Solo: A Star Wars Story

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    36
Απάντηση: Re: Απάντηση: Solo: A Star Wars Story (2018)

Νομίζω ότι τον έδειξε μια χαρά. Άσε που ήταν και σε ολόγραμμα...

Εχω την εντυπωση,

... oτι απο την στιγμη που απεκτησε ρομποτικα ποδια (τι ποδια, :laugh: αραχνη τον εκαναν !)
ΔΕΝ φορουσε πια καπα ! Oυτε κουκουλα !

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Solo: A Star Wars Story (2018)

Εχω την εντυπωση,

... oτι απο την στιγμη που απεκτησε ρομποτικα ποδια (τι ποδια, :laugh: αραχνη τον εκαναν !)
ΔΕΝ φορουσε πια καπα ! Oυτε κουκουλα !

Δεν σε καταλαβα. Νορμαλ ενδυμασια δεν ειχε ?
Δεν παρατηρησα καποια ιδιαιτερότητα.

Απάντηση: Solo: A Star Wars Story (2018)

Eννοω ...

... οτι τον βλεπουμε με ενδυμασια Sith.
Μετα την μαχη με τον Obiwan ... ΕΠΑΨΕ να χρησιμοποιει την κλασσικη μπερτα με κουκουλα.
Οποτε ? .... σε ποια χρονικη περιοδο τον βλεπουμε ? ..... πριν η μετα την μονομαχια ?

Re: Απάντηση: Solo: A Star Wars Story (2018)

Eννοω ...

... οτι τον βλεπουμε με ενδυμασια Sith.
Μετα την μαχη με τον Obiwan ... ΕΠΑΨΕ να χρησιμοποιει την κλασσικη μπερτα με κουκουλα.
Οποτε ? .... σε ποια χρονικη περιοδο τον βλεπουμε ? ..... πριν η μετα την μονομαχια ?

Από ότι είπαν τα παιδιά, μετά την πρώτη.
Η ενδυμασία δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο και ούτε χρειάζεται να συγκρίνουμε ταινίες με καρτούν. Αλλά χρωματικά προφίλ υπάρχουν σε κάθε παραγωγή...

Δες παρακάτω κιολας

Ειναι απο την τελευταια του μονομαχια με τον Obi Wan, λιγο πριν τον (ξανα)σκοτώσει.
Μια χαρα μαυρη και πανομοιότυπη με την κλασσική ειναι (σχεδόν).
Το βασικό ερώτημα δεν ειναι αυτο. Ειναι ποιον υπηρετεί οταν μιλάει με την Κίρα. Ειναι υπο τις διαταγες των Sidius/Vader (η ενος εκ των δυο) ή παιζει μπάλα μονος του?

maul-1489175328400_1280w-1.jpg

Από ότι είπαν τα παιδιά, μετά την πρώτη.
Η ενδυμασία δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο και ούτε χρειάζεται να συγκρίνουμε ταινίες με καρτούν. Αλλά χρωματικά προφίλ υπάρχουν σε κάθε παραγωγή...

Δες παρακάτω κιολας

Ειναι απο την τελευταια του μονομαχια με τον Obi Wan, λιγο πριν τον (ξανα)σκοτώσει.
Μια χαρα μαυρη και πανομοιότυπη με την κλασσική ειναι (σχεδόν).
Το βασικό ερώτημα δεν ειναι αυτο. Ειναι ποιον υπηρετεί οταν μιλάει με την Κίρα. Ειναι υπο τις διαταγες των Sidius/Vader (η ενος εκ των δυο) ή παιζει μπάλα μονος του?

maul-1489175328400_1280w-1.jpg

Εγώ πιστεύω....

οτι παίζει μπάλα μόνος του...έτσι έδειξε και το rebels...

Εγώ πιστεύω....

οτι παίζει μπάλα μόνος του...έτσι έδειξε και το rebels...

Και εγω το ιδιο πιστεύω.
Εχω και κρυφη ελπιδα οτι μιας και τον εδειξαν σαν cameo, παιζει να τον δουμε και σε αλλη ταινια σε πιο πλήρη ρόλο. Ταιριάζει γάντι στην ταινια του Φετ.

Παντως, πριν απαντησω το ερωτημα σου, η Disney θα πρεπει να ξεκαθαρισει το σεναριακο τοπιο
ΑΝ, απο δω και περα, το SW Rebels θεωρειται κανονικο κομματι της ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ saga.
Αλλοι λενε ΝΑΙ .... και αλλοι ΟΧΙ. Αυτο πρεπει να ληξει !

