Sony α6300 - παρουσίαση και φωτογραφική χρήση

Απάντηση: Sony A6300

Όχι οτι δε το γνωρίζαμε ήδη λόγω διαφοράς μεγέθους αισθητήρα, αλλά ενδιαφέρον έχει η σύνεχεια της παραπάνω σύγκρισης, που δέιχνει τη διαφορά μεταξύ 6300 & GH4 για ίδια περίπου έκθεση:
https://www.youtube.com/watch?v=6Mn9vYi7M40

Απο τα βίντεο που κυκλοφορούν έχω την αίσθηση οτι η A6300 θα είναι οτι ποιό value for money υπάρχει στον τομέα του βίντεο.

Re: Sony A6300

για πρωτη φορα λοιπον, φακοι τριτου κατασκευαστη (sigma) θα συμπεριφερονται ακριβως σαν native emount με τον νεο ανταπτορα της sigma.
αυτο σημαινει PDAF στο βιντεο , eye AF και ολοι οι τροποι εστιασης ενεργοι (σημειου - zone - wide κλπ)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

με ενδιαφέρει η αγορά της a6300 (αντί της samsung nx1 που ήθελα) ως υβριδική μηχανή.
α) ποιον φακό ζουμ προτείνεται για βίντεο
β) υπάρχει φθηνός αλλά αξιοπρεπής speedbooster?

α) o sony 18-105 ειναι ιδανικος για βιντεο. Αριστη σταθεροποιηση, καλη αποδοση, μεγαλο ευρος, σταθερο διαφραγμα , καλη τιμη και power zoom αν το χρειαστεις.

για το δευτερο δε γνωριζω προσωπικα, αλλα αποτα διαφορα τεστ ο mitakon version II ειναι καλος.

Γιάννη, ο 18-200 τι λέει?
θέλω μεγαλύτερο ζουμ από τον 18-105 λόγω βιντεοσκόπησης του γιου μου.
ευχαριστώ

ο 18-105 ειναι στην ουσια 27-160 περιπου... νομιζω θα σε καλυψει.

Εχω καλυψει κι εγω πολλα μυστηρια με αυτον, και δε μου ελλειψε .

Δεν προτεινω ποτε τοσο μεγαλους φακους ... κι εχω μια εμμονη με σταθερα διαφραγματα.

αυτό είναι και το λογικό, αλλά ο φίλος μας, που δεν είναι άσχετος από μηχανές και βίντεο, φαίνεται ότι νιώθει ανασφάλεια μήπως χάσει πλάνα και γι αυτό θέλει όλες τις εστιακές αποστάσεις.

Re: Απάντηση: Sony A6300

Έχω κάνει προπαραγγελία της α6300, οπότε θα μεταφέρω τις εντυπώσεις μου και σε σύγκριση με ΝΧ1.

Κύριο φακό θα της αφιερώσω τον FE70-200/4.

Έχω κάνει προπαραγγελία της α6300, οπότε θα μεταφέρω τις εντυπώσεις μου και σε σύγκριση με ΝΧ1.

Κύριο φακό θα της αφιερώσω τον FE70-200/4.

:firstprize: ...διακριτικό φακουδακι βλέπω θα της φορέσεις!! Καλορίζικη ! Καλώς να την δεχτείς.

Ευχαριστώ.
Για καθημερινή χρήση προορίζω τον FE55/1.8 και για βίντεο τον FE16-35/4 OSS και τον FE28/2 σε συνδυασμό με το Beholder DS-1 gimbal που περιμένω.