έχοντας την Α6300 δίπλα δίπλα με την Α6000 θα έλεγα ότι ουσιαστικά ο μόνος σοβαρός λόγος να επιλέξει κάποιος την Α6300 σε σχέση με την Α6000 είναι το 4κ...κατά τα άλλα η Α6000 κάνει άνετα το 90% των πραγμάτων που κάνει η Α6300 με σχεδόν το 1/3 του κόστους..!!!
Αυτό φωνάζω τόσο καιρό ότι μπορείς να κάνεις ότι θες στα χρώματα της Sony ιδιαίτερα σε νεότερα μοντέλα με την επιλογή picture profile.
Μπορεί η Sony α6000 να είναι σταθμός για μένα όμως δε θα διαφωνήσω ότι η α6300/α6500 δε διαφέρει σε εστίαση ... ουδεμία σύγκριση ...
.. αμέλησα να σου πω για το portrait την ίδια μείωση έχω και εγώ.
Σε jpeg στην α6000 μόνο εγώ χρησιμοποιώ το deep? Δεν αρέσει σε κανέναν άλλο;
Η πολύ ροζ και πορτοκαλί απόχρωση που δίνει η Fuji classic chrome δεν μου αρέσει και σε θέλω να το μιμηθω. Προτιμώ λίγο πιο ρεαλιστικό της Σόνυ.
Στο chat για γενικές ερωτήσεις,Παιδιά θέλω να βάλω κάτι φωτος σε ένα σαιτ. Όταν σώζω απο lr σώζω τις φωτος με διαστάσεις 1920χ1080 και ποιότητα 100%. Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε? Επίσης θέλω να βάλω ένα λογότυπο (μικρη φωτογραφιούλα) σαn watermark. Γίνεται μέσω lr ή μπορώ μόνο μέσω PS? Ευχαριστώ!
Στο chat για γενικές ερωτήσεις,
Παιδιά θέλω να βάλω κάτι φωτος σε ένα σαιτ. Όταν σώζω απο lr σώζω τις φωτος με διαστάσεις 1920χ1080 και ποιότητα 100%. Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε? Επίσης θέλω να βάλω ένα λογότυπο (μικρη φωτογραφιούλα) σαn watermark. Γίνεται μέσω lr ή μπορώ μόνο μέσω PS? Ευχαριστώ!
οι διαχειριστές είναι υπεύθυνοι και μόνο για υποδείξεις σε άλλους χρήστες (ίδε κανόνες forum), παρακολουθούμε τα πάντα καλώς ή κακώς.
@Τziminhio
σου έχω ήδη μεταφέρει προηγούμενο post σου που έκανες πάλι εδώ και που αφορούσε το Lr στο κατάλληλο νήμα : http://avclub.gr/forum/showthread.php/142269-Adobe-Lightroom-6 και σε είχα ενημερώσει και με π.μ. , δεν απασχολούμε ένα νήμα επειδή έχει επισκεψιμότητα με άσχετες σε αυτό ερωτήσεις, την επόμενη φορά δεν θα το μεταφέρω καν απλά θα το σβήσω.
προφανώς φίλε μου και σε ευχαριστώ πολύ για την πρωτοβουλία σου και τη θέληση να βοηθήσεις, η βοήθεια είναι πάντα καλοδεχούμενη αρκεί να γίνει με τον σωστό τρόπο, απλά δεν είναι ευθύνη σου να κατευθύνεις τα post στα κατάλληλα νήματα γιατι πιθανόν να αγνοείς τελείως την ύπαρξη κάποιου άλλου πιο σχετικού, πολλές φορές την αγνοουμε και εμείς οι ίδιοι οι διαχειριστές και κάποιος χρήστης πιθανόν να μας την υποδείξει (όχι δημόσια αλλά με π.μ.), η σωστή συνεργασία μεταξύ μας (τηρώντας πάντα τους κανόνες του forum) είναι αυτή που το αναβαθμίζει.Εγώ για καλό το είπα,
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.