Sony α9 & α9 ΙΙ

Re: Sony α9

Να είστε καλά φίλοι μου.

Σε επόμενη φωτογραφία είδα ότι το πρόβλημα διορθώθηκε .. έπαιζα με τις ρυθμίσεις.
...τυχαίος πυροβολισμός, δεν κοίταξα καν μόνο σήκωσα τη κάμερα.

Βασίλη καλοκλίκωτη,πιστεύω ότι είναι η πιο τεχνολογικά προηγμένη ακάθεκτη στόν κόσμο καί είναι θέμα χρόνου στά χέρια σου νά" μιλήσει ".Θέλει τρέξιμο σέ αθλητικές εκδήλώσεις καί στή φύση" άγρια ζωή "γιά νά δείξει τίς δυνατότητες τό εργαλείο.Εύχομαι καλή επιτυχία σέ ότι κάνεις.

Καλορίζικη και από εμένα Βασίλη....
Με Γειά το θηρίο

Ένας μικρός οδηγός από τη Sony για την εστίαση
http://support.d-imaging.sony.co.jp/www/support/ilc/focus/en/a9/settings/index.html

..Χθες δοκίμασα flash .. godox .. με ηλεκτρονικό κλείστρο και δεν δούλεψε, με το μηχανικό περίφημα.
Ενημερώθηκα ότι αρκετοί φακοί δεν είναι συμβατοί στα 20 fps.
http://support.d-imaging.sony.co.jp...hp?area=gb&lang=en&mdl=ILCE-9&cat=8&loc=el_GR

Last edited:

Καλορίζικη !Πλέον θα έχεις καταλάβει ότι θα ανοίγουμε αυτό το νήμα με την ελπίδα να δούμε φωτογραφίες σου

Να είστε καλά παιδιά για τις ευχές, εύχομαι γρήγορα να μπορέσω να παίξω αρκετά μαζί της, προς το παρόν μόνο περιστεράκια.
Θέλω να πω ότι η κάμερα είναι ακριβώς ότι λέει. Τρομερή εστίαση που είναι το ζητούμενο για μένα και εργασία δίχως να τρελαίνονται τα μάτια λόγο blackout.

35651339222_e56e7e1b35_b.jpg

Απάντηση: Re: Sony α9

Βασϊλη τις ευχές μου στις είπα ήδη, θάλεγα μην σε αγχώνουν οι ανυπόμονοι που ζητούν δείγματα, η συμβουλή μου είναι πάρε τον χρόνο σου και μάθε την μηχανή (επειδή είχες και εξοπλισμό SONY δεν σημαίνει ότι και η Α9 εϊναι ίδια σε όλα μιας και έχει καινούργια τεχνολογία φορεμένη) και όταν είσαι πανέτοιμος γράψε μας δύο ή περισσότερα λόγια απο αυτά που βλέπεις εσύ ως θετικά και αρνητικά και μαζί και κάποια αντιπροσωπευτικά δείγματα της. Είσαι ο μοναδικός κατοχος της μηχανής μέχρι στιγμής και θα ήταν χρήσιμο ένα μικρό review αφού όμως την γνωρίσεις καλά. Π.χ. Έγραψες για βινιέτα και μετά οτι δεν υπηρχε στις επόμενες χωρίς να εξηγήσεις γιατί και πώς.
Το να βλέπω κάποια πολύ απλά δείγματα όπως π.χ. ένα ακίνητο περιστέρι ή ένα ξεπλυμένο ουρανό (στήν πρώτη φωτό που έβαλες) δεν με βοηθούν να καταλάβω τις πραγματικές ικανότητες τις μηχανής, με βοηθούν μόνο να καταλάβω την χαρά σου για ένα καινούργιο απόκτημα. Προσωπική μου γνώμη πάντα εκφέρω.

Απάντηση: Sony α9

Kaι το βίντεο της αν υπάρχει δυνατότητα συγκρισης με της α6500 μια που και δυο το βγαζουν απο τα 24mpx, τι διαφορά σε σκοτεινά, θόρυβος και εστίαση...

Re: Απάντηση: Sony α9

Aπό 20MP (6Κ) γίνεται το downscale σε 4Κ, από μεγαλύτερη επιφάνεια αισθητήρα όμως στην περίπτωση της α9 (full-frame).

Απάντηση: Sony α9

ακριβώς για αυτό θα ήταν καλή μια σύγκριση με δύσκολο θέμα/ σσυνθήκες φωτισμού να δούμε στη πράξη τις διαφορές.

Σχετικά με τη βινιέτα κάπου είδα στο f4 να δίνουν -2/3 έκθεση στις γωνίες. Γίνεται μήπως καμιά διόρθωση εντός της φωτογραφικής?
Αν λέω βλακείες συγνώμη αλλά είμαι πολύ άσχετος με την νέα τεχνολογία...

Re: Απάντηση: Sony α9

...από Kacha, την α9 την έχει 4.135 με τα μεταφορικά.

Και σήμερα 3685 με τα μεταφορικά από τον ίδιο grey πωλητή.
450 κάτω μέσα σε ένα μήνα.
Περιμένω να δω πού θα ισορροπήσει η τιμή, ειδικά με την έλευση των νέων μοντέλων.
Μπορεί και να πέσει στα 3300 μέχρι το τέλος του χρόνου.