Sony α6500 Video

Ζημιά όχι,απλά μπορεί να μη κρατάει πολυ.
Καλο είναι να πάρεις κάνα δυο επωνυμεςή εξωτερική τροφοδοσία,να γλυτώσεις και από την οποία υπερθέρμανση.

Η κάρτα σου μάλλον κάνει,θα το δεις άλλωστε όταν έρθει.

Sent from my SM-T810 using Tapatalk

Μου πάτησες κάλο τώρα. Ελπίζω να μη βλέπω συχνά υπερθέρμανση γιατί πολύ θα χαλαστώ. Εκτός φυσικά αν μιλάμε για βίντεο διαρκείας σε σχετικά ζεστή μέρα.

Για πες καμιά πρόταση για επώνυμη. Τροφοδοσία θα κοιτάξω από το φθινόπωρο, αφού για τους επόμενους μήνες προβλέπεται να'μαι συνεχώς έξω.

την αγόρασα και γω....
τώρα είμαι μεταξύ των δύο rigs, το ένα αυξομειώνει την απόσταση οριζοντίως και το άλλο καθέτως
θα το κρατάω και θα βλέπω από το ''ματάκι'', κολλημένο στην φάτσα μου

ποιο θα μου συστείνατε?
ευχαριστώ

Attachments

• a1.jpg
    a1.jpg
    58.3 KB · Views: 152
  • a2.jpg
    a2.jpg
    76.7 KB · Views: 152
Maestro με γεια. Δες και τη sony half-case. Την είχα στην Α6300 και τώρα στην Α7 & με βολεύει πολύ, γιατί προσθέτει λίγο βάρος και ύψος, ώστε να ισορροπεί καλύτερα με μεγάλους φακούς, βελτιώνει το grip και την αίσθηση και προστατεύει το κάτω μέρος, όταν την ακουμπάς απο δω κι απο κει.

leather_body_case_for_a6500_camera_4.jpg

Το κορυφαίο cage της 8Sinn που σου έδωσα δεν το χρησιμοποιείς στην α6300;

Την α6500 δεν τη βγάζω ποτέ από το SmallRig cage της, ακόμη και όταν είναι μόνο για φωτογραφία.

bpEbJt.jpg

Το κορυφαίο cage της 8Sinn που σου έδωσα δεν το χρησιμοποιείς στην α6300;

μπα, δεν το χρησιμοποίησα. με βόλεψε πιο πολύ η δερμάτινη half-case & to gimbal. τώρα την έχω δώσει την α6300.
έχω κάνει τρελό downsizing. μόνο Α7rII για φέτος

To κακό με τη half-case είναι ότι πρέπει να τη βγάζεις για να βάλεις τη μηχανή σε tripod plate. Και tripod plate χρειάζεται τόσο για τρίποδο όσο και για το gimbal.

To SmallRig cage για την α6500 έχει και arca-swiss εγκοπές στο κάτω μέρος, κι έτσι στερεώνεται κατ' ευθείαν σε τρίποδο, gimbal, gorillapod focus.

Thumbs-up για το downsizing!

Re: Απάντηση: Sony α6500 Video

την αγόρασα και γω....
τώρα είμαι μεταξύ των δύο rigs, το ένα αυξομειώνει την απόσταση οριζοντίως και το άλλο καθέτως
θα το κρατάω και θα βλέπω από το ''ματάκι'', κολλημένο στην φάτσα μου

ποιο θα μου συστείνατε?
ευχαριστώ

Κανένα από τα δύο. Μην πάρεις τίποτα αν δεν το δοκιμάσεις ο ίδιος επιτόπου.

Γιατί δεν σε βολεύει να έχεις το EVF κολλημένο στο μάτι σου κρατώντας τη μηχανή στα χέρια σου;
Πάρε και το JJC eycap να βεντουζάρει καλύτερα στο πρόσωπό σου και να προσφέρει καλύτερη σταθεροποίηση.
http://www.ebay.com/itm/262987558020

To κακό με τη half-case είναι ότι πρέπει να τη βγάζεις για να βάλεις τη μηχανή σε tripod plate.
Thumbs-up για το downsizing!
Thanks. ελπίζω να μην ενδώσω σε πειρασμούς γιατί είναι και δύσκολοι καιροί..
όταν θέλω να χρησιμοποιήσω το gimbal ή το manfrotto fluid monopod βιδώνω απλά το quickrelease κάτω από τη θήκη και μετά τη βάζω στο gimbal (είναι ήδη η υποδοχή βιδωμένη στο gimbal ώστε να μη χρειάζεται να ξαναζυγίζω) ή στο 1ποδο αντίστοιχα
Το κλουβί προσθέτει πολύ βάρος και δεν έχω τίποτα αξεσούαρ συνήθως, μόνο μικρόφωνο και αν

51KY8%2BAegWL._SL1000_.jpg

560B_1.jpg

Mε τις ενσωματωμένες εγκοπές τύπου arca-swiss στο cage δεν χρειάζεται να βιδώνεις τίποτα.

Άμεσα τοποθετείς τη μηχανή σε quick-release τύπου arca-swiss, είτε αυτό είναι σε τρίποδο/μονόποδο/gorillapod focus/gimbal.
Και τετράγερα. Η μηχανή είναι ακλόνητη.

Φθηνό τρίποδο μη πάρεις και μάλιστα όπως αυτό που είδα πιο πάνω το δίνω και σε χαμηλή τιμή.
Με λίγο βάρος τα παίζει πλέον έχω το Sirui 224S του φορτώνω κάμερα, atomos, τροφοδοτικό και το αφήνω μόνο του να τραβήξω καμιά φωτογραφία.

Φθηνό τρίποδο μη πάρεις και μάλιστα όπως αυτό που είδα πιο πάνω το δίνω και σε χαμηλή τιμή.
Με λίγο βάρος τα παίζει πλέον έχω το Sirui 224S του φορτώνω κάμερα, atomos, τροφοδοτικό και το αφήνω μόνο του να τραβήξω καμιά φωτογραφία.

Κλασικό τρίποδο έχω ενα αξιοπρεπές, ήθελα ενα με fluid head μήπως βολέψει περισσότερο σε βίντεο. Αλλα δεν είμαι τώρα για 200αρια, ειτε κάτω απο 100 ειτε αργότερα.

Θαενκς. Αυτό το μικρό Manfrotto είχα βάλει κι εγώ στο μάτι. Μαζεύεται όμως ένας χαμός από αξεσουάρ και θα φάω παντόφλα.

Μπαταρίες, τρίποδο, κάνα καλό ND, μικρόφωνο, το φτάσαμε το 300άρι που γλυτώσαμε απ'τη μη αγορά του 16-70.