Sony α6000

Απάντηση: Sony A6000 (Ο αντικαταστάτης της NEX6)

Να κανω και εγω μια ερωτηση.

Εχω την NEX-5R και θελω να κανω ανταλλαγη το σωμα μονο με μεταχειρισμενο σωμα A6000 για να κρατησω τον SEL35F18 μεχρι ποσα να δωσω σε μετρητα;

Επειδη βρηκα και πηρα καινουριο φακο 16-50 απο σετακι A5100 και μαλλον θα την παρει φιλος για 300 ευρω (σωμα 5R + 16-50) σε τι τιμη παιζει καινουριο μονο σωμα η A6000 απο εξωτερικο;

Re: Απάντηση: Sony A6000 (Ο αντικαταστάτης της NEX6)

Περίπου στην τιμή που παίζει και στην Ελλάδα 500 παρά κάτι ευρώ . Δεν αξίζει η αγορά σώματος απο έξω. Και μέχρι προτείνως δεν άξιζε ούτε η αγορά σώματος με τον κιτ απο έξω. Τωρα στην Ελλάδα η α6000 που ξεβγαινει ανεβαίνει αντί να κατεβαίνει !

Απο 599 που είχε εδώ και 2 μήνες εχει πάει 649 η χαμηλότερη τιμή.

...σε τι τιμη παιζει καινουριο μονο σωμα η A6000 απο εξωτερικο;

Από 448 ξεκινάνε οι τιμές στην Ιταλία. Τώρα ποιο από τα καταστήματα στέλνει Ελλάδα και πόσο είναι τα μεταφορικά θα πρέπει να στείλεις e-mail να ρωτήσεις.

http://www.idealo.it/confronta-prezzi/4274960/sony-alpha-6000-solo-corpo-macchina-nero.html

Η εγγυηση ειναι ενα ετος η δυο;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Από 448 ξεκινάνε οι τιμές στην Ιταλία. Τώρα ποιο από τα καταστήματα στέλνει Ελλάδα και πόσο είναι τα μεταφορικά θα πρέπει να στείλεις e-mail να ρωτήσεις.

http://www.idealo.it/confronta-prezzi/4274960/sony-alpha-6000-solo-corpo-macchina-nero.html

Για 50 ευρω διαφορα που λογικα μεσα σε αυτα τα 50 θα πληρωσω και μεταφορικα μαλλον δεν αξιζει να την παρω απο εξωτερικο.

Λαθος! Εχθες εβλεπα τιμες και την ειχα δει στα 499 τι σκατα χρηματιστηριο την εχουν κανει;

http://www.skroutz.gr/s/4565827/Sony-α6000-Body.html

2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση.

Για καλύτερη τιμή από ελληνικό κατάστημα μάλλον θα πρέπει να κάνεις μια γύρα αυτοπροσώπως.

Η εγγυηση ειναι ενα ετος η δυο;

Για 50 ευρω διαφορα που λογικα μεσα σε αυτα τα 50 θα πληρωσω και μεταφορικα μαλλον δεν αξιζει να την παρω απο εξωτερικο.

Λαθος! Εχθες εβλεπα τιμες και την ειχα δει στα 499 τι σκατα χρηματιστηριο την εχουν κανει;

http://www.skroutz.gr/s/4565827/Sony-α6000-Body.html

Φίλε μου δεν αξιζει με την καμια! τα 2 στα 3 μαγαζια που θα δεις δεν θα στην στελνουν και αυτοι που θα στην στέλνουν χρεώνουν 40 ευρώ μεταφορικά. Για 3 ευρώ και για 15 μερες στην καλυτερη υπομονη για παραλαβεις δεν αξιζει.

Οι αγορες απο έξω για μενα έχουν νόημα όταν είναι τουλάχιστον 15% κάτω για 10 και 20 ευρώ διαφορά δεν αξίζει.

Σχετικά με την εγγύηση όμως που αναφερθηκε για 2 χρόνια πανευρωπαική εγγυηση έχε υπόψη ότι εδώ , τουλαχιστον το mm που την πήρα εγω βασική εγγύηση δίνουν 12 μήνες! μετά πρεπει να πληρώσεις επέκταση.

