MoDis
Supreme Member
Re: Sony A6000 (Ο αντικαταστάτης της NEX6)
άρα καλύτερα να παίρνουμε full frame για την aps-c ?
άρα καλύτερα να παίρνουμε full frame για την aps-c ?
Μα το ξεκαθαρισα.... Για φωτο προφανως κι εχει διαφορα, εγω λεω για το βιντεο, που κυριως ενδιεφρε και το φιλο μας .... Απ οτι κατλαβα φυσικα.
Ας μας ξεκαθαρισει ο ιδιος αν ενδιαφερεται πιο πολυ για βιντεο ή φωτο.
Προσωπικά οι φακοί της Sony με έδιωξαν από το σύστημα της, ενώ πήρα τον εξαιρετικό 24/1.8 έπειτα υπήρχε τρομερή δυσκολία να κινηθώ και σε άλλους λόγο υψηλού διαφράγματος κυρίως.
Για αυτό με κέρδισε η NX1, πήρα τον 16-50 με 2.0-2.8 και έχω όλους τους prime που θα έπαιρνα (με κάνα 3000 ) σε ένα φακό.
Αυτό βλέπω και εγώ.... και ενώ οι μηχανές της Sony (ειδικά η σειρά A7S SII) είναι καλές για βίντεο, εντούτοις της λείπουν οι φακοί με χαμηλό διάφραγμα.
Προσωπικά οι φακοί της Sony με έδιωξαν από το σύστημα της, ενώ πήρα τον εξαιρετικό 24/1.8 έπειτα υπήρχε τρομερή δυσκολία να κινηθώ και σε άλλους λόγο υψηλού διαφράγματος κυρίως.
Για αυτό με κέρδισε η NX1, πήρα τον 16-50 με 2.0-2.8 και έχω όλους τους prime που θα έπαιρνα (με κάνα 3000 ) σε ένα φακό.
Η αλήθεια είναι ότι λείπει ένας φωτεινός ζουμ φακός, γιατί μια χαρά φακοί οι 18-105f4 και 16-70f4 άλλα σχετικά σκοτεινοί στο ευρυγώνιο κομμάτι τους....Γενικότερα το θέμα είναι ότι η sony δεν δείχνει και ενδιαφέρον να βγάλει νέους φακούς στο σύστημα, έχει επικεντρωθεί μόνο στο FF....βασικά ένας νέος ποιοτικός φακός 16-50 έστω και με f2,8-f4 θα ''ανέβαζε'' αρκετά το σύστημα....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.