karamela
AVClub Fanatic
- 6 November 2013
- 16,028
Re: Απάντηση: Sony A6000 (Ο αντικαταστάτης της NEX6)
Συμφωνώ απόλυτα...δεν θέλω να έχω εκκρεμότητες....αν δεν έχω τα λεφτά για κάτι απλά δεν το παίρνω και περιμένω να τα μαζέψω...δεν θέλω άγχος και να τρέχω κάθε μήνα να πληρώνω δόσεις, κάρτες κλπ.....επίσης έστω και λίγο πάντα κερδίζεις κάτι στα μετρητά....
Επίσης αν μπλέξεις με πιστωτικές, δόσεις κλπ...συνήθως σε παίρνει η μπάλα και άντε μετά να τρέχεις να πληρώνεις...πως νομίζεις βγάζουν λεφτά οι τράπεζες...από τους τόκους στις πιστωτικές κάρτες και τους τόκους των δανείων!!!
Εγω ειμαι ανθρωπος που θελω να πληρωνω μετρητα γιατι δεν ξερω τι θα μου τυχει μεθαυριο και δεν θελω να με παρουν σβαρνα τιποτα δοσεις.
Μονο τον ηλιακο πηρα σε 12 γραμματια (ναι βρηκα μαγαζι με γραμματια χωρις πιστωτικη η δανειο απο τραπεζα) γιατι και την οικονομικη δυνατοτητα δεν ειχα οταν χαλασε να τον παρω με μετρητα και δεν μπορουσα να κανω τα μικρα μπανιο με κρυο νερο.
Τον πηρα 15 Μαϊου με το πρωτο γραμματιο να ειναι για 15 Ιουλιου αλλα του πληρωσα την ιδια μερα το πρωτο γραμματιο για να εχω το επομενο μετα απο δυο μηνες τον Ιουλιο. Εγω 15 Ιουνιου πηγα και του πηρα αλλα τρια γραμματια 17 Σεπτεμβρη αλλα τρια και 28 Σεπτεμβρη αλλα τρια και μου εχουν μεινει δυο τελευταια που ειναι για 15 Απριλη και 15 Μαη και ολα αυτα απο το αγχος μου μην κατσει στραβη και δεν εχω να τα δωσω.
Συμφωνώ απόλυτα...δεν θέλω να έχω εκκρεμότητες....αν δεν έχω τα λεφτά για κάτι απλά δεν το παίρνω και περιμένω να τα μαζέψω...δεν θέλω άγχος και να τρέχω κάθε μήνα να πληρώνω δόσεις, κάρτες κλπ.....επίσης έστω και λίγο πάντα κερδίζεις κάτι στα μετρητά....
Επίσης αν μπλέξεις με πιστωτικές, δόσεις κλπ...συνήθως σε παίρνει η μπάλα και άντε μετά να τρέχεις να πληρώνεις...πως νομίζεις βγάζουν λεφτά οι τράπεζες...από τους τόκους στις πιστωτικές κάρτες και τους τόκους των δανείων!!!