Sony α6000

Re: Sony A6000 (Ο αντικαταστάτης της NEX6)

Αν τον διώχναμε όμως θα χάναμε τις υπέροχες φωτογραφίες του που προσφέρουν πολλά....

Μα ποιος είπε να τον διώξουμε???? Είπα κάτι τέτοιο???? Στην τελική προσωπικά ενδιαφέρομαι για το thread της sony και εδώ δεν προσφέρει κάτι....το τι κάνει σε άλλα threads δεν με νοιάζει έτσι και αλλιώς δεν τα διαβάζω....(για φώτος κοιτάζω μόνο dpreview και flirck)...το ξαναλέω δεν είπα να μην γράφει, ούτε θα του υποδείξω εγώ τι να κάνει και πως να το κάνει, απλά εμένα προσωπικά στα threads των sony με κουράζει να βλέπω τα σχόλιά του....νομίζω το κουράσαμε πολύ το θέμα και φταίω κυρίως εγώ για αυτό....οπότε το τελειώνουμε εδώ και ζητάω συγγνώμη από τους συμφουρίτες

Απάντηση: Re: Sony A6000 (Ο αντικαταστάτης της NEX6)

Κάποια στιγμή πρέπει να μπει και μια τελεία.
σε αυτο συμφωνω και επαυξανω..

ειναι πολλοι εδω μεσα που βαζουν κανονες αλλα δεν τους τηρουν, αλλου επικρατει λιγο χαβαλες που οταν γινεται μεταξυ γνωστων δεν ενοχλει αλλα σε αλλα νηματα απαγορευεται δια ροπαλου,

αυτο που ειναι σημαντικο παντα ειναι ο τρόπος που γινεται τόσο ο χαβαλές όσο και η σοβαρή συζητηση πανω σε τεχνικά θεματα, εμένα τελευταία με ενοχλεί περισσότερο το δευτερο απο το πρώτο

Καλό είναι τους κανόνες να τους βάζουν οι διαχειριστές κι όχι κάποιος από εμάς. Δεν μας πέφτει λόγος εξάλλου. Φιλοξενουμενοι είμαστε εδώ κι όχι ιδιοκτητες.

Υ.Γ.: Πάντως εγώ αν βρίσουν την "αγαπημένη" μου Nikon , δεκάρα δεν θα δώσω.
Τις μετοχές της που είχα τις πούλησα σε καλή τιμή :flipout:

Κάποια στιγμή πρέπει να μπει και μια τελεία.
Συμφωνω με Τινιακο, και να μην χανουμε την ωρα μας με ..........
νευρα εχουμε ολοι(κι εγω μεσα) και να παμε για καμια φωτο λεω γω

κουλ βρε παιδια!
χεστηκε η φοραδα στο αλωνη γιατι 2 μελοι δεν τους αρεσει να διαβαζουν αυτα που γραφω

τετοιοι τυποι υπαρχουν σε ολα τα φορουμ, το παιζουνε διανια ,αλλα μια φωτογραφια τις προκοπης δεν ξερουν να βαγλουν

μαλιστα σαν παλιοι που ειναι κλαφτικαν στην διαχειριση (δεν ξερω αν ζητησαν και την διαγραφη μου) που σντεδρασε αποφασιστηκα!

με το να με χαρακτηρισει με φασιστικους ορους μαλλον βαδιζουμε για αλλες εποχες

Έκανα view post για να δω τι προσβλητικό έγραψες πάλι, κι επιβεβαιώθηκα.

Θα καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι δεν σε τιμά να χαρακτηρίζεις επανειλημμένα τους άλλους άσχετους στη φωτογραφία, ακόμη και αν όντως είναι. Ένας λόγος παραπάνω αφού είσαι αποδεδειγμένα καλός φωτογράφος, να αντιμετωπίζεις τους λιγότερο ικανούς από σένα με περισσότερη σεμνότητα.

Για τον χαρακτηρισμό από τη μεριά της διαχείρισης, θα συμφωνήσω μαζί σου ότι ήταν απρεπής.
Όπως βλέπεις, οι χαρακτηρισμοί πάντα προσβάλλουν/στεναχωρούν χωρίς λόγο, και μπορούν να αποφεύγονται.

Τόσο δύσκολο είναι να ηρεμήσουμε?:slapface:

Μα ηρέμησα!!!!:operator:
Το καινούριο Update για την Α6000 πότε θα το πάρουμε??

Μα ηρέμησα!!!!:operator:
Το καινούριο Update για την Α6000 πότε θα το πάρουμε??

εσύ ηρεμησες, αλλά αρπάχτηκαν οι άλλοι :)
αν δεν έχουμε ανακοίνωση νέας sony εντός του μήνα, θα σπρώξω και τους φακούς.. νευρίασα

εσύ ηρεμησες, αλλά αρπάχτηκαν οι άλλοι :)
αν δεν έχουμε ανακοίνωση νέας sony εντός του μήνα, θα σπρώξω και τους φακούς.. νευρίασα

Αργεί πολύ...βέβαια το καλό πράγμα αργεί να γίνει...πάντως είμαστε τραγικοί....βγάζει γρήγορα μοντέλα η sony γκρινιάζουμε ότι απαξιώνει τα μοντέλα της...αργεί να βγάλει μοντέλα πάλι γκρινιάζουμε ότι καθυστερεί πολύ!!!!χαχα πάντως έχω φάει τα λυσακά μου με την Α7000, γιατί λόγο αυτής έχω παγώσει οποιαδήποτε αγορά σε φακό ή μηχανή περιμένοντάς την......άντε sony δεν κρατιόμαστε άλλο!!!!