Οι dathomirian nightbrothers, απ'όσο διαβασα Dark Horse comics, ειναι πολυ bad-ass αληταμπουρες
αλλα .... υπηρετουν τις nightsisters (ΟΧΙ κατ'αναγκη καποιον Sith lord). Kατω απο πολυ ειδικες
συνθηκες κα περιστασεις υπηρετουν offworld ηγετες. Εξαιτιας του force-sensitivity που διαθετουν.

Παντως .... ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΞΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ .... η Disney ! Νομιζω οτι πεταξε τον Maul στο στορυ,
οπως περιπου μπηκε ο Vader στο Rogue One. Μονο που η εισαγωγη του Vader ηταν επιβαλλομενη
λογω σεναριου και υφανθηκε Α-Ψ-Ο-Γ-Α. Του Maul η εμφανιση αφησε ενα καρο ερωτηματικα
που αναθεμα αν απαντηθουν επαρκως. Αλλα ... αυτα παθαινεις με την Disney. Με τις υγειες μας !

Παντως, πριν απαντησω το ερωτημα σου, η Disney θα πρεπει να ξεκαθαρισει το σεναριακο τοπιο
ΑΝ, απο δω και περα, το SW Rebels θεωρειται κανονικο κομματι της ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ saga.
Αλλοι λενε ΝΑΙ .... και αλλοι ΟΧΙ. Αυτο πρεπει να ληξει !

Οι dathomirian nightbrothers, απ'όσο διαβασα Dark Horse comics, ειναι πολυ bad-ass αληταμπουρες
αλλα .... υπηρετουν τις Nightsisters (ΟΧΙ κατ'αναγκη καποιον Sith lord). Kατω απο πολυ ειδικες
συνθηκες κα περιστασεις υπηρετουν offworld ηγετες. Εξαιτιας του force-sensitivity που διαθετουν.

Παντως .... ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΞΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ .... η Disney ! Νομιζω οτι πεταξε τον Maul στο στορυ,
οπως περιπου μπηκε ο Vader στο Rogue One. Μονο που η εισαγωγη του Vader ηταν επιβαλλομενη
λογω σεναριου και πλεχθηκε Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α. Του Maul η εμφανιση αφησε ενα καρο ερωτηματικα
που αναθεμα αν απαντηθουν επαρκως. Αλλα ... αυτα παθαινεις με την Disney. Με τις υγειες μας !

Μια χαρά canon ειναι. Η Dark Horse εχει συνεργαστεί με Disney? Δεν νομιζω οτι ειναι canon.
Οπως πιστευω οτι δεν πρεπει να τα παιρνεις ολα τοσο στα σοβαρα. Ειδικά οταν συγκρινεις ταινίες με καρτούν.

Δεν εγραψα οτι η Dark Horse εχει συνεργαστει με Disney !!! Η Dark Horse ειναι λυγμενη defacto.
Oμως, ΟΛΟΙ ... εχουν δανειστει στοιχεια (να μην πω εχουν ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ) concepts απο Dark Horse.
Να βαλω κατα ενα 80% ? ..... (αντε μην βαλω 90%, να κρατηθω κοσμιος :rolleyes:)

Ουφ .... καλα παιδι μου ....

Δεν διαφωνουμε στο legitimacy !

Θελω να δω αν θα ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ καποιος να εχει δει Rebels ωστε να μην εχει κενα στην κινηματογραφικη saga.

Αυτο ειπα !

Re: Solo: A Star Wars Story (2018)

Από τα νέα star wars μόνο το rogue one ήταν κάτι διαφορετικό ελπίζω να είναι έτσι και το solo

send from my nexus 5 using Tapatalk

Παντως ...

τα πρωτα 10 λεπτα της χθεσινης κινηματογραφικης μου εμπειριας (στα Ster Odeon) ηταν ΟΤΙ ΠΙΟ ΘΑΜΠΟ εχω δει σε σινεμα.
Μου ρθε να βγω εξω, να ψαξω υπευθυνο και να τους κραξω (σιγα μην εβρισκα κανεναν !). Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο-Ι.
To πως εφτιαξε η κατασταση (οχι θεαματικα προς το καλυτερο) μετα τα 10 λεπτα .... ηταν, επισης, μεγα μυστηριο.

