Παίδες, επιτρέψτε μου να γράψω, νομίζω επιβάλλεται να γράφει κανείς την εμπειρία του προκειμένου να γλιτώσει ένας φίλος από εδώ χρήματα.
1. Έχω δοκιμάσει kerosun φωτιστικού πετρελαίου, τις ακριβές (lc)
2. Ηλεκτρικό θερμοπομπό
3. Ηλεκτρικό σώμα
4. Air-condition ενεργειακης κλάσης Α
5. Σόμπα υγραερίου με καταλύτη.
Αντίστοιχα:
1. Βρώμα όταν ανάβεις-σβήνεις, καμμιά φορά μυρωδιά, αν σου χυθεί πετρέλαιο στα ρούχα/πλακάκια βρωμάει πολύ και φεύγει δύσκολα η μυρωδια και ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ´
2. Αρκετή κατανάλωση, με αντιστάθμισμα υγιεινή θέρμανση και γρήγορη ζέστη
3. Το ίδιο με το 2 μόνο που δεν έχεις γρήγορη ζέστη ΑΛΛΑ αργει να κρυώσει (ζεσταίνει και όταν κλείσει για λίγο)
4. Δεν ζεσταίνει στο κρύο (ΠΡΟΣΟΧΗ!!!) και κάνει θόρυβο - επίσης το περιβάλλον που δημιουργεί δεν είναι καλό.
5. ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ζέστη που πραγματικά σε ζεσταίνει (τι γράφω ο άτιμος!), ελάχιστη μυρωδιά και πηγαινοέρχεσαι για αλλαγή 10κιλης φιάλης (πηγαίνεις την άδεια και παίρνεις γεμάτη με 17-19 ευρώ - καλύτερα να έχεις 2 φιάλες (τη μία στο μπαλκόνι/αποθήκη/υπόγειο) ετσι ώστε και όταν τελειώσει η μία να έχεις αμέσως την δεύτερη για να μην τρέχεις)
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟ
http://www.skroutz.gr/s/8781/Delonghi-SRI.html
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΖΕΣΤΗ
την βάζεις να καίει στο 1 στοιχείο (έχει συνολικά 3) και έχεις σπίτι ζεστό με 25-30 ευρώ το μήνα (2-3 ώρες το πρωί + 4 ώρες το βράδυ)
(φυσικά ανάλογα με το πόσο την ανάβεις, ανάλογα πληρώνεις ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙΣ!! - ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΧΑΛΑΣ - ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ.
Τα παραπάνω τα έγραψα με διάθεση να βοηθήσω (ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ ΣΟΜΠΕΣ ΕΤΣΙ???? :Banane0::music-smiley-005: )
Ελπίζω να βοήθησα κάποιους για να ζεσταθούν :2thumb22sup: