Σοβαρό θέμα!! Επείγον!!!! ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

Re: Απάντηση: Σοβαρό θέμα!! Επείγον!!!! ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

Μόνο το μπούσουλα, Δημήτρη μου...
Τεσπά, ας το αφήσουμε να πάρει το δρόμο του...

Ναι αφησε το..... και ας πεσει στο γυαλο...και συγχωρεσε μας που συμμετειχαμε...:flipout:

Λάθος Σωκράτη μου.

Στο rating μόνο αναφέρθηκα.(το οποίο είδα οτι άλλαξε)Ουτε στη Μυρτώ ούτε στους συμμετέχοντες που οι περισσότεροι είναι και φίλοι μου..

Καλή συνέχεια.

Δημήτρη, δε σε γνωρίζω οπότε δεν έχω τίποτα μαζί σου. Βέβαια το "τι πετάγιεσαι?" μου φάνηκε κάπως.

Αντε να αναφερθώ στο rating. Αντε και πήρε κάποια "αστέρια" (αστέρι ειμαι κι εγώ) so what?!!!!! Και τι έγινε?

Και γιατί χάσαμε το μπούσουλα? Στο κάτω κάτω της γραφής εκείνη την ώρα ήταν πολλά άτομα μέσα και περνάγαμε μια χαρά.

Τέλος πάντων, το πήρα όντως λίγο προσωπικά το θέμα, γιατί εγώ έκανα την ερώτηση. Πάντως νομίζω ότι υπερβάλλεις.

Αυτά και καλή καρδιά.

Συγγνώμη βρε μελετόφ, αλλά το θεωρώ λίγο "κουλό" σαν θέμα.

Δεν έχω πρόβλημα κατά τ' άλλα, πείτε ό,τι θέλετε.

Δεν υπάρχουν κουλά θέματα ρε συ... Εχουν αναρτηθεί άλλα κι άλλα... Απλά εξαντλείται γρήγορα μιά και οι άντρες σε αντίθεση με τις γυναίκες έχουν πολύ λιγότερα κριτήρια προκειμένου "να ξεραθούν"...

Κανονίστε μ'αυτά και μ'αυτά να αποχωρήσουν και οι ελάχιστες θηλυκές υπάρξεις που συχνάζουν στο φόρουμ. Μετά θα μείνουμε μεταξύ μας και θα το γυρίσουμε σε dating service να ησυχάσουμε.

Βρέ αφήστε τον κόσμο να γράφει ότι θέλει.

Τι πρέπει να κάνει μια γυναίκα για να "ρίξει" έναν αντρα και να την ερωτευθεί παράφορα?????:chinscratch:

Μόνο σοβαρές απαντήσεις παρακαλώ!!:flipout:
Αυτο που μπορει να κανει ειναι να να του δειξει λιγο (κρεας)δλδ. να τον δελεασει και μετα να τον γραψει στο μ...ί της!:a0210:

Απάντηση: Re: Σοβαρό θέμα!! Επείγον!!!! ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

Αυτο που μπορει να κανει ειναι να να του δειξει λιγο (κρεας)δλδ. να τον δελεασει και μετα να τον γραψει στο μ...ί της!:a0210:

Στο .. μπιγκουτί της υποθετω οτι ηθελες να γραψεις ε?

Κανονίστε μ'αυτά και μ'αυτά να αποχωρήσουν και οι ελάχιστες θηλυκές υπάρξεις που συχνάζουν στο φόρουμ. Μετά θα μείνουμε μεταξύ μας και θα το γυρίσουμε σε dating service να ησυχάσουμε.

Βρέ αφήστε τον κόσμο να γράφει ότι θέλει.

Πες τα χρυσόστομε!!!! Στο τσακ ήμουν να μην ξαναμπώ!!

Μου αρέσει αυτό το φόρουμ γιατί υπάρχει και χιούμορ και σοβαρότητα. Αλλά προς στιγμήν νόμισα ότι μάλλον σοβαροφάνεια υπάρχει και όχι σοβαρότητα!!

Χαίρομαι που υπάρχουν άτομα που σώζουν την κατάσταση. Επανέρχομαι δριμύτερη!!!!!! Θα κάνω κι άλλο θέμα!!!!!!!!!

χα χα χα χα!!!!

χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα:flipout:

Είσαι σοοοούυυυυυπππερρρρρρρρρρ!!!! Υποκλίνομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όποιο θέμα κι αν ανοίξεις,αν το πάρω μυρωδιά,αποκλείεται να μην γράψω...:grinning-smiley-043

Μου δίνεις έμπνευση!!!!!!!! Το μαγειρεύωωωω!!!

Ευχαριστώ πολύ!!

Μου δίνεις έμπνευση!!!!!!!! Το μαγειρεύωωωω!!!

Ευχαριστώ πολύ!!

μήπως μπορείς να μας πεις την συνταγή για το "θέμα" ????

πρέπει να είναι νόστιμο !!!!!:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Myrtw , αν κινήστε στον ίδιο χώρο και γνωρίζεστε και θέλεις κάτι μόνιμο , τότε απλά πρέπει να είσαι ο εαυτός σου . Αν ταιριάζετε θα σε πλησιάσει σίγουρα γιατί θα το νιώσει (ακούγεται σαν ταινία έτσι ? ).
Αν προσποιηθείς η προσπαθήσεις για οτιδήποτε , θα πρέπει να είσαι σε θέση να το συνεχίσεις ίσως για πάντα και πιστεύω πως κάποτε θα κουραστείς .
Σε μένα προσωπικά αλλά και στους φίλους μου , δεν έκαναν κάτι ιδιαίτερο οι γυναίκες μας για να μας τρελάνουν , αλήθεια όμως μας πήραν τα μυαλά .

Δεν σε βοήθησα , το ξέρω , ίσως και να ειπώθηκαν αυτά πιο πάνω , δεν διάβασα όλα τα ποστ .

Πρόσεξε μόνο , μην τον κάνεις να περιμένει συνέχεια αυτό το κάτι παραπάνω , που ίσως να σου υποδείξουν κάποιοι φίλοι από εδώ .

Σου εύχομαι να ταιριάζετε , αν ναι ότι και να κάνεις , η να μην κάνεις , δεν θα έχει σημασία .

Myrtw , αν κινήστε στον ίδιο χώρο και γνωρίζεστε και θέλεις κάτι μόνιμο , τότε απλά πρέπει να είσαι ο εαυτός σου . Αν ταιριάζετε θα σε πλησιάσει σίγουρα γιατί θα το νιώσει (ακούγεται σαν ταινία έτσι ? ).
Αν προσποιηθείς η προσπαθήσεις για οτιδήποτε , θα πρέπει να είσαι σε θέση να το συνεχίσεις ίσως για πάντα και πιστεύω πως κάποτε θα κουραστείς .
Σε μένα προσωπικά αλλά και στους φίλους μου , δεν έκαναν κάτι ιδιαίτερο οι γυναίκες μας για να μας τρελάνουν , αλήθεια όμως μας πήραν τα μυαλά .

Δεν σε βοήθησα , το ξέρω , ίσως και να ειπώθηκαν αυτά πιο πάνω , δεν διάβασα όλα τα ποστ .

Πρόσεξε μόνο , μην τον κάνεις να περιμένει συνέχεια αυτό το κάτι παραπάνω , που ίσως να σου υποδείξουν κάποιοι φίλοι από εδώ .

Σου εύχομαι να ταιριάζετε , αν ναι ότι και να κάνεις , η να μην κάνεις , δεν θα έχει σημασία .

Είσαι πολύ ευγενικό παλικάρι! Ευχαριστώ για τις συμβουλές σου.

Αλλά επειδή σε συμπαθώ, ΕΤΣΙ τον ρίχνεις.
Με διαφάνεια και ελευθερία, στο τι κάνεις, στο τι νοιώθεις. Διάφανα.
Οπως θα ήθελες να μπορείς να είσαι.
Λοιπόν, σου έχω νέα.
Μπορείς να είσαι.
Γίνε εσυ - Εσάς αγαπάμε. Δεν αγαπάμε τα "κλισέ" μοντέλα, δεν αγαπάμε την απόλυτη (και ανέγγιχτη) ομορφιά. Ειναι και ο λόγος του γιατί οι άντρες προτιμουν τις ξανθιες (αλλά παντρευονται μελαχροινές). Μην καταπιέζεις το εγώ σου ενώπιών του.

Εεε...συγγνώμη...υπάρχουν και οι καστανές, οι κοκκινομάλες...:afro:
Τελικά δεν έχει καμμία σημασία