Δεν θα πω ποια αιθουσα ηταν γιατι η ανυπαρξια ρυθμισεων μπορει να εχει κυκλικη εναλλαγη μεταξυ των αιθουσων.

Ουφ .... καλα παιδι μου ....

Δεν διαφωνουμε στο legitimacy !

Θελω να δω αν θα ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ καποιος να εχει δει Rebels ωστε να μην εχει κενα στην κινηματογραφικη saga.

Αυτο ειπα !

Ναι έχεις δίκιο...κανονικά δεν πρέπει κάποιος να έχει δει τα Rebels για να καταλάβει την κινηματογραφική saga....Ωστόσο, πολλά πράγματα εξηγουνται στο Rebels και δεν πρέπει να περάσει αδιάφορο....και το κερασακι είναι οτι στο τελευταιο επεισοδιο των Rebels περιγράφει κάπως το μέλλον των χαρακτήρων! Either way....ποιος δεν θα ηθέλε έναν thrawn σε κάποια κινηματογραφική ταινία....

Και μιας και είπα THRAWN,
Στο Solo ο κακός ειναι και αυτός συλλέκτης διαφόρων πραγμάτων...οπως και ο THRAWN

Ομως .... παει και αυτος ! (οχι ο Thrawn, ο αλλος)

Φοβαμαι το εξης σεναριο (οχι αυριο, αλλα σιγουρα καποια στιγμη στο μελλον)

TΡΕΙΣ φραξιες >

1) οι παλιοι με τα spinoffs (και μερικοι απο αυτους με τον ερωτα τους στο Dark Horse universe, non-canon φυσικα)
2) οι νεοι με τα ολοκαινουργια sequels (TFA και TLJ + ΙΧ) που ειναι, κατα γενικη ομολογια, ενα non-Lucas SW universe.
3) οι νεοι με τα sequels + το SW Rebels universe oπου το ειδικο βαρος πεφτει ΚΥΡΙΩΣ στο Rebels παρα στα sequels
τα οποια μαλλον λειτουργουν επικουρικα.

Δηλαδη, ακομα και ενα ΕΝΙΑΙΟ και ΑΡΑΓΕΣ νεο SW universe .... δεν ειναι ικανοι να φτιαξουν εκει περα.

Απάντηση: Re: Solo: A Star Wars Story (2018)

Lucasfilm Is Developing Star Wars Spinoffs For Multiple Characters
https://screenrant.com/star-wars-spinoffs-obi-wan-characters/

Eκτος απο τον Fett .... πολυ μυστηριο κουβαλα και ο ιδιος ο Jabba .... (ΝΑΙ, ο Jabba).
H Leia μαλλον το λιγοτερο .... επαναστατημενες γαλαζοαιματες εχει γνωρισει κοσμος.
Οχι οτι δεν μπορει να προκυψει καποιο ανατρεπτικο σεναριο ... αλλα ... Αλντεριανη ειναι.
Οσο και να το ξεχειλωσουν, ο Alderaan ειναι η πλανητικη εκδοχη μιας ... Ελβετιας !
Α μην ξεχασω ... ειναι και ο ερημιτης Obiwan. Τι μυστηριο αυτο το ατομο ... απεραντο.
Συνομιλα με το υπερπεραν (Qui Gon) πως θα επανιδρυσουν το ταγμα των Jedi.
Πρωτοτυπο 1000%. Με το στομα ανοιχτο :blink: .... ΟΛΟΙ !

Εγω βεβαια .... υγραινω το κιλoτακι μου για εναν :love: ... και μονο για ΕΝΑΝ :love: >

sebulba-2_86497a9c.jpeg

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: .... καλη μου Disney ... ποτε θα απολαυσουμε ενα Sebulba spinoff ? :love:

Last edited:
Re: Solo: A Star Wars Story (2018)

Μάπα το καρπούζι...

Καμία μα καμία σχέση με το rogue one, απογοήτευση σε όλα τα επίπεδα.

Την είδα και σε dolby atmos αίθουσα τρομάρα μου και μου έκανε κατάπληξη η ανυπαρξία έστω και της τεχνικής αρτιότητας που θα έπρεπε να έχει. Ο ήχος στεγνός, η φωτογραφία φουλ σκοτεινή με ασταμάτητα σκοτεινά πλάνα, χάλια κοντραστ...

Ειδικά τώρα που το franchise πήγε στη disney, το όνειρο να δούμε κάποια στιγμή και ένα star wars για ενήλικες μάλλον δε θα το δούμε ποτέ....