Sony α6000

Re: Sony A6000 (Ο αντικαταστάτης της NEX6)

Ενημερωνεις εφαρμογες σε κινητο και φωτογραφικη. Διαγραφεις απο το κινητο απο τη λιστα με τα wifi ,αν υπαρχει αποθηκευμενο, το το wifi της φωτογραφικης. Κανεις παλι αναζητηση και το αποθηκευεις. Οντας συνδεδεμενος στο wifi της φωτογραφικης ανοιγεις το Playmemories και λογικα θα συνδεθει.

Ενημερωνεις εφαρμογες σε κινητο και φωτογραφικη. Διαγραφεις απο το κινητο απο τη λιστα με τα wifi ,αν υπαρχει αποθηκευμενο, το το wifi της φωτογραφικης. Κανεις παλι αναζητηση και το αποθηκευεις. Οντας συνδεδεμενος στο wifi της φωτογραφικης ανοιγεις το Playmemories και λογικα θα συνδεθει.

Σε ευχαριστω!

Εγώ ανοίγω την εφαρμογή στο κινητό και μετά απλά πλησιάζω το nfc μηχανής και κινητού και συνδέονται μόνα τους

Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με σκουπιδάκια μάλλον στον αισθητήρα. Πως θα μπορούσα απλά να τον καθαρίσω; Ή πρέπει να τον πάω σε εξειδικευμένο τεχνίτη; Έχω τη μηχανή 1 χρόνο.

Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με σκουπιδάκια μάλλον στον αισθητήρα. Πως θα μπορούσα απλά να τον καθαρίσω; Ή πρέπει να τον πάω σε εξειδικευμένο τεχνίτη; Έχω τη μηχανή 1 χρόνο.

Με blower (φυσητήρι) δοκιμασες;;

Πάρε ένα κιτ με πινελάκι και φυσητήρα. Μη φοβάσαι το πινελάκι πάνω στον αισθητήρα δεν δημιουργεί πρόβλημα. Δυστυχώς η σκόνη είναι το τίμημα όταν αλλάζουμε φακούς.

Απάντηση: Sony A6000 (Ο αντικαταστάτης της NEX6)

Όχι πινελάκι στον αισθητήρα παίδες. Blower κι αν επιμείνει υπάρχει σετ wet ή dry clean με ειδικές σπατουλιτσες (swabs).

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε μια γιαρτη ενα θεατρο δηλαδη χωρις γρηγορες σκηνες τι ειναι καλυτερο για βιντεο 24p 50p η 60p ???

Καλύτερα 25p/50p για να μην έχεις προβλήματα flickering με τα φωτα (που έχουν συχνότητα 50hz).

60p μόνο σε σκηνές με πολυ φως και γρήγορη κίνηση....

Sent from my SHIELD Tablet K1 using Tapatalk

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το 24p δεν έχει νόημα για μας... Μονο Αμερική.
Εσύ τραβά σε 25 p

Δεν ειναι κινηματογραφικη αισθηση το 24p ???

Γιαννη οταν λες μονο Αμερικη;

Για μας που έχουμε 25p, δεν υπάρχει διαφορά με από τα 24p.
Στην Αμερική που έχουν 30p στάνταρτ, έχει διαφορά.

Καλύτερα 25p/50p για να μην έχεις προβλήματα flickering με τα φωτα (που έχουν συχνότητα 50hz).

Δεν το ηξερα αυτο με τα φωτα και το κακο σε αυτη την μηχανη ειναι οτι για να αλλαξεις απο pal σε ntsc θελει format την καρτα.

Ειδα τωρα οτι σε NTSC τραβαει 24p 30p 60p ενω σε PAL 25p 50p

Ψάχνω οικονομικό macro φακό για φωτογράφιση κοσμημάτων χωρίς χρήση τριποδου κατά τον δυνατόν φωτεινό μέχρι 200-250 για την Α 6000 τι προτείνετε; με ενδιαφέρει η ευκρίνεια η καθαρότητα όχι θολούρα δεν με ενδιαφέρει το βάθος πεδίου

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αυτός θα με βοηθήσει DT 30mm F2.8 SAM (SAL30M28) ;

Last edited: