astanapane_10
AVClub Addicted Member
- 4 May 2010
- 1,654
Έχει κανείς τον Batis 85 F1.8; όσα δείγματα έχω δει ,μου αρέσει περισσότερο το bokeh του σε σχέση με τον GM 1.4 ,ομοίως και τα χρώματα.Υποκειμενικό βέβαια αυτό
με κεντρικό ή flexible σημείο εστίασης δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα τέτοιο θέμα. Με Zone-AF πολύ πιθανόν να γίνει αυτό καθώς τείνει να εστιάζει στα πιο κοντινά αντικείμενα (ή υποκείμενα).
Εμένα θα μου άρεσε να έχει joystick όπως η Xpro2 & D500 για να επιλέγεις κατευθείαν το σημείο εστίασης
Όντως έχει εστιάσει μάτι φαίνεται από τα ματόκλαδα.
Επεξεργαστηκα λίγο τη φωτογραφία μου φάνηκε ότι υπήρχε συρματόπλεγμα μπροστά, έχω την εντύπωση ότι την αδίκησες με την επεξεργασία ότι δεν έγινε σωστά.
Θα συμφωνήσω με το Δημήτρη από πάνω.
Το Wb έχει τη γνωστή κιτρινίλα της Sony που την έζησα με την Rx100 αλλά με την Rx100iii με χαλούσε τρελά στην αρχή
αλλά με τον καιρό τη συνήθισα και όταν με ενοχλεί πολύ κατεβάζω στο lightroom τις κιτρινοπορτοκαλί αποχρώσεις.
Με το καιρό θα βρεις άκρη και με αυτό, σε κλειστούς χώρους το μαζεύεις εύκολα με custom ρύθμιση σε λευκό ή γκρι
τώρα για τους εξωτερικούς χώρους δεν μπορώ να σου πω άμεσα λύση.
Άλλο θερμό άλλο κιτρινίλα που βγάζει κάτι άρρωστο.
Και εμένα μου αρέσουν το πιο ζεστό, θερμό στις πιο πολλές φωτογραφίες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.