Ασε που πλεον και εδώ 549 έχουν!!! Αλλα ακομα και στα 599 που ειχαν μεχρι τωρα τα ισοφαριζες με τα μεταφορικα. Οι ιταλοι εχουν καλες τιμες αλλα σε σκιζουν στα μεταφορικα. Οι γερμανοι χρεώνουν λιγότερα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony A6000 (Ο αντικαταστάτης της NEX6)

2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση.

Για καλύτερη τιμή από ελληνικό κατάστημα μάλλον θα πρέπει να κάνεις μια γύρα αυτοπροσώπως.

Οταν ερθει η ωρα της μαλλον με βλεπω στο καταστημα στην Ακαδημιας που μου ειχε κανει πολυ καλη τιμη για τον 35/1.8

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony A6000 (Ο αντικαταστάτης της NEX6)

Οταν ερθει η ωρα της μαλλον με βλεπω στο καταστημα στην Ακαδημιας που μου ειχε κανει πολυ καλη τιμη για τον 35/1.8

Φίλος που πήρε την Α6000 πρόσφατα (3 εβδομάδες πριν) πέρα ότι του βγήκε ο πάτος να βρει διαθέσιμη σε κατάστημα, εν τέλει και με παζάρι την πήρε 490 μετρητά....οπότε δύσκολα θα την βρείς κάτω από αυτά τα χρήματα....

Φυσικα μιλας για σκετο σωμα;

Και εγω εκει στα 500- θελω να την βρω.

Να την παρω 500 καινουρια η 400 μεταχειρισμενη ενος ετους;

Υπαρχουν και τα 500 και τα 400 οποτε δεν κολλαω εκει.

499 Παπαδακης 510 Adorama :smash:

Να την παρω 500 καινουρια η 400 μεταχειρισμενη ενος ετους;

Υπαρχουν και τα 500 και τα 400 οποτε δεν κολλαω εκει.

499 Παπαδακης 510 Adorama :smash:

Πόσα κλικ έχει κάνει η μεταχειρισμένη?? παίζει και αυτό ρόλο για να δεις πόσο χρησιμοποιημένη είναι......αν έχει πάνω από 5.000-6.000 προσωπικά θα έπαιρνα την καινούρια και θα ησύχαζα!!......
Αν πας στα καταστήματα δες μήπως σου κόψουν κανένα 20ευρω ακόμα.... (με μετρητά εννοείται!!!)

Ναι παντα για μετρητα και να σκεφτεις οτι τον 35/1.8 που πηρα τον πληρωσα μετρητα και μετα απο 3-4 μερες μου τον εφερε. Θυμαμαι τον πηρα 390 οταν η ποιο χαμηλη τιμη ηταν 420 στον τσιγκουνη.

Ναι παντα για μετρητα και να σκεφτεις οτι τον 35/1.8 που πηρα τον πληρωσα μετρητα και μετα απο 3-4 μερες μου τον εφερε. Θυμαμαι τον πηρα 390 οταν η ποιο χαμηλη τιμη ηταν 420 στον τσιγκουνη.

Ναι δυστυχώς λόγω της μικρής αγοράς που είμαστε σαν χώρα, δύσκολα κρατάνε stock τα καταστήματα και ειδικά σε φακούς...μόνο σε canon/Nikon έχουν stock σχεδόν όλα τα άλλα φέρνουν 2-3 κομμάτια και αν τα πουλήσουν ξαναφέρνουν 2-3 ακόμα και πάει λέγοντας....όταν έψαχνα τον sony 50mmf1.8 πήγα μπορεί και σε 6-7 καταστήματα και μόνο σε ένα τον είχε και με το ζόρι μου έκοψε 10 ευρώ από όσο θυμάμαι.....

Πηρα στο καταστημα που ειχα παρει τον φακο και απο 550 μου ειπε 520 αρα με βλεπω για Παπαδακη με 499 που μπορει να το κανει και 490

Παντως αν θελει κανεις σωμα με 520 το εχει στο μαγαζι χωρις να περιμενεις.