Εγώ δεν θέλω νέο μοντέλο. Θέλω φακούς στο crop. Την κατηγορουσαμε τη Sony ότι δεν έχει φακούς για το σύστημα της και έπεσαν βροχή στο FE. Είναι ακριβοί για να επενδύσει κάποιος σε αυτούς αν δεν πάει ποτέ fe. Θα ηθελα έναν καλύτερο zoom και έναν νεότερο για πορτραίτα.

...........
μαλιστα σαν παλιοι που ειναι κλαφτικαν στην διαχειριση (δεν ξερω αν ζητησαν και την διαγραφη μου) που σντεδρασε αποφασιστηκα!
με το να με χαρακτηρισει με φασιστικους ορους μαλλον βαδιζουμε για αλλες εποχες

Λοιπόν για να μπεί και μια τελεία.
Έχεις άδικο, αποφασιστική αντίδραση δεν είναι το σβήσιμο ενός ή δύο πόστ.
Τουλάχιστον στην φωτογραφική κατηγορία ούτε σβησίματα έχουμε ( πρέπει να έχουν περάσει αρκετά χρόνια απο το προηγούμενο σβήσιμο) ούτε ban.
Ένα και μοναδικό μπαν το 2009 και μάλιστα σε τύπο που έβριζε θεούς και δαίμονες..(το τι ακούσαμε τότε δε λέγεται.)
Και χιούμορ θα κάνουμε και σοβαρά θα συζητήσουμε, δεν μπορούμε όμως να φορτίζουμε το κλίμα σε νήματα που αφορούν συγκεκριμένες μάρκες.
Αυτό λυπάμαι αλλά είναι εμπάθεια.

Τέλος αν το τσέτνικ σε παρτιζάνο φαίνεται ορίζει άλλες εποχές φασιστικές......τι να πώ.....τότε χιούμορ δεν μπορούμε να κάνουμε.....

Έχω ξαναγράψει εδώ μέσα για τα 10 καλά πρόσωπα της διαχείρισης μην τους αναγκάσουμε να δείξουν και το κακό τους, είναι κρίμα.

Να σας φέρουμε λίγη ηρεμία από το Όρος βρε ; (να μαστε καλά να πάμε και να γυρίσουμε πρώτα)
Πάμε restart! !!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Οφείλω να ομολογήσω πως ο tzo_ έκανε το πρώτο βήμα και το θεωρώ αξιεπαινο.
Σειρά σου ... ανταρτη ;)

καλησπέρα δίχως να θέλω να ανάψω σπίθες και πόσο μάλλον που έχω καλές σχέσεις με τον cowboy μα.....
ο Παρτιζάν έχει τα δίκια του και γω θα τα "έπαιρνα"

ο χαρακτηρισμός ήταν άστοχος και προσβλητικός.

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CF%83%CE%AD%CF%84%CE%BD%CE%B9%CE%BA

Σας ζητώ συγγνώμη και πάλι

Απάντηση: Sony A6000 (Ο αντικαταστάτης της NEX6)

Νομίζω ότι ο δαιμονας του αψυχου πληκτρολογίου ξαναχτυπα.
Αν την κουβέντα αυτή την κάναμε γύρω από ένα τραπέζι με κρασί ή έστω καφέ,νομίζω ότι τίποτα δεν θα θύμιζε τα τελευταία ποστ.
Επειδή η κατηγορία αυτή (φωτογραφια) είναι όμορφη ,ας μην τη συννεφιαζουμε, ας πάμε παρακάτω και ας μιλησουμε για την a6000.

Άνοιξτε νεο θέμα:
Εδώ φαγωνόμαστε για τις κωλοεταιρίες χωρίς κανένα προσωπικό κέρδος.

Re: Απάντηση: Sony A6000 (Ο αντικαταστάτης της NEX6)

Η καλύτερη πρόταση!!! :grinning-smiley-043 του Θ. Νίκου

Ετσι, ακους εκεί 7 μήνες χωρίς νεο μοντέλο .. τσατάλια .. :drummer::flipout::flipout:

Η Α6000 ανακοινώθηκε τον Φεβρουάριο του 2014, είναι 16 μήνες πριν και όχι 7...και μέχρι να ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης και να κυκλοφορήσει και επίσημα στην αγορά πιθανόν να περάσουν και μερικοί μήνες ακόμα!!!! Εντάξει γκρινιάζουμε κυρίως διότι η Α6000 παραήταν καλή για τα λεφτά της και περιμένουμε να δούμε τι επιπλέον θα μας προσφέρει η Sony!!!!