Δεν θα απαντησω σε κανενα γιατι οσο παρορμητισμο εχω εγω για την καινουρια καμερα αλλο τοσος υπαρχει απο μερικους κρινοντας χωρις να εχετε πιασει μαλλον την καμερα στα χερια σας.
Άρα μόλις την έπιασες στα χέρια σου τήν έμαθες κιολας....
Ειπα αρχικα οτι δεν εχω προβλημα να με κρινετε. Και αντεχω παρα πολυ γιατι νομιζω οτι η κριτικη μας κανει καλυτερους. Πειτε οτι εγω ειμαι πιο κατω απο το οριο χαζων φωτογραφων, και ετσι ξεκιναμε καλυτερα.
Κανείς δεν είπε κάτι τέτοιο, σύ είπας
Δεν ειδα ομως να κρινεται σωστα αλλα παρορμητικα. Ουτε κρινατε τις φωτο.....
Εβγαλα φωτογραφιες απο το μπαλκονι της δουλειας μου καταμεσημερο (το χειροτερο κομματι χρονολογικα της μερας) και δεν φοβηθηκα να ανεβασω και να μοιραστω μαζι σας το ΤΕΣΤ που εκανα.
Αυτό το καταλάβαμε, αλίμονο! Κανείς δεν περίμενε να δεί κάτι άλλο πρώτη μέρα
Επισης θελω να πιστευω οτι ειμαστε ολοι σοβαροι και αρκετα μεγαλοι για να αποδεχουμε τους χαρακτηρισμους κλαρινογαμπροι - τραχανδες - κουραμπιεδες.
Όχι οι χαρακτηρισμοί είναι απαράδεκτοι
Και δεν το ειπα για εδω μεσα και μονο αλλα για ολα τα φορα παγκοσμιως. Γιατι απλα υπαρχουν πολλοι που λεγονται επαγγελματιες και απλα το κανουν για να βγαζουν τα προς το ζειν. Εχω λαθος;
Εγω δεν ειπα οτι ειμαι ο σουπερ σταρ της φωτογραφιας αν μη τι αλλο ειπα οτι ειμαι μικρος και ταπεινος καθημερινος απλος ερασιτεχνης.
Τα περισσότερα μέλη το ίδιο είναι, παραμένουν όμως ευγενικά και δεν προβαίνουν σε αφορισμούς
Εκρινα την φωτογραφικη μηχανη στο τομεα της προοδου που εχει κανει η Sony και της καινοτομιας που εφερε. Μεχρι εδω ειμαστε οκ;
Νομιζω οτι μπηκα σε ενα φορουμ για να με βοηθησετε και σε ενα φορουμ που οι περισσοτεροι ειναι γνωστες.
Ακριβώς, ελπίζω να το έχεις καταλάβει αυτό
Λοιπον ξανα λεω, η συγκεκριμενη φωτογραφικη μηχανη ειναι αν και δεν το θελετε να το ακουσετε ΤΕΡΑΣ ποιοτητας και η φωτογραφια που βγαζει μπορεις να την κροπαρεις ακομα και σε σκοτεινα σημεια χωρις να φοβηθεις.
Εδω ειναι κατι το οποιο δεν καταλαβαινω και επεσα θημα της τεχνολογιας; Δηλαδη αν τραβηξω με το κινητο μια φωτογραφια 2 MP και ενα φακο 85mm οπως εκανα με την Sony και μετα κροπαρω θα εχω το ιδιο αποτελεσμα; Κατι δεν καταλαβαινω μαλλον.
Το DR που εχει ειναι απο τα καλυτερα και η αναλυση το ιδιο. Τι δεν καταλαβαινω εγω λοιπον σαν καθημερινος χρηστης; Εκανα τεστ αποστασης για να δω την ποιοτητα του κροπ σε σχεση με τα μισα που εχει καποια αλλη επαγγελματικη μηχανη στα 85mm. Τι δεν καταλαβαινω;
επρεπε μαλλον να διορθωσω κατι απο το αρχικο μου ποστ και να πω οτι κανω ΤΕΣΤ. Νομιζω οτι δεν χρειαζεται διδακτορικο για να να καταλαβαινομαστε.
Δεν θα πω περισσότερα.
Ξανα λεω οτι θα ανεχτω την σωστη και με επιχειρηματα κριτικη αλλα οχι την ειρωνια. Ουτε εσεις με εχετε αναγκη απο ειρωνια αλλα ουτε και εγω.
Και αν ενοχλησε καποιους το κλαρινογαμπρους κτλ τοτε θα πρεπει να σκεφτειτε περισσοτερο επιστημονικα και να καταλαβαιτε οτι η Sony δεν ειναι μικρη εταιρεία και αν μη τι αλλο εχει πολλες καινοτομιες στο βιογραφικο της.
Δηλαδή το κλαρινογαμπροί, τραχανάδες και κουραμπιέδες είναι επιστημονική τοποθέτηση; Είμαστε καλά; Μήπως έχεις την απαξία ως οδηγό;
Πριν κανουμε ολοι μας ενα βημα χιλιαδων ευρω εχουμε διαβασει εχουμε ψαξει και στο τελος οταν εχουμε να κανουμε με μια καινοτομια, μπορει και να ρισκαρουμε.
Στην προκειμενη περιπτωση, για μενα παντα μιλαω, νομιζω οτι ειναι το μελλον. Αυτο θα το δειξει ο χρονος της επομενης περιοδου που θα ακολουθησουν ολοι με τις mirrorless. Μακαρι βεβαια.