--- Sony 2009 LCD's ---

Δεν μιλω μόνο για την Ελλάδα.Ψάξε αντίστοιχες τις ανακοινώσεις της Sony (UK) πέρσι.

ο γιαννης εχει δικιο και περσι πανευρωπαικα η πρωτη σειρα ηταν η W4000 που πανευρωπαικα ξεκινησε τον μαιο.χωρις καθυστερηση στην ελλαδα

Γιατί να σου αναφέρω για μένα,όταν δεν δείχνεις ότι δεν ξέρεις την αγορά καλύτερα,εκτός από ότι διαβάζεις από review και δεν το ψάχνεις τι μπορεί να ισχύει ;

Last edited:
Καλο θα ηταν να μην το παιζεις παντογνωστης απεναντι σε δυο μελη που εχουν φαει με το κουταλι το θεμα των τηλεορασεων Sony...

Για να μην μιλησω για τον εαυτο μου σου λεω ενημερωτικα οτι ο Geo εχει 15 χιλιαδες ποστ στο Avforums τα τελευταια χρονια.

:offtopic:Και γώ μπορώ να γράψω χιλιάδες πόστ για να να περάσει η ώρα μου.

Τώρα ποιός ξέρει παραπάνω από sony μπορεί να μας πεί σχετικά την ιστορία των τηλεοράσων.....από ποια ήταν η best seller τηλεόραση (σε εικόνα αναφοράς) σε καταναλωτικό μοντέλο για πολλά έτη από το 1985,και ολη την σειρά που κυκλοφορούσε από Ασία-Μ.ανατολή σε PAL σε σχέση με ότι έρχετε στην Ευρώπη (και αντίστοιχα τώρα σε LCD).Αλλά ξέχασα τώρα υπάρχει το internet και τα review....

Last edited:
Μόνο η W4000 υπήρχε στην γκάμα της εταιρίας;

ανεφερα την W4000 διοτι ηταν η πρώτη σειρα απο το line up του 2008 που βγηκε στα μαγαζιά.μεχρι τον μαιο του 2008,δεν ηταν διαθεσιμη καμια σειρα του 2008 στα μαγαζια σε ολη την ευρωπη

Πιθανον να υπηρχαν και αλλες σειρες που κυκλοφορησαν Ανοιξη , οι οποιες ηταν στις πιο φτηνες σειρες της Sony και πιθανον να ηταν και εισαγωγες απο συγκεκριμενες αλυσιδες αλλα στην σειρα W που θεωρειται ενα βημα κατω απο την X εγινε μονο περισυ με την 4000 , τωρα ενας αλλος λογος που και φετος βγαινει η 5500 την Ανοιξη και οχι το Σεπτεμβριο , ισως λογω προβληματων στο clouding ή μπορει και να αλλαξει η σειρα απο τον Σεπτεμβριο ( βλεπε led ) μαζι με την σειρα X .
Τωρα δεν νομιζω οτι θεμα αντιδικιας καθε ποτε βγαζει νεα σειρα η Sony , ισως ειναι καθαρα θεμα marketing και αυξησης του ανταγωνισμου γιατι πιστευω οτι τελικα η διαφορα στην εικονα μεταξυ της 4500 με 5500 δεν θα ειναι μεγαλη , αλλα η διαφορα τους θα ειναι στην προσθεση ορισμενων χαρακτηριστικων πχ. streaming player μεσω usb και internet browser ...

Απάντηση: Re: --- Sony 2009 LCD's ---

:offtopic:Και γώ μπορώ να γράψω χιλιάδες πόστ για να να περάσει η ώρα μου.

.......

:offtopic: Όπως και να το κάνουμε, αυτό είναι σωστή παρατήρηση....:offtopic:

Υ.Γ. 1: Γενικό σχόλιο δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα...

Υ.Γ. 2: Πάλι γενικό σχόλιο, η επίκληση του αριθμού των post και των αστεριών, ανήκει σε άλλες εποχές , σκοτεινές και συνταγματαρχικές ...και διαφωνώ καθέτως...προσωπική μου άποψη!!!!

Υ.Γ. 3: Επειδή είμαι extra, super, ultra....off topic....δεν πρόκειται να συνεχίσω το θέμα του αριθμού των post και κακώς το αναφέρω....γι´ αυτό θέτω το post μου στη διάθεση της διαχείρισης ...και ζητώ συγνώμη...:grinning-smiley-043

Υ.Γ. 4: Όποιος θα ήθελε να συζητήσουμε το θέμα αστεριών και post, μπορεί να ανοίξει κάποιο νήμα στη κατηγορία AvClub Cafe ή στο νήμα 'Εκτός θέματος' της παρούσας κατηγορίας.

Re: Απάντηση: Re: --- Sony 2009 LCD's ---

Ο καθενας δεν μπορει να γραφει οτι θελει χωρις να ξερει και να μιλαει στην τυχη.

Αν μπορει ο συνφορουμιτης Λεωνιδας να αποδειξει αυτα που λεει ειμαι ολος αυτια.

Προς το παρον εγω βλεπω οτι αυτο ειναι το νημα απο το Avforums για την W4000....

http://www.avforums.com/forums/lcd-...bravia-engine-2-33-000-1-contrast-thread.html

Aπριλιο 2008 ανακοινωθηκε η σειρα αυτη και κυκλοφορησε περιπου ενα μηνα αργοτερα στην Ευρωπη.

ΥΓ. Αστερια και ποστ δεν σημαινουν τιποτα , ο κοπος ομως που εκανε καποιος να διαβαζει να ασχολειται και να ψαχνει κατι σημαινει , κατα την γνωμη μου παντα...

Πιθανον να υπηρχαν και αλλες σειρες που κυκλοφορησαν Ανοιξη , οι οποιες ηταν στις πιο φτηνες σειρες της Sony και πιθανον να ηταν και εισαγωγες απο συγκεκριμενες αλυσιδες αλλα στην σειρα W που θεωρειται ενα βημα κατω απο την X εγινε μονο περισυ με την 4000 , τωρα ενας αλλος λογος που και φετος βγαινει η 5500 την Ανοιξη και οχι το Σεπτεμβριο , ισως λογω προβληματων στο clouding ή μπορει και να αλλαξει η σειρα απο τον Σεπτεμβριο ( βλεπε led ) μαζι με την σειρα X .
Τωρα δεν νομιζω οτι θεμα αντιδικιας καθε ποτε βγαζει νεα σειρα η Sony , ισως ειναι καθαρα θεμα marketing και αυξησης του ανταγωνισμου γιατι πιστευω οτι τελικα η διαφορα στην εικονα μεταξυ της 4500 με 5500 δεν θα ειναι μεγαλη , αλλα η διαφορα τους θα ειναι στην προσθεση ορισμενων χαρακτηριστικων πχ. streaming player μεσω usb και internet browser ...

Παραδοσιακά η ανανεωμένη σειρά S και V είναι πάντα οι πρώτες που κυκλοφορούν στην γκάμα της εταιρίας και οι τελευταίες που κλείνουν την χρονιά με παραλλαγή κωδικού τους και ψιλοδιαφορές.

Η W απλά ήταν ένα νέο σχεδιαστικά προιόν στην γκάμα της εταιρίας όταν ανακοινώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει ,και έτσι διαφημίστηκε ανάλογα.

Έτσι και φέτος (και ειδικότερα η 32S5500) μια από τα ίδια πρώτες,όπως κυκλοφόρησαν ήδη,και είναι παραγωγής Oυγγαρίας (τουλάχιστον στην Αγγλική και Oλλανδική αγορά).

Τώρα τι συνδιασμό κάνει η εταιρία (και η εδώ αντιπροσωπεία) είτε για να πουλήσει παλαιότερα προιόντα που πουλάνε ακόμα,είτε αυτό μαζί με κράκτη τα νέα προιόντα και ότιδήποτε σκεφτεί,ενδιαφέρει μόνο όποιον δείχνει ή θίγεται σε κάτι (πιθανόν επαγγελματικά ή λάθος επιλογές),για να ασχοληθεί παραπάνω....

Επίσης ποτέ δεν σημαίνει ότι ένα νεώτερο προιόν είναι πάντα και καλύτερο στην πράξη γιατί το θέμα του κόστους παίζει μεγάλο ρόλο (πόσο μάλλον όταν υπάρχει οικονομική κρίση).Απλά μια ανανέωση της γκάμας δείχνει ότι η κάθε εταιρία υπάρχει δυναμικά στην αγορά.

Τώρα όποιος πιστεύει μόνο τα forum τα review κλπ χωρίς να το ψάξει,μπορεί και να παραπληροφορεί το ίδιο με ότι όφελος έχει αυτός που γράφει οτιδήποτε.....

Last edited:
η 32S5500 δεν εχει κυκλοφορηση ακομη κανεις λαθος,ερχεται τον απρίλιο,ενα μηνα μετα απο τις V5500,W5500.ουτε και περσι ηρθε πρωτη η σειρα S4000,που παρουσιαστηκε τον ιούνιο,ενα μηνα μετα απο την W4000.Και επισης μπορεις να μας πεις την πηγη οτι η 32S5500 ειναι ουγγρικης κατασκευής?

Τώρα όποιος πιστεύει μόνο τα forum τα review κλπ χωρίς να το ψάξει,μπορεί και να παραπληροφορεί το ίδιο με ότι όφελος έχει αυτός που γράφει οτιδήποτε.....

Ακριβως αυτο ηθελα να πω και εγω.

Οποιος γραφει πραγματα επειδη νομιζει οτι ειναι σωστα χωρις να δινει αποδειξεις ουσιαστικα παραπληροφορει.

Αυτο πχ. που λες οτι στην Ελλαδα τα μοντελα της Sony ερχονται μετα απο μηνες ώσπου να γινει ξεσκαρταρισμα των παλιων ειναι παραπληροφορηση.

Και αναφερομαι συγκεκριμενη μαρκα γιατι εχω αγορασει 3 Sony LCD τα τελυταια 4 χρονια και γνωριζω τι λεω.

To oτι σε ενα καταστημα ειχαν μεινει Χ τηλεορασεις απουλητες και στην συνεχεια μπηκαν σε ενα φυλλαδιο δεν αποτελει αποδειξη γιατι με ολες τις μαρκες συμβαινει αυτο.

..........

....τι συνδιασμό κάνει η εταιρία (και η εδώ αντιπροσωπεία) είτε για να πουλήσει παλαιότερα προιόντα που πουλάνε ακόμα,είτε αυτό μαζί με κράκτη τα νέα προιόντα και ότιδήποτε σκεφτεί,ενδιαφέρει μόνο όποιον δείχνει ή θίγεται σε κάτι (πιθανόν επαγγελματικά ή λάθος επιλογές),για να ασχοληθεί παραπάνω....

.....

Last edited:
Eχει παραγγειλει κανεις την νεα sony 40w5500? Βλεπω οτι υπαρχει ηδη σε πολλα eshops και η τιμη ξεκιναει απο τα 1250 ευρο. Αν δεν εχει εντονο clouding οπως η w4500 σιγουρα θα την αγορασω. Αν και προσωπικα δεν ειχα παρατηρησει clouding οταν την ειδα σε διαφορα μαγαζια. Απλα δεν την αγορασα λογω πολλων παραπονων απο ατομα που την ειχαν αγορασει. Σε HD εικονα παντως σου επεφτε το σαγονι απο αυτο που εβλεπες. Μακραν οτι καλλιτερο εχω δει

Εγω περιμενω να πεσει η 46αρα w4500 για να την χτυπησω(εαν την βρω στοκαρισμενη).. Εκτος και αν δω κανενα απο τα καινουργια μοντελα και με συναρπασει.

Εγω περιμενω να πεσει η 46αρα w4500 για να την χτυπησω(εαν την βρω στοκαρισμενη).. Εκτος και αν δω κανενα απο τα καινουργια μοντελα και με συναρπασει.

Στο εξωτερικο ηδη καποιοι την εχουν αγορασει(W5500). Στο amazon.co ειναι διαθεσιμη. Στην Ελλαδα γνωριζει κανεις ποτε θα ειναι διαθεσιμη?