Πηρα στο καταστημα που ειχα παρει τον φακο και απο 550 μου ειπε 520 αρα με βλεπω για Παπαδακη με 499 που μπορει να το κανει και 490

Παντως αν θελει κανεις σωμα με 520 το εχει στο μαγαζι χωρις να περιμενεις.

Θα στο κάνει πιστεύω 490!!! Βγάλε και το πορτοφόλι έξω να δει τα 50αρικα να του τρέξουν τα σάλια!!!χαχα

Re: Sony A6000 (Ο αντικαταστάτης της NEX6)

Παντως αυτές οι εκπτωσεις στην πληρωμή με μετρητά της τάξης του 5% δεν το καταλαβαίνω. Ποιος ο λογος να δεκτεις μια τόσο μικρής έκπτωση, και να σκάσεις τα λεφτα μπροστα ? χιλιες φορές χωρίς την "φοβερή έκπτωση" και με δόσεις. Για μένα πάντα.

Παντως αυτές οι εκπτωσεις στην πληρωμή με μετρητά της τάξης του 5% δεν το καταλαβαίνω. Ποιος ο λογος να δεκτεις μια τόσο μικρής έκπτωση, και να σκάσεις τα λεφτα μπροστα ? χιλιες φορές χωρίς την "φοβερή έκπτωση" και με δόσεις. Για μένα πάντα.

Δεν έχεις άδικο, απλά προσωπικά θέλω να ξεμπερδεύω μια και έξω και να μην έχω την έννοια κάθε μήνα να βάλω λεφτά στην πιστωτική ή να πληρώσω την δόση κ.λ.π..
Βάλε ότι όλο και κάτι γλιτώνεις με μετρητά απευθείας...έστω και 5%.......βέβαια ο καθένας έχει την άποψη του....

Δεν έχεις άδικο, απλά προσωπικά θέλω να ξεμπερδεύω μια και έξω και να μην έχω την έννοια κάθε μήνα να βάλω λεφτά στην πιστωτική ή να πληρώσω την δόση κ.λ.π..
Βάλε ότι όλο και κάτι γλιτώνεις με μετρητά απευθείας...έστω και 5%.......βέβαια ο καθένας έχει την άποψη του....

σαν τις ατοκες δοσεις δεν εχει!!! το θεμα ειναι ποιος πουλά μα ατοκες!!!! Θα σε πληρωσω σε Χ μηνες χωρίς να επιβαρυνθω ευρώ! ακομα και νε εχω τα λεφτα γιατι να στα δωσω μπραφ οταν μπορω να στα δινω λιγα λιγα. Αυτο με την προυποθεση οτι οταν ερχεται η πιστωτικη πληρωνεις το συνολικό ποσό του μήνα και οχι την ελαχιστη καταβολη των 10 ευρω!!! γιατί μετα σε παίρνουν μπαλα οι τοκοι...

Εγω ειμαι ανθρωπος που θελω να πληρωνω μετρητα γιατι δεν ξερω τι θα μου τυχει μεθαυριο και δεν θελω να με παρουν σβαρνα τιποτα δοσεις.
Μονο τον ηλιακο πηρα σε 12 γραμματια (ναι βρηκα μαγαζι με γραμματια χωρις πιστωτικη η δανειο απο τραπεζα) γιατι και την οικονομικη δυνατοτητα δεν ειχα οταν χαλασε να τον παρω με μετρητα και δεν μπορουσα να κανω τα μικρα μπανιο με κρυο νερο.

Τον πηρα 15 Μαϊου με το πρωτο γραμματιο να ειναι για 15 Ιουλιου αλλα του πληρωσα την ιδια μερα το πρωτο γραμματιο για να εχω το επομενο μετα απο δυο μηνες τον Ιουλιο. Εγω 15 Ιουνιου πηγα και του πηρα αλλα τρια γραμματια 17 Σεπτεμβρη αλλα τρια και 28 Σεπτεμβρη αλλα τρια και μου εχουν μεινει δυο τελευταια που ειναι για 15 Απριλη και 15 Μαη και ολα αυτα απο το αγχος μου μην κατσει στραβη και δεν εχω να τα δωσω.