Re: Sony α9
Σας ευχαριστώ, να πω δυο λόγια .. είμαι πάνω σε πειραματισμό όμως αν και μου αρέσει η οξύτητα ήταν υπερβολική για αυτή τη κάμερα, πλέον είμαι contrast -1 saturation -1 και sharpness -1
Η εστίαση της ότι και να πω είναι λίγο, σε στενό πλέγμα των κλουβιών σε Continuous με κλειστό διάφραγμα εστίαζε καρφί η ρουφιάνα.. το είχα δει και σε ποδοσφαιρικό αγώνα.
Τα χρώματα της υπερέχουν των παλαιότερων μοντέλων σε σημείο λίγο να με χαλά γιατί τα προτιμώ κοντά στο φυσιολογικό και στη συνέχεια να τα φέρνω στο γούστο μου, εδώ φαίνεται η έλλειψη του color profile που ήταν λάθος να βγει. Δεύτερο φάουλ με τον 70-200 f4 Δε δουλεύει η πενταξονική σταθεροποίηση ενώ ενεργοποιείται ακόμη και στον 18-105mm f4.
Οι φωτογραφίες είναι επεξεργασμένες στο Ps τα δε πρωτότυπα αρχεία είναι εξίσου πολύ καλά. .. και γιατί τις επεξεργάστηκα; Πάντα θέλουμε ένα εφέ παραπάνω και δεν είναι ντροπή να πω ότι έκανα σοβαρά λάθη δεν ήμουν προσεκτικός στις ρυθμίσεις μου... όταν κρατάς τέτοια κάμερα στα χέρια σου παίρνει τα μυαλά και αμελείς πολλά... σωστή φωτομέτρηση ή φορώντας πρώτη φορά πολωτικό φίλτρο χοχοοχοο ακόμη και την αντιμετώπιση του σκληρού φωτισμού από τον ήλιο.
Την α6500 έχω να τη πιάσω στα χέρια μου απ' όταν απέκτησα το θεριό , με στεναχωρεί μα δεν μπορώ να ξεκολλήσω από πάνω της.