Νέος έρωτας... Sony A7ii με Voigtlander 40mm f1,4 SC τον αγόρασα εχθές εδώ στο Hong Kong
Hong Kong by EmotionalWinter, on Flickr
Καλοριζικoς,:firstprize: σημερα παρολιγο να τον αγορασω απο το γερμανικο ebay, αλλα μου απαντησε οτι δυστηχως δεν τον στελνει Ελλαδα για γραφειοκρατικους????? λογους. Τις τελευταιες μερες εχω διαβασει και εχω δει σε βιντεο οτι υπαρχει σε google kai you tube.Ημουν αναμεσα σε αυτον και στον the new Voigtlander 40 2.8 Heliar Aspherical Lens for Sony FE. Παραδοξος πιο καλος ο Voigtlander 40 2.8, αλλα πιο fast o αντιστοιχος 1.4...
Τωρα μετα απο το διαβασμα στο θρεντ,- Legacy φακοί σε Mirroless. Οι καλύτερες προτάσεις,-εχω βαλει στοχο τον Carl Zeiss T* 45mm f/2 Planar for Contax G...
Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν υπάρχουν αντάπτορες τύπου speedbooster πέραν του γνωστού της Metabones; Θέλω να χρησιμοποιώ τους ΟΜ φακούς μου πάνω στην A7 που μόλις απέκτησα. Θενκς προκαταβολικάperator:
ΠΩ πω???- δε το ειχα σκεφτει, παρολο που εχω παρει ενα σκασμο πραγματα απο το γερμανικο ebay.de. Ποτε ομως δεν ειναι αργα, θα το κοιταξω ομως αυτο για μελοντικες αγορες και αντιστοιχους προβληματικους Γερμανους, αν και τρελενομαι που ο συγγεκριμενος εφυγε σε τιμη χωμα για μενα, μολις 268 ευρω.Αποκτάς γερμανική διεύθυνση σε εταιρία μεταφόρτωσης και δεν χρειάζεται πλέον να σε απασχολεί αν στέλνει Ελλάδα ο πωλητής.
mailboxde.com
Πρόσεχε γιατί ο 45mm έχει αρκετά περίεργο bokeh που δεν αρέσει σε όλο τον κόσμο.
Εμένα δεν μου αρέσει προσωπικά.
To shutter shock της α7r είναι από το ίδιο το κλείστρο, όχι από το κουμπί του κλείστρου.
Το touchless shutter app εξυπηρετεί σε λήψεις σε τρίποδο, χωρίς να χρειάζεται να αγγίξεις το κουμπί του κλείστρου, ή να βάλεις χρονοκαθυστέρηση ή να χρησιμοποιείς τηλεχειριστήριο στον μπροστινό αισθητήρα ή το RF τηλεχειριστήριο με το battery grip της Meike, ή το κινητό σου μέσω wi-fi.[/QUOT
Μα καλα ποσο θορυβο μεταφερει? τοσο προβληματικη φαινεται μια φωτογραφια σε 100% crop? εξαιτιας του shutter shock της α7r ???
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.