--- Sony 2009 LCD's ---

Καλα απλως ειδες αυτο που ηθελες να δεις.

Τα ξεβαμενα χρωματα στην Philips που προκυπτουν απο την χαμηλη αντιθεση και το απαραδεκτο μαυρο (που ειναι γκρι σκουρο) δεν τα ειδες?

Αλλωστε οποιος θελει αντικειμενικη συγκριση δυο η παραπανω τηλεορασεων ιδου...

http://reviews.cnet.co.uk/televisions/0,39030219,49299383,00.htm
http://reviews.cnet.co.uk/televisions/0,39030219,49298631,00.htm
http://reviews.cnet.co.uk/televisions/0,39030219,49298409,00.htm

Σαφώς υπάρχουν όλα τα μειονεκτήματα των πάνελ που φοράνε, αλλά και το upscaling που κάνει το pixel plus επίσης υπάρχει. Και αν καταφέρνει να δώσει "βάθος" ακόμα και σε τηλεοπτικό σήμα με τα υπάρχοντα πάνελ, ελπίζω σε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα με SPVA, όταν με το καλό έρθουν...

To What Hifi σε ολες σχεδον τις τηλεορασεις 5 αστερια δινει...

Οπότε φαντάζομαι πως θα παίζουν αυτές με 4 ή 3 αστέρια :flipout:
Άραγε, σε ποιες έβαλε 4; Τίποτα φίρμες του παρελθόντος, που πέρασαν σε νέα χέρια;

Ειναι δυνατον να περνεις καινουργια τηλεοραση και να ευχεσαι να μην εχεις clouding ή bleeding,κατι που συμβαινει και στα ακριβοτερα μοντελα της εταιριας!!!:devil-smiley-029: Καλητερα μακρια απο Sony....

Ειναι δυνατον να περνεις καινουργια τηλεοραση και να ευχεσαι να μην εχεις clouding ή bleeding,κατι που συμβαινει και στα ακριβοτερα μοντελα της εταιριας!!!:devil-smiley-029: Καλητερα μακρια απο Sony....

Το clouding ειναι ενα χαρακτηριστικο των πανελ που χρησιμοποιει η Sony , τα ιδια πανελ ομως χρησιμοποιει η Samsung ενω τα αγοραζουν και Philips και η Toshiba για τα ακριβα μοντελα τους...

Απο την αλλη μπορει καποιος να αγορασει πλασμα που εχουν καλυτερη ομοιογενεια πανελ αλλα παει πλεον σε αλλα προβληματα οπως buzzing , burn in ,phosphor trails , θερμοτητα κτλ.-bye-

Ναι σε διαφορα μαγαζια οπου επαιξα με ρυθμισεις. Δεν συγκρινεται με philips. Προκαλω τον οποιονδηποτε να δει σε ενα μαγαζι πως η philips εξαφανιζει τις θολουρες, τις ατελειες και να συγκρινει με οποιαδηποτε sony.

Αυτο ουτε κατα διανια.Απο τοτε που τελειοσε το crt τελειοσε και η philips.Ακομα και οι πιο ακριβες δεν μπορουν να ανταγονιστουν τις φθηνοτερες των αλων εταιρειων.Εχω φαει τα ματια μου σε συγκρισεις και για μενα οι philips δυστηχος εχει χασει την μπαλα, βασει ανταγονισμου με αλα μεγαλα επονυμα ονοματα στην τεχνολογια tv.

Μεταξυ sony 46z4500 kai sony 46w5500 ποια να προτιμησω?Διαβαζω το forum ενα χρονο τωρα και το μονο που κανω ειναι να αναβαλλω την αγορα νεας τηλεορασης για το μελλον!

Το clouding ειναι ενα χαρακτηριστικο των πανελ που χρησιμοποιει η Sony , τα ιδια πανελ ομως χρησιμοποιει η Samsung ενω τα αγοραζουν και Philips και η Toshiba για τα ακριβα μοντελα τους...

Απο την αλλη μπορει καποιος να αγορασει πλασμα που εχουν καλυτερη ομοιογενεια πανελ αλλα παει πλεον σε αλλα προβληματα οπως buzzing , burn in ,phosphor trails , θερμοτητα κτλ.-bye-

Συμφωνοι,αλλα στις sony ανααφερονται τα μεγαλητερα προβληματα...Επισης εχει υποθει οτι ειναι θεμα συναρμολογισης των panel..
Τα δε προβληματα των plasma εχουν περιοριστει στο ελαχιστο.Prin kapoia xronia eixa mia hitachi 42pd7200(αν δεν κανω λαθος μτο μοντελο).Tην χρησημοποιουσα για monitor και 360,ποτε δεν ειχα το παραμικρο προβλημα και επαιζα αρκετα,καποιες φορες σιγουρα 3-4 ωρες συνεχομενα..Επισης ειχα και την 46zf 355 και δεν ειχε clouding,ενω ο κολλητος μου που την ιδια εποχη πηρε την 40χ3500 ειχε αρκετο.Βεβαια κατα τα αλλα ηταν εξαιρετικη(χ3500).
Γιατι αυτο το κολλημα με τις lcd???Επειδη αγορασαμε κατι δεν παει να πει οτι ειναι το καλητερο ουτε να πιθουμε τον εαυτο μας ,ποσο μαλλων τους αλλους..-bye-
Δεν ειμαι υπεμαχος καμιας εταιριας,αντιθετως εχουν περασει απο την κατοχη μου οι εξης τν:
sharp 37xd1(την εχω ακομα στην κρεβατοκαμαρα),
sony 42sx300(lcd back projection/προ 5-6ετιας)
Ηιtachi 42pd7200
Toshiba 46zf355(προβλημα στο πανελ και αντικατασταθηκε απο την παρακατω)
Toshiba 46 zv555
Oποτε εχω αποψη επι του θεματος λογο πειρας τουλαχιστον..
Συγνωμη για το μακροσκελες ποστ και ολα τα γραφω φιλικα,προς αποφηγη παρεξηγησεων..

Να προτιμήσεις μάλλον καμιά νέα samsung -bye-
αλλά κάτσε να έρθουν και να τις δούμε...
Αφού διαβάζεις τι γίνεται: αν πάρεις την W5500 θα έχεις το ίδιο clouding και χειρότερες επιδόσεις από το προηγούμενο μοντέλο.

Αυτο ουτε κατα διανια.Απο τοτε που τελειοσε το crt τελειοσε και η philips.Ακομα και οι πιο ακριβες δεν μπορουν να ανταγονιστουν τις φθηνοτερες των αλων εταιρειων.Εχω φαει τα ματια μου σε συγκρισεις και για μενα οι philips δυστηχος εχει χασει την μπαλα, βασει ανταγονισμου με αλα μεγαλα επονυμα ονοματα στην τεχνολογια tv.

Δικιο εχεις. Ακομα και η 9703 ειναι 3 φορες χειροτερη απο την sony v4000 :slapface:

Δυστυχως δεν συμφωνει μαζι σου το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ και πιο ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ site που ασχολειται με reviews τηλεορασεων. Διαβασε και θα καταλαβεις ,γιατι δινει τις καλυτερες βαθμολογιες στις philips.

http://www.trustedreviews.com/tvs/review/2008/08/18/Philips-Cineos-42PFL9703D-10-42in-LCD-TV/p1
http://www.trustedreviews.com/tvs/review/2008/03/22/Philips-Cineos-52PFL9632D-10-52in-LCD-TV/p1

Σχεδον σε ολες τις τελευταιες philips δινει 9 και 10. Πλεον ερχονται οι νεες philips που θα ειναι ακομα καλυτερες αφου και τα μικροτερα μοντελα αποκτουν pixel precize(που ειναι σχεδον ιδιο με το perfect pixel) blur reduction ,120hz κ.τ.λ

Το trusted reviews παντα δινει καλες βαθμολογιες στις Philips.

Φαινεται οτι τα 1080p που γινονται 1080i , τα σπασιματα στην αναπαγωγη BluRay , τα 200 ms lag , το ανυπαρκτο μαυρο κτλ. δεν τα βλεπουν καν...

Το πλεον αξιοπιστο site ειναι το HDTVtest αλλα αυτοι δεν δοκιμαζουν ποτε μοντελα της Philips γιατι στις ψηφοφοριες που γινονται απο τους αναγνωστες σχεδον κανεις δεν ενδιαφερεται για την συγκεκριμενη μαρκα...

Μεταξυ sony 46z4500 kai sony 46w5500 ποια να προτιμησω?Διαβαζω το forum ενα χρονο τωρα και το μονο που κανω ειναι να αναβαλλω την αγορα νεας τηλεορασης για το μελλον!

Την Ζ4500 θα σου ελεγα να παρεις. Εχει θεωρητικα την καλυτερη κινηση απο οποιαδηποτε τηλεοραση της αγορας λογω 200 Hz και πανελ 10 bit που λειπει απο την W5500.

Σε ευχαριστώ Υperion!
Εκει προσανατολιζομαι και εγω ....βεβαια δεν θα εχει προσβαση στο internet αλλα δεν θα εχει clouding( αυτο οταν βλεπεις ταινια με κλειστα φωτα το διακρινεις?

Το clouding ειναι ενα θεμα υπερτιμημενο κατα την γνωμη μου. Για να το δει καποιος πρεπει στο 99% των περιπτωσεων να ειναι σβηστα τα φωτα και να ειναι εντελως μαυρη η οθονη. Δηλαδη σε κανονικη χρηση δεν προκειται να σε ενοχλησει ποτε.

Αν καποιος διαβαζει φορουμ δεν προκειται ποτε να παρει τηλεοραση. Η μια εχει το ενα προβλημα η αλλη το αλλο κτλ. το τοσο γινεται τοσο...

Και εγω οσες φορες αγορασα τηλεοραση παντα εβρισκα πολλες φορες αναφορες με προβληματα για ολα σχεδον τα μοντελα της αγορας αλλα τελικα ποτε δεν ειχα ο ιδιος ουσιαστικο προβλημα...-bye-

Μπραβο βρε Yperion , ακριβως ετσι εχουν τα πραγματα!!!Λειπει η αντικειμενικοτητα και υπερισχυει το υποκειμενικο στοιχειο κατι που μπευρδευει περισσοτερο .....τα ηδη μπερδεμενα!!!
Αυριο θα την παραγγειλω την 46z4500!

Bρε παιδιά νομίζω ότι το έχετε παρακάνει με το clouding, η μόνη στιγμή που γίνεται αντιληπτό είναι σε συνθήκες απόλυτου σκότους, τη στιγμή που αλλάζεις πχ από AV1 σε AV2.... Όταν υπάρχει εικόνα στην tv δεν φαίνεται το παραμικρό. Τα λέω αυτά μιας και η δικιά μου tv(Χ3500) έχει clouding και παρόλα αυτά την απολαμβάνω όσο δεν πάει. Το σημαντικό σε μια tv είναι πχ τα 100Hz να δουλεύουν σωστά, να μην έχει Judder και γενικότερα να μπορεί να σε κάνει να μην θέλεις να ξανασχοληθείς με δαύτην!!!!!!