ν' αμφισβητήσω αυτά που έγραψες μιας και πολλές φορές τα έχω διαπιστώσει.

Οι ατάκες είναι από το ''Ένα κορίτσι για δύο'' ελαφρώς παραφρασμένες, αν σε πείραξαν ζητώ συγγνώμη.......

ΔΕΝ κατάλαβα λάθος.
Είπες ''όταν σου αρέσει κάποιος''.........ξαναδιάβασε το post σου και τα ξαναλέμε......-bye--bye-

Τι πρέπει να κάνει μια γυναίκα για να "ρίξει" έναν αντρα και να την ερωτευθεί παράφορα?????
Μόνο σοβαρές απαντήσεις παρακαλώ!!

Myrtw κορίτσι μου τελικά αν περιμένεις να σου δώσουν συμβουλή οι άνδρες που έχουν ξεχάσει πως να φλερτάρουν η που δεν κατέχουν την τέχνη αυτή σώθηκες
Αυτοί η:ernaehrung004: η:ADFAD2: η :argue: η :bigcry: κρυφά

πάντοτε λόγο γοήτρου, η:antlers: η η:smileJap: το παίζουν, η
:sleepey: και καθό:HTEHEH56:λου αυτό, αλλά μόνο αυτό:em04special_8: και εσύ σίγουρα θα χρειαστείς

αυτό :SFGSFGS5: για να βρείς συμβουλή από εδώ μέσα

καλή τύχη.

Εγω παντως μια συμβουλη εχω να δωσω σε ολες τις γυναικες
Να σταματησουν να διαβαζουν ολα τα περιοδικα τυπου Cosmopolitan:slapface:

Re: Απάντηση: Σοβαρό θέμα!! Επείγον!!!! ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

Myrtw κορίτσι μου τελικά αν περιμένεις να σου δώσουν συμβουλή οι άνδρες που έχουν ξεχάσει πως να φλερτάρουν η που δεν κατέχουν την τέχνη αυτή σώθηκες
Αυτοί η:ernaehrung004: η:ADFAD2: η :argue: η :bigcry: κρυφά

πάντοτε λόγο γοήτρου, η:antlers: η η:smileJap: το παίζουν, η
:sleepey: και καθό:HTEHEH56:λου αυτό, αλλά μόνο αυτό:em04special_8: και εσύ σίγουρα θα χρειαστείς

αυτό :SFGSFGS5: για να βρείς συμβουλή από εδώ μέσα

καλή τύχη.

καλό θα ήταν πριν δώσεις την απάντηση σου να διάβαζες όλο το thread..
σου παραθέτω απόσπασμα από την απάντηση της Myrtw.....
Τώρα που είναι πρωί ας μιλήσω κι εγώ σοβαρά.

Όταν έβαλα την ερώτηση, ήξερα πως θα εξελιχθεί η κουβέντα και δεν έκανα λάθος. Χθες γελάσα τόοοοοσοοοοο πολύ! Και είχα πολύ καιρό να γελάσω έτσι. Περάσαμε υπέροχα!!!
......