Solo: A Star Wars Story

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    36
Re: Solo: A Star Wars Story (2018)

Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να μην κάποιος να το δει ? Μια ιστορία στον κόσμο του SW, που στην ουσία δείχνει τον υποκοσμο του. Για μένα που έχω δει και τα Rebels εχει νόημα η ταινία μιας και κολλαει πάρα πολύ στην περίοδο των Rebels. Ωστόσο, για κάποιον που δεν εχει δει τα Rebels όντως μπορεί να τον προβληματίσει αφου ξεφέυγει από τον κόσμο των Jedi, Lightsaber, rebels,resistance etc, αφού επικεντρώνετε σε άλλο "κόσμο".

ο λογος που δεν ψηνομαι ιδιαιτερα να παω να το δω ειναι γιατι προκειται για το backstory ενος χαρακτηρα που δεν ενδιαφερομαι ιδιαιτερα να δω. Δεν με ενδιαφερει να δω πως γνωριστηκε με τον τσουι ουτε γιατι το kessel run εγινε σε X parsecs ουτε πως βρηκε το μπλαστερ του. Η disney εδωσε στον lucas τοσα δις και θελει να τα βγαλει. Καλα κανουν! Απλα με εχει κουρασει λιγο η ολη η ιστορια. Η λογικη απορια που προκυπτει διαβαζοντας αυτα ειναι "τι διαφορετικο εχει κανει η μαρβελ και τρεχεις σαν ζωο (στον εαυτο μου αναφερομαι) καθε φορα που βγαζει ταινια;" Ελα ντε.. δεν ξερω να απαντησω σε αυτο. Ακομα και εκει ομως δεν τρεχω να τα δω ΟΛΑ στο σινεμα (ant man ουτε κατα διαννοια δεν παω).

Το rebels το εχω δει ολο και το λατρεψα!

ο λογος που δεν ψηνομαι ιδιαιτερα να παω να το δω ειναι γιατι προκειται για το backstory ενος χαρακτηρα που δεν ενδιαφερομαι ιδιαιτερα να δω. Δεν με ενδιαφερει να δω πως γνωριστηκε με τον τσουι ουτε γιατι το kessel run εγινε σε X parsecs ουτε πως βρηκε το μπλαστερ του. Η disney εδωσε στον lucas τοσα δις και θελει να τα βγαλει. Καλα κανουν! Απλα με εχει κουρασει λιγο η ολη η ιστορια. Η λογικη απορια που προκυπτει διαβαζοντας αυτα ειναι "τι διαφορετικο εχει κανει η μαρβελ και τρεχεις σαν ζωο (στον εαυτο μου αναφερομαι) καθε φορα που βγαζει ταινια;" Ελα ντε.. δεν ξερω να απαντησω σε αυτο. Ακομα και εκει ομως δεν τρεχω να τα δω ΟΛΑ στο σινεμα (ant man ουτε κατα διαννοια δεν παω).

Το rebels το εχω δει ολο και το λατρεψα!

Εαν είδες τα Rebels, το Solo θα σου θυμήσει αρκέτες σκηνες απο αυτό. Καταλαβαίνω τι λες, αλλά οκ...όπως είδες το rebels από απλό ενδιαφέρον (ίσως) έτσι προσωπικά μιλώντας πήγα και το είδα. Όντως αυτο που κάνει η Disney εινα να βγάλει χρήματα με το να βγάζει spin offs συνέχεια, νέες ταινίες, tv series....για μένα οκ....θα γίνει κουραστικό ? ίσως! Αλλα και πάλι είναι μια ευχαριστήση να βλπεω τον κόσμο του StarWars....μέχρι πότε ? ίσως μέχρι να έχω σώα τας φρένας :)

Εν αντιθέσει που δεν τρέχω να δω κάθε marvel...ίσως επείδη δεν εχω αφιερώσει τόσο χρόνο γιαυτό τον κόσμο....

Εαν είδες τα Rebels, το Solo θα σου θυμήσει αρκέτες σκηνες απο αυτό. Καταλαβαίνω τι λες, αλλά οκ...όπως είδες το rebels από απλό ενδιαφέρον (ίσως) έτσι προσωπικά μιλώντας πήγα και το είδα. Όντως αυτο που κάνει η Disney εινα να βγάλει χρήματα με το να βγάζει spin offs συνέχεια, νέες ταινίες, tv series....για μένα οκ....θα γίνει κουραστικό ? ίσως! Αλλα και πάλι είναι μια ευχαριστήση να βλπεω τον κόσμο του StarWars....μέχρι πότε ? ίσως μέχρι να έχω σώα τας φρένας :)

Εν αντιθέσει που δεν τρέχω να δω κάθε marvel...ίσως επείδη δεν εχω αφιερώσει τόσο χρόνο γιαυτό τον κόσμο....

To rebels ξεκινησα να βλεπω το μεταγλωτισμενο παρεα με τον γιο μου και τελικα κολλησα και το ειδα ολο στα αγγλικα μονος μου.
Αν και ξερω οτι καποιοι απο εδω μεσα αντιδρουν στη συγκριση ταινιων marvel με ταινιες star wars (ονοματα δεν λεμε, υποληψεις δεν θιγουμε), η συγκριση ειναι αναποφευκτη μιας και ειναι δυο τεραστιες IP, που ανηκουν στην ιδια εταιρεια και προωθουνται με απιστευτη δυναμη/χρημα marketing.

Απάντηση: Re: Solo: A Star Wars Story (2018)

Αν και ξερω οτι καποιοι απο εδω μεσα αντιδρουν στη συγκριση ταινιων marvel με ταινιες star wars (ονοματα δεν λεμε, υποληψεις δεν θιγουμε),

Γκουχου, γκουχου ...
(παλι για μενα μιλανε :proud:)

Το είδα κι εγώ
Μου άρεσε
Και σαν ατμόσφαιρα πιο πολύ απ' τα 1,2 και 3

Ωραία δουλειά και στα εφέ εννοείται

Μολις γυρισα απο προβολη μαζι με 4 underteenagers.

Oλοι βγηκαμε κατενθουσιασμενοι. Εξαιρετικος οπως αναμενοταν ο πρωταγωνιστης, καταλυτικα υπεροχη η εμφανιση και συμμετοχη του Τσουι, ενδιαφερουσα η πιτσιρικα που δεν εχει και μεγαλυτερη μανιερα απο εκεινη του GoT και ψιλοαδιαφορος ο Λαντο.

Ομως για μενα ολα τα λεφτα της ταινιας ειναι ο Γουντι και ο ρολος του Μπεκετ. Τοσο πολυ που ανετα εβλεπα ταινια με δαυτον αλλα τι να πει κανεις μετα την εξελιξη που ειχε....

Αριστη ατμοσφαιρα και εξαιρετικα εφφε, η μουσικη δεν θα ελεγα οτι με ξετρελλανε αλλα δεν με ενοχλησε κι ολας.

Απο τις πολυ καλες αναπαραστασεις του κοσμου του SW universe .

υγ

Οκ ο Darth με συγκλονισε και μαλλον θα τον δουμε και σε καποια αλλη ταινια ?

υγ

Οκ ο Darth με συγκλονισε και μαλλον θα τον δουμε και σε καποια αλλη ταινια ?

Eλα μου ? :blink: .... ποιος Darth ? :blink: .... o Vader ? .... Ο Μaul, θες να πεις ! :smash:

Oλοι οι Sith Lords ... αναβαπτιζονταν με το προθεμα Darth μπροστα !

Παντως, Ναθ, μαλλον σε συνεπηρε ΕΝΤΕΛΩΣ η σεναριακη πλοκη ! :laugh:
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ για την εικονα, την θολουρα, στα πρωτα 15 λεπτα. :smash:

Οχι και ετσι αδερφε, ερχομαστε απο μια εποχη που διναμε προσοχη σ'αυτα. :rolleyes:

Last edited:

Ναι ρε συ ο Darth Maul. Αφου αυτος επαιξε στην ταινια .

Εμενα μου αρεσε πολυ η ....θολουρα και η μπιχλα. Επιτελους μια βρωμικη ταινια .

Να υποθέσω ότι εννοείς για τον Maul ε;

Εγώ δεν ξετρελάθηκα μαζί του για τους λόγους (στησίματος) που προανέφερα.
Κατά τα άλλα, δεν μου φάνηκε και άσχημος.

Αν άκουσα καλά, για λόγους αποφυγής αποκάλυψης της πληροφορίας, η Ντίσνεϋ ούτε καν τον περιέλαβε στους τίτλους της ταινίας!

----------------------------------------------

Και τεστάκι: Ποιος είστε από το Han Solo?

Βγήκα Han Solo.

Να δω ποιος θα βγει Maul... (αν υπάρχει στο τεστ)

Αν άκουσα καλά, για λόγους αποφυγής αποκάλυψης της πληροφορίας, η Ντίσνεϋ ούτε καν τον περιέλαβε στους τίτλους της ταινίας!

ΟΧΙ ... καθισα και ειδα τιτλους τελους (μεχρι τελους !)
Ειχε αναφορα και στον ηθοποιο αλλα και στην φωνη (που τον ντουμπλαρισε).
Darth Maul actor και Darth Maul voice .... κανονικα !

Last edited:

Ε χε χε, howdy Tobias?

6d6cff47-6319-4df7-b153-5a6f40349a78.gif

Πώς το λεγαν το όργανο που ήθελε να μάθει;

Εσύ, βάλε Ελληνική έκδοση, μπουζούκι και δη τρίχορδο, παρακαλώ. :proud:

Καλα αυτη ηταν η πιο ακυρη σκηνη της ταινιας.....

Εμενα δεν θα μου καιγοταν καρφι παρα μονο για το λογισμικο της L3 (τον χαρτη της δηλαδη)

Κατα τα αλλα πραγματικα βρηκα την ταινια υπεροχη, Απορω πως οταν ο σκηνοθετης περιγραφει εναν τοπο χαβουζα και μπιχλας γιατι περιμενετε η εικονα να μην ειναι αναλογη.....

Απάντηση: Solo: A Star Wars Story (2018)

Γιατι ακομα και η μπιχλα .... μπορει να αποτυπωθει πεντακαθαρα
(οπως η junk-city στο Blade Runner 2049 η το worm-protein farm στην αρχη)