Τσάκωνας Βασίλης
Supreme Member
Καλά σου λέει Μυρτώ.
Ούπς λάθος!!
Κάτι "κακό" πήγαινες να πείς εσύ.... :antlers:
Γιά την fedra, το λέω, όχι για τον ΣωκράτηΤ
Καλά σου λέει Μυρτώ.
Ούπς λάθος!!
Κάτι "κακό" πήγαινες να πείς εσύ.... :antlers:
Γιά την fedra, το λέω, όχι για τον ΣωκράτηΤ
Μόνο το μπούσουλα, Δημήτρη μου...
Τεσπά, ας το αφήσουμε να πάρει το δρόμο του...
Λάθος Σωκράτη μου.
Στο rating μόνο αναφέρθηκα.(το οποίο είδα οτι άλλαξε)Ουτε στη Μυρτώ ούτε στους συμμετέχοντες που οι περισσότεροι είναι και φίλοι μου..
Καλή συνέχεια.
Αυτο που μπορει να κανει ειναι να να του δειξει λιγο (κρεας)δλδ. να τον δελεασει και μετα να τον γραψει στο μ...ί της!:a0210:Τι πρέπει να κάνει μια γυναίκα για να "ρίξει" έναν αντρα και να την ερωτευθεί παράφορα?????:chinscratch:
Μόνο σοβαρές απαντήσεις παρακαλώ!!![]()
Αυτο που μπορει να κανει ειναι να να του δειξει λιγο (κρεας)δλδ. να τον δελεασει και μετα να τον γραψει στο μ...ί της!:a0210:
Στο .. μπιγκουτί της υποθετω οτι ηθελες να γραψεις ε?
Κανονίστε μ'αυτά και μ'αυτά να αποχωρήσουν και οι ελάχιστες θηλυκές υπάρξεις που συχνάζουν στο φόρουμ. Μετά θα μείνουμε μεταξύ μας και θα το γυρίσουμε σε dating service να ησυχάσουμε.
Βρέ αφήστε τον κόσμο να γράφει ότι θέλει.
Αυτο που μπορει να κανει ειναι να να του δειξει λιγο (κρεας)δλδ. να τον δελεασει και μετα να τον γραψει στο μ...ί της!:a0210:
Όποιο θέμα κι αν ανοίξεις,αν το πάρω μυρωδιά,αποκλείεται να μην γράψω...![]()
Μου δίνεις έμπνευση!!!!!!!! Το μαγειρεύωωωω!!!
Ευχαριστώ πολύ!!
Myrtw , αν κινήστε στον ίδιο χώρο και γνωρίζεστε και θέλεις κάτι μόνιμο , τότε απλά πρέπει να είσαι ο εαυτός σου . Αν ταιριάζετε θα σε πλησιάσει σίγουρα γιατί θα το νιώσει (ακούγεται σαν ταινία έτσι ? ).
Αν προσποιηθείς η προσπαθήσεις για οτιδήποτε , θα πρέπει να είσαι σε θέση να το συνεχίσεις ίσως για πάντα και πιστεύω πως κάποτε θα κουραστείς .
Σε μένα προσωπικά αλλά και στους φίλους μου , δεν έκαναν κάτι ιδιαίτερο οι γυναίκες μας για να μας τρελάνουν , αλήθεια όμως μας πήραν τα μυαλά .
Δεν σε βοήθησα , το ξέρω , ίσως και να ειπώθηκαν αυτά πιο πάνω , δεν διάβασα όλα τα ποστ .
Πρόσεξε μόνο , μην τον κάνεις να περιμένει συνέχεια αυτό το κάτι παραπάνω , που ίσως να σου υποδείξουν κάποιοι φίλοι από εδώ .
Σου εύχομαι να ταιριάζετε , αν ναι ότι και να κάνεις , η να μην κάνεις , δεν θα έχει σημασία .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.