Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να μην κάποιος να το δει ? Μια ιστορία στον κόσμο του SW, που στην ουσία δείχνει τον υποκοσμο του. Για μένα που έχω δει και τα Rebels εχει νόημα η ταινία μιας και κολλαει πάρα πολύ στην περίοδο των Rebels. Ωστόσο, για κάποιον που δεν εχει δει τα Rebels όντως μπορεί να τον προβληματίσει αφου ξεφέυγει από τον κόσμο των Jedi, Lightsaber, rebels,resistance etc, αφού επικεντρώνετε σε άλλο "κόσμο".
ο λογος που δεν ψηνομαι ιδιαιτερα να παω να το δω ειναι γιατι προκειται για το backstory ενος χαρακτηρα που δεν ενδιαφερομαι ιδιαιτερα να δω. Δεν με ενδιαφερει να δω πως γνωριστηκε με τον τσουι ουτε γιατι το kessel run εγινε σε X parsecs ουτε πως βρηκε το μπλαστερ του. Η disney εδωσε στον lucas τοσα δις και θελει να τα βγαλει. Καλα κανουν! Απλα με εχει κουρασει λιγο η ολη η ιστορια. Η λογικη απορια που προκυπτει διαβαζοντας αυτα ειναι "τι διαφορετικο εχει κανει η μαρβελ και τρεχεις σαν ζωο (στον εαυτο μου αναφερομαι) καθε φορα που βγαζει ταινια;" Ελα ντε.. δεν ξερω να απαντησω σε αυτο. Ακομα και εκει ομως δεν τρεχω να τα δω ΟΛΑ στο σινεμα (ant man ουτε κατα διαννοια δεν παω).
Το rebels το εχω δει ολο και το λατρεψα!
Εαν είδες τα Rebels, το Solo θα σου θυμήσει αρκέτες σκηνες απο αυτό. Καταλαβαίνω τι λες, αλλά οκ...όπως είδες το rebels από απλό ενδιαφέρον (ίσως) έτσι προσωπικά μιλώντας πήγα και το είδα. Όντως αυτο που κάνει η Disney εινα να βγάλει χρήματα με το να βγάζει spin offs συνέχεια, νέες ταινίες, tv series....για μένα οκ....θα γίνει κουραστικό ? ίσως! Αλλα και πάλι είναι μια ευχαριστήση να βλπεω τον κόσμο του StarWars....μέχρι πότε ? ίσως μέχρι να έχω σώα τας φρένας
Εν αντιθέσει που δεν τρέχω να δω κάθε marvel...ίσως επείδη δεν εχω αφιερώσει τόσο χρόνο γιαυτό τον κόσμο....
Αν και ξερω οτι καποιοι απο εδω μεσα αντιδρουν στη συγκριση ταινιων marvel με ταινιες star wars (ονοματα δεν λεμε, υποληψεις δεν θιγουμε),
υγ
Οκ ο Darth με συγκλονισε και μαλλον θα τον δουμε και σε καποια αλλη ταινια ?
Αν άκουσα καλά, για λόγους αποφυγής αποκάλυψης της πληροφορίας, η Ντίσνεϋ ούτε καν τον περιέλαβε στους τίτλους της ταινίας